Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:15:49

LOGOUT.hu

TRÓNOK HARCA

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21701) raider21


raider21
aktív tag

Az S08E05 IMBD pontszáma: 6.2

[ Szerkesztve ]

raider21

(#21703) Aventador91 válasza raider21 (#21702) üzenetére


Aventador91
őstag

hm de jó lesz a coffee van managerről hallani :DDD ;]

(#21704) CptAdamica


CptAdamica
veterán

Volt már, hogy Redditen 1000 dolcsit ajánlottak annak, aki ír egy jobb befejezést? Csak a 6. részt kellett újra írni.

Egyik ismerősöm lefordította, szerintem sokkal jobb. A két makit simán veri.

Megyen!

(#21705) oba válasza CptAdamica (#21704) üzenetére


oba
addikt

Egészen addig a pontig jó amíg Sansa nem lesz a királynő... :P Egyébként rendben van.

(#21706) Aventador91 válasza CptAdamica (#21704) üzenetére


Aventador91
őstag

ez még viccnek is rossz

dany "megőrüléséből" elég volt annyi amennyit láttunk, mert így még pont nem ment át teljesen negatív karakterbe. a halála előtti kis álmodozás, hogy elmondja a terveit(amik elég gonoszak voltak) de mégis olyan kedvesen :D nem lett volna jó ha ennyire főellenségnek beállítják

az meg a másik vicc lett volna ha danyt is arya öli meg.

ennél még az eredeti sztori is jobb

[ Szerkesztve ]

(#21707) raider21


raider21
aktív tag

Szerintetek is csúnyán elbántak a női karakterekkel? Arról, hogyan vérzett el a célegyenesben a Trónok Harca, és miért fájó, ahogy szakítottak a következetes történetvezetéssel.
Miért utálja mindenki a Game of Thrones 8. évadát?

raider21

(#21708) fateless


fateless
veterán

Eddig is tetszett a 8. évad (túltettem magam a logikátlanságokon, illetve nem hagytam, hogy prekoncepciók határozzák meg a filmélményemet), de a werkfilm után még jobban tetszett az egész.
Jó lett volna, ha sikerül úgy megvalósítaniuk, ahogy ebben a videóban elmesélték, bemutatták (illetve jó volt találkozni a hős katonánkkal)

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#21709) |AP| válasza fateless (#21708) üzenetére


|AP|
veterán

én a werkfilm után még jobban sajnálom, hogy ilyen lett a végeredmény.
Látszik mennyi ember szerette, mennyi munka van benne, de a rosszul megírt sztori miatt mégsem ez fog megmaradni az emberekben. Azokat sajnálom igazán, akik beletették ezt a rengeteg munkát, ennek ellenére az utolsó rész továbbra is 4.3-on áll imdb-n (szerintem jogosan)

(#21710) fateless válasza |AP| (#21709) üzenetére


fateless
veterán

Megértem. A nagy negatív kritikahullám valóban méltatlan ahhoz a tömérdek munkához, amit ők belefektettek. Illetve tényleg meg lehetett volna csinálni jobban is, ha nem akarják 7+6 részbe belesűríteni a két évadot a lezárással. Szerintem ebben hibáztak igazán.

Viszont azt gondolom, hogy egyszerűen nem lehetett volna kielégíteni a rajongókat, mert mindig ütközött volna valami érdek. Az alább javasolt forgatókönyv pl számomra roppant suta, bénább ennél is, ami lett végül, örülök, hogy nem olyan lett a vége.

(Spoileres szöveg jön, ha nem láttad, de nem takargatom már ki, inkább jelzem itt)

Ha ráhagytak volna még 3 részt az évadra, akkor belefért volna sok olyan apró momentum, hogy pl míg Jon sétál fel a lépcsőkhöz Daeneryshez, közben még benéz ide, oda, míg mutatják Szürke férget, hogy siet a királynőjéhez, és nem lesznek egyesekben teleportálós tévképzetek (mert kb ennyi az egész), vagy azok számára, akiket az zavart, hogy három tégla alatt nyugodtak Jamie-ék, mutathatták volna két percig, ahogy Tyrion pakolgatja le a téglákat (persze akkor meg az lett volna a baj, hogy miért ilyen sokáig mutatják ezt). Megmagyarázhatták volna, hogy bizony az Éjkirály egyszerűen dühtől és bosszútól hajtva vonul végig a világon, mert sosem akart Éjkirállyá lenni, csak azzá tették az Erdő gyermekei, és most a megtorlás vezérli. Ecsetelhették volna jobban a stratégiát Deresnél, elmondhatták volna a nézőknek, hogy nem nyilvánvalóan nem férnek be a várba, megvitathatták volna, hogy miért a sánc előtt sorakoznak fel, miért nem mögötte, hova repült Drogon... Meg sok mindenre magyarázatot adhattak volna.
Én viszont személy szerint nem igénylem azt, hogy mindent megmagyarázzanak egy filmben, örülök, hogy megbíznak a képzelőerőmben (lásd Szürke Féreg "teleportálása", Drogon távozása, stb).

Emellett persze voltak olyan dolgok, amik zavartak, és örültem volna más megoldásnak. (A makulátlanok és lovasok nagy arányú túlélése pl valóban epic fail volt. Ütősebb lett volna más seregeket találni akkor, akár egy egész részt rászánni a toborzásra) Annak pedig még inkább örültem volna, ha már készen lettek volna a könyvek, mert akkor már rég elolvashattam volna a sztorit - egyébként épp emiatt nem volt számomra olyan nagy szám az első évadok megtekintése sem, mert nem érte utol az élmény a könyveket. Ehhez képest a 7-8. évad többet tudott nekem adni sorozatként, mert egy olyan vonalat festett le, amit még nem olvastam.
Utólag pedig azt mondom, hogy kár, hogy annyiféle teóriát meg elképzelést hallgattam és olvastam, mert azok sem segítettek a filmélményben.

Az 5 pont alatti IMDB eredményből pedig minimum két pontot annak tudok be, hogy vége lett a sorozatnak, és elgyászolják a nézők nem csak a kedvenceiket, hanem a saját elképzeléseiket is, amik nem teljesültek be.

Az olyan dolgok, hogy oldalról lövik a sárkányt, de elölről áll bele a "nyílvessző", meg utána már nem találják el számomra semmivel sem extrémebb, mint bármelyik akciófilm manapság. Ennyiből szinte az összes csihipuhi filmet, lövöldözőset, aknásat (amikor pl rálép az aknára valaki, de nem robban fel, csak ha leszáll róla, ami világ baromsága 2.0), autókarambolosat limes nullára kellene értékelni az imdb-n, mert ennél drasztikusan nagyobb blődségek vannak benne, de ott valahogy megy az embereknek az ezen való túllépés. Pl néztem a Dextert, kifejezetten kedveltem azt is, de ugyanilyen áradata volt a logikai bukfenceknek ott is, valahogy mégsem éltem meg tragédiaként ott sem.

Szóval igen, lehetett volna jobb is ez a két évad. De azért milyen jó lenne egy olyan napot tartani, amikor egész végig csak azt soroljuk, ki melyik jelenetet élvezte kiemelten az utolsó évadból, mert abból is akad bőségesen. Ahogy beszélgettem ismerősökkel a részekről, és lement a 10 perc rinya, utána érdekes módon elkezdték mesélni, hogy ez milyen állat volt, azt de jól megcsinálták. Érdemes lenne legalább megpróbálni egy ilyet itt a fórumon is, hátha a felszáradó könnycseppek nyomában fel lehet fedezni a rengeteg értéket is...

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#21711) [CS]Blade2 válasza fateless (#21710) üzenetére


[CS]Blade2
addikt

7.6
5.6
6.2
4.3
az imdb értékelések.

Szerintem egyértelműen nem a végére szól a dolog, hiszen akkor még a 3-5. résznél hozhattak volna 9.9-est. Az utolsó pedig marha unalmas, vontatott. Én 2.0-t erre a számlára írnék. Ennyire lassú, és történetszegény lezárást egyszerűen a nézők szerencsére manapság is megbüntetnek. Stáblista után elfért volna az utolsó 40 perc.

(#21712) fateless válasza [CS]Blade2 (#21711) üzenetére


fateless
veterán

Igen, ez a te véleményed
Az enyém pedig más

[ Szerkesztve ]

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#21713) LendvaiFeri1


LendvaiFeri1
Topikgazda

3 napja újrakezdtem a sorozatot, lement az első évad, ma kezdem a másodikat. Kíváncsi vagyok, hogy így érezhető lesz-e cirka 2 hét alatt az évadok közötti minőség.

So lock up your daughter, lock up your wife, lock up your back door and run for your life

(#21714) brownus válasza fateless (#21710) üzenetére


brownus
veterán

yep

(#21715) Peti78 válasza fateless (#21710) üzenetére


Peti78
őstag

A nagy negatív kritikahullám valóban méltatlan ahhoz a tömérdek munkához, amit ők belefektettek.
Nem, nem az. Nagyobb hullámot érdemelt volna. Lehet sokat dolgozni úgy is, ha szar a végeredmény. Ez pedig szar volt.

egyszerűen nem lehetett volna kielégíteni a rajongókat, mert mindig ütközött volna valami érdek. De lehetett volna, ha nem csapják össze, és nem rontják el. A fércmunkával van elsősorban a baj, és nem a végkifejlettel.

Minden egyes rajongót és nézőt torkon fostak ezzel a hulladék befejező évaddal, függetlenül attól hogy kit várt a trónra. Jól akartunk szórakozni, örülni, megdöbbenni (lsd. vörös nász), tragédiát és győzelmet átélni. Ehelyett egy évadon keresztül keservesen néztem a részeket, mert szar volt.

[ Szerkesztve ]

Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G

(#21716) [CS]Blade2 válasza fateless (#21712) üzenetére


[CS]Blade2
addikt

A nézőközönség büntet, ha itt oldalról lövik a sárkányt, de elölről áll bele a "nyílvessző". Ezt tudniuk kellett volna, hogy a nézőközönség miért is nézi, és, hogy miért is nem fér bele. Attól, hogy egy mai akciófilm nézőközönségének belefér. Ennyi erővel felhozhatnánk, hogy egy Agymenőkben sz*r a CGI.
Elvárom, hogy, ha oldalról lő, akkor...
Van egy felépített törtvényszerűség a fantáziavilágban, ami bele illik.

Nem csalhat az író, hogy megváltoztatja a törvényszerűséget. Attól mert kitalált világ, nem lehet, hogy egyszer csak M5-ös BMW-vel megy le Jon Deresből Királyvárba. Meg lehet ezt csinálni, csak akkor kell magyarázat. Pl: a Shannara - A jövő krónikája esetén lehet ott egy BMW M5.

Arra a jelenetre fel kell építeni, hogy a sárkányok marha érzékeny, sérülékeny, könnyen sebezhető, puha lények, vagy
a első résztől fel kell építeni, hogy a skorpió ilyen és ilyen erővel tud lőni, automata újratöltésű, hőkövető nyíllal, olyan nyíl sebességgel és erővel, valamint olyan heggyel, ami átviszi a misztikus sárkányt.

A sárkány karma pedig egy vékony, tompa törékeny csont, amivel egy másik lágy sárkányban is alig tud kárt tenni.
Szóval érted, legyen valami, és ahhoz következetesen ragaszkodjon az író. Szerintem teljesen egyértelmű, hogy az 1. évadtól úgy van felépítve a világ, hogy
A sárkány, ha felnő, akkor az ba**ó. Alig sebezhető, óriási tűzerő, óriási fizikai erő. Emellett fel lett építve, hogy nehezen fordul, nehezen és lassan mozog, nehezen szál fel. Egy utasszállító méretű nehézbombázó.
A fegyverek, és így a crossbow és a skorpió pedig, hogy kezdetleges, pontatlan, béta verziós cucc. Fából van. Fémet elég jól tudnak kovácsolni.

Te egy olyan halmazból vagy a nézőközönségből, ami a GoT és a mai akciófilmek metszetében van. A metszeten kívüli nézőket az ilyesmi kizökkenti, felháborítja.

Az utolsó rész teljesen ellentétes bármelyik évad utolsó részével. Elvárt volt a zúzda, az izgalmak, stb. Így, hogy pár főbb szál elvarrását tartalmazza csak, inkább utolsó utáni rész lett. Szerintem sokan ezt értékelték, szerintem ez a -2 pont.

Az is látszik, hogy sok olyan fan lett, akinek, ha a banánok közt egyik részét tetted volna be, hogy ez a GoT finalé, azt is 10.0-ra értékeli.
A legtöbb 1-es értékelés hasonlóképp. Sokan pl. adnának rá egy 3-ast, de mivel egy ilyen szintű sorozathoz készítettek egy 3 pontos részt, ezért 1-es.

(#21717) csababarca válasza LendvaiFeri1 (#21713) üzenetére


csababarca
őstag

én még nagyon nem vagyok felkészülve egy újranézésre.
pár évnek el kell telnie.
csak felhúznám magam a sok szálon, amit belógattak, szövögettek, majd semmilyen kifutása/értelme nem volt. (Éjkirály összes, Jon származása összes és Lyanna-Rhaeger viszony emlegetése)

ma a Last Watch-t megnézem, aztán várom a könyveket, hátha megjönnek, és abban újraélem a befejezést, még ha más is lesz.

iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0

(#21718) Peppo válasza LendvaiFeri1 (#21713) üzenetére


Peppo
őstag

Én is terveztem, hogy majd ha vége, egyben újranézem az egészet. De ez az évad annyira elvette a kedvem tőle, hogy nem tudom, valaha sorra kerül-e még. Csak felhúzna, hogy látom a felépülő történetszálakat, és tudom, hogy milyen gyalázatosan fogják őket lezárni.

Egyébként szerintem érezhető lesz. Az utolsó kettőnél biztosan.

(#21719) fateless válasza [CS]Blade2 (#21716) üzenetére


fateless
veterán

Igen, az biztos, hogy más szemmel néztem a GoT-t az évadok alatt. Engem nem a csatajelenetek, a szex, az erőszak éltetett benne, hanem a politikai húzások, a párbeszédek, az apró, de meghatározó lépések.
Számomra Tyrion őrlődése, Daenereys beszéde alatt, majd az, ahogy odamegy hozzá, és nem tudni még, hogy tőrt ránt, vagy csak mond valamit, majd az, ahogyan elhajítja a segítő jelvényét olyan erős jelenet, ami önmagában felülírta az 5. rész teljes csatajelenetét. Ez van, a mögöttes tartalom jobban mozgat, mint a látványvilág. Éppen ezért kifejezetten örülök, hogy a befejező rész nem a zúzdáról szólt, arra ott volt a 3. és az 5. rész, hanem az erkölcsi döntésekről, a kompromisszumos megoldás kereséséről. Nekem ezek többet érnek a vérben tocsogásnál.
Valószínűleg ezért volt nekem pl a nyolcadik évad kevésbé negatív, mert nem a kötelező 16 pár mell és 4 szexjelenet volt a domináns az egészben (persze kellett bele tenniük, mert van egy ilyen elvárás a nézőkben sajnos), hanem inkább a kommunikációból, kapcsolatokból fakadó feszültség.
A fattyak csatája sokak számára egy hű de... epizód volt, és igen, egyszer megnézve én is élveztem, de ha arról van szó, hogy melyiket akarnám újranézni, azt, vagy a 8/2-t, biztosan ez utóbbit választom, mert érdekfeszítőbb volt számomra a felkészülés, az ismeretlentől való félelem, a szinte biztos halálra való rákészülés, mint a nagy csatajelenet.
Pontosan azért, mert a fentiek engem jobban érdekelnek, ezért nincs rám hatással a nyílvessző becsapódási szöge (ha oldalról elhajítasz egy dobótőrt, akkor is előfordul, hogy épp merőlegesen fog állni a sík fában), mert nem ez érdekel, hanem az, amit beszélnek, ahogy viselkednek, ami alapján döntenek. Én ezt élveztem a könyvben, és ezek a részek tetszettek a sorozatban is.

Bízom benne, hogy a spin-off-ok is inkább erről fognak szólni, nem pedig a végtelen harcokról.

MOD
De mielőtt félreértenéd, félreértenétek: nem kell, hogy más is ezt élvezze a sorozatban, és elfogadom, hogy mivel a várt dolgokat nem kapták meg sokan, ezért elégedetlenek. Én megkaptam nagyrészt azt, amit vártam, ezért aztán élveztem a nyolcadik évadot is - bizonyos szempontból jobban, mint a hetediket.

[ Szerkesztve ]

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#21720) |AP| válasza fateless (#21719) üzenetére


|AP|
veterán

"hanem a politikai húzások, a párbeszédek, az apró, de meghatározó lépések"

dehát pont ezek lettek jó magasról letojva az utolsó két évadban.
Nem ennyire sarkos a sztori, hogy akinek nem tetszik az utolsó két évad az csak a harcok, a csöcsök, meg a zúzda miatt nézte. Sőt: pont azok csalódtak a legnagyobbat, akik a jól megírt történetet hiányolják.

(#21721) fjudors


fjudors
aktív tag

érdekes, hogy azt a jelenetet senki nem kifogásolja, amikor Süsü elviszi a holt királylányt..
előtte mindig nekifutásból, vagy elrugaszkodásból szálltak fel...namost az egyik lájában a testtel, hogyan ment végig a tróntermen, és hogyan szállt fel?

[ Szerkesztve ]

(#21722) pulffy válasza fjudors (#21721) üzenetére


pulffy
őstag

Nincs mit kifogásolni ezen felszált és kész. Ha esetleg arra gondolsz hogy a holtestet még jobban halottá tette, tök mindegy...

Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.

(#21723) fjudors válasza pulffy (#21722) üzenetére


fjudors
aktív tag

nem, arra gondolok, hogy egylábbal hogyan szállt fel, amikor korábban nehézkes volt a felszállásuk két lábbal is.

(#21724) Aventador91


Aventador91
őstag

wirágboltban nincs fent a last watch, vagy csak én nem találom?

(#21725) j0k3r! válasza |AP| (#21720) üzenetére


j0k3r!
senior tag

+1

Pont, hogy egy gagyi, ötlettelen, Hollywoodi CGI tech-demo-t csináltak az utolsó 2 évadból. Hol voltak itt olyan politikai húzások, és párbeszédek, mint az első 5 évadban? :F

some men just wanna watch the world burn...

(#21726) rétisün válasza Aventador91 (#21724) üzenetére


rétisün
veterán

ne magyar virágboltban keresd....

war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!

(#21727) Aventador91 válasza rétisün (#21726) üzenetére


Aventador91
őstag

azt hittem felszórják ezt is mint a sorozat részeket magyar felirattal

közben megvan :C

[ Szerkesztve ]

(#21729) csababarca


csababarca
őstag

[link]

ezek burokban élnek? Ennyire tájékozatlanok?

”szerencsére nem szivárgott ki komolyabb spoiler a 8. évad 6. részéről” :DDD
jah valóban, csak a komplett cselekmény és részlet.

iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0

(#21730) mepet válasza Peti78 (#21715) üzenetére


mepet
addikt

"A nagy negatív kritikahullám valóban méltatlan ahhoz a tömérdek munkához, amit ők belefektettek."
"Nagyobb hullámot érdemelt volna. Lehet sokat dolgozni úgy is, ha szar a végeredmény. Ez pedig szar volt."
+1, a számból vetted ki a szót! Ha szar az eredmény, az annál nagyobb szégyen, minél több erőforrást pazaroltak el rá. Ezért is ekkora szégyen az utolsó évad.

(#21731) raider21


raider21
aktív tag

Nemcsak a nézőket, de Trónok harca bizonyos színészeit is frusztrálja a sorozat befejezése. A Varyst játszó Conleth Hillnek például az nem tetszett, ahogyan karaktere partvonalra szorult, Emilia Clarke az évad újraforgatását követelő petícióval értett egyet egy kicsit, most pedig a Tywin Lannistert megformáló Charles Dance fejezte ki nemtetszését a The Playlistnek.
A Tywin Lannistert játszó Charles Dance is beszólt a Trónok harca befejezésére - Trónok harca - 8. évad

raider21

(#21732) jonnyjoker01 válasza raider21 (#21728) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

Nekem ezt a Google hozta fel... "Kit Harington goes to rehab" - ennyi címmel. Azt hittem a háttérben drog meg alkohol függő volt :Y Szerencsére nem.

Üdv. Johnny

(#21733) LendvaiFeri1 válasza raider21 (#21728) üzenetére


LendvaiFeri1
Topikgazda

De sok a birka ember... :O

So lock up your daughter, lock up your wife, lock up your back door and run for your life

(#21734) Narxis


Narxis
nagyúr

Beteszem ide mert úgy látszik Sorozat topik elesett a sok csernobilos offoló miatt, hogy csesznék meg! :(((

Game of Thrones: The Last Watch

Szerintem nem csak GoT rajongóknak ajánlott, nagyon érdekes, hogy hogyan készül el egy ilyen hatalmas produkció és hogy olyan kérdésekre keresik néha a választ mint, hogy kb. milyen sebességgel fut a farkas. Elképesztő érzés lehetett dolgozni akár még statiszta ként is a sorozaton, bárcsak dolgozhattam volna ott, bratyizhattam volna Kit-tel vagy váltani legalább pár szót Emilia-val. :D Meg úgy láttam mindenféle GoT cuccokat kaptak, pl. évadonként más-más kabátot.

[ Szerkesztve ]

Thanos was right.

(#21735) S e t h válasza raider21 (#21728) üzenetére


S e t h
nagyúr

Túlságosan nagy volt a kontraszt a tehetség és az elvárás között, nem csodálkozom, hogy megviselte.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#21736) k-adi válasza Narxis (#21734) üzenetére


k-adi
nagyúr

úgy látszik Sorozat topik elesett a sok csernobilos offoló miatt, hogy csesznék meg!

1. Az a csernobilos sorozat 10/10, messze lekőrözi a got-ot drámában (is)

2. Ekkora fos finálé, sőt befejező évad után nem csodálom, hogy mindenki leszarja a GoT-ot már még egy "Sorozatos" topikban is.

(#21737) Aventador91 válasza k-adi (#21736) üzenetére


Aventador91
őstag

got-ot hasonlítani csernobilhoz már tehetség :D sok helyen látom hogy "hú dik a jobb mint a trónok harca"
a redbull jobb mint a paradicsomlé

(#21738) Narxis válasza k-adi (#21736) üzenetére


Narxis
nagyúr

Szerintem meg a SorozatOK topik nem arra van, hogy egyetlen sorozatról menjen a beszélgetés oldalakon keresztül, tök mindegy, hogy mennyire jó.

Thanos was right.

(#21739) k-adi válasza Narxis (#21738) üzenetére


k-adi
nagyúr

mikor kijött az endgame akkor a filmes topikban csak marvel ment 1 hónapon át.. na bumm

(#21740) Narxis válasza k-adi (#21739) üzenetére


Narxis
nagyúr

Szomorú de talán még filmeknél nem olyan zavaró mert nem jön hetente új film amiről beszélni lehet ellenben sorozatoknál igen.

Thanos was right.

(#21741) laceszgamer válasza Narxis (#21738) üzenetére


laceszgamer
addikt

Az is fura lenne, ha meg lenne szabva, hogy na max 20 komment, utána kötelezően témát kell váltani. Ha egyszer msot az érdekli az embereket? Majd kijön utsó része, utána még pár napig téma lesz, aztán jön valami más.

Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!

(#21742) k-adi válasza laceszgamer (#21741) üzenetére


k-adi
nagyúr

1. got lement már... ki lett elemezve már milliószor...... most már csak ilyen bullshit cikkek vannak hogy kit rehabon, stb...
amúgy döbbenet mennyi bőrt próbálnak lehúzni erről a sorozatról.. :D

2. got-nak van dedikált topikja, CSnek nincs
befejező évad kezdetekor is kérve lett hogy a dedikált topikba kommenteljenek inkább ha már van sajátja

(#21743) S e t h válasza Narxis (#21738) üzenetére


S e t h
nagyúr

Akkor beszélj más sorozatokról, a lehetőség adott.

Szörnyű, hogy egyesek arra vetemednek, hogy arról beszélnek, ami érdekli őket.
Lehetnének tekintettel másokra is, és nézhetnének trágya sorikat is.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#21744) raider21


raider21
aktív tag

raider21

(#21745) brownus válasza S e t h (#21735) üzenetére


brownus
veterán

:D

(#21736) k-adi, jahh :D

hát, baszics, nem gondoltam volna hogy lesz élet a halál után és ennyire szórakoztató :D

[ Szerkesztve ]

(#21746) SzalaiG válasza raider21 (#21728) üzenetére


SzalaiG
addikt

Mitől hülyülnek meg? :F
Egészség, pénz, jó nő feleség van, akkor mi baja? :U

(#21747) raider21 válasza SzalaiG (#21746) üzenetére


raider21
aktív tag

Kit nem annyira jó színész, meg nem is akarja folytatni a mesterséget...! Aztán ott van munka, feladat nélkül..., kvázi nem látja a jövőt, nincs cél, véget ért egy biztos 10 éves ciklus. Pénz, nő, stb. van, de gondolom lelkileg a forgatás tavaly nyári vége óta eltelt 3/4 évben totál kiégett..., aztán jött az alkohol, meg a depresszió!

raider21

(#21748) Ragnar_ válasza k-adi (#21620) üzenetére


Ragnar_
addikt

"mindenhol milliónyi makulátlan...csak tudnánk honnan....... :D"

writers kinda forgot most of them died in an epic battle :D

[ Szerkesztve ]

Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming

(#21749) raider21


raider21
aktív tag

raider21

(#21750) raider21 válasza raider21 (#21749) üzenetére


raider21
aktív tag

Az utolsó képhez: A petíció 1,6 millió felett jár pár ezer aláírással, de kezd behalni a dolog. Viszont a kezdeményezők másik akciója igen sikeres lett: 38.000 fontot gyűjtöttek Emilia Clarke agyvérzéseseknek segítő alapítványának! :)

raider21

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.