Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:15:49

LOGOUT.hu

TRÓNOK HARCA

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21927) _drk válasza raider21 (#21925) üzenetére


_drk
őstag

Nah ez mondjuk a nagy panaszkodás miatt kimaradt, meg senkit se érdekelt de a végén a Stark-ok csak megnyerték maguknak Északot.
Nem mintha az bárkinek is kéne. Legtöbb ház jóval délebbre van majdhogynem egymás nyakán.
A térképet megnézve Max a Greyjoy-ok vannak támadási közelségben, de az a filmsorozatban ügye alapból egy nevetséges nemesi ház. Se földjük, se más családok alattuk se kapcsolat. Csak a semmiből megépített rengeteg hajó, de hogy embereket honnan intéztek arra se tértek ki.
Másik ház még a Lannister, ügye velük a sorozatban jókat is harcoltak, csak nekik délre is kell pillantgatni, így
Rob nem hiába győzedelmeskedett a sorozat elején.

Nem tudom, játszott-e itt valaki a táblás társas játékkal. Nem teljesen könyv hű az se elvileg, de nagyjából jól elvannak helyezve a területek. Na ott ha már nem az első játék megy éppen, a Starkokkal nem igazán lehet nyerni, de azt elfoglalni se. Maximum a játék végén valamilyen meglepetés csellel oda kerülni, miközben a többi várnál is csend van, és egy kör alatt gyorsan letudni. Ha nem sikerül, tuti bukó az egész játék annyira szét kell szedni a haderőt.

De a lényeg, hogy Vesteroson, számít-e hogy még Sansa egy független északi királyságot irányít, míg Bran békén hagyja. Ha a következő generáció pont letolja az egészet és az ottmaradt dotrhakiakkal pont vissza is foglalja északot.

Na ezért kellett volna a végére tenni a másokat, hogy attól behugyozva eszükbe ne jusson 1000 évig bármi háborúsdi is és mindenki szépen megelégszik azzal ami van neki.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.