- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
-
LOGOUT
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
De a kerdes nem az, hogy vagy ez, vagy az. Siman lehetett volna venni mindkettot. Ha nem kell esetleg tobbszoros ujraoltas, akkor is lehet majd neki piacot talalni. (Mindemellett en kinait es oroszt egyaltalan nem vettem volna, de el tudom fogadni, hogy talan millios nagysagrendben lesznek mindkettobol, akik ebben a fazisban is bevallaljak. Tehat osszessegeben nekem szemely szerint is hasznos, hogy vettek belole. )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Google Pixel topik
- Tőzsde és gazdaság
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest