Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:15:49

LOGOUT.hu

TRÓNOK HARCA

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20001) [CS]Blade2


[CS]Blade2
addikt

Én elkezdtem számításba venni a keretet, amit a 3. rész ad, és az jött ki, hogy itt lehet még bármi. Annyira telibesz*ják a dolgokat, hogy lehet, hogy a következőben lesz egy taktikai megbeszélés, és egyszer csak kijön a zuhany alól mondjuk Jorah vagy Theon. :DDD
Azt is megcsinálhatták volna, hogy a végén Mel feltámassza az összes embert, vagy még ő sem kellett volna, hanem a szöcske ugribugri akciója után minden halott jégkockára hullik, majd összeáll újra embernek.

A számításba vett keret alapján egyébként az ideális taktika az lett volna az élők oldalán ,ha a dothrakiakat, a makulátlanokat, az aryn-okat, az északiakat és a falon túliakat felb.ák a hajókra, a csatatérre meg felállítják Jamie-t, Brienne-t, Theon-t, Arya-t, Sam-et, és Jorah-t. Elbírtak volna a zombi sereggel, mert mint Wun-wun is mondta, rájuk sokszor csak egyesével mentek a zombik, ráadásul legalább 130.000-el kevesebb zombi lett volna, ha a fenti statisztákat hajón tárolják. Ha Jon kicsit okosabb, akkor mondjuk már az 5. évad körül egy valyriai konyhakéssel ledobja a hegytetőn vagy a kikötőben a "nagy" csóri NK-t. :D

Nekem van egy sejtésem, hogy kicsit építettek rá, hogy nézettségben, bevételben innen már nem számít, hogy milyen munkát adnak ki a kezeik közül... és ezzel jól beszívattak egy rakat embert 3 résszel a vége előtt. Most már megnézzük a végét, bármilyen is legyen.

(#20002) brownus


brownus
veterán

[link] :D

(#20003) fateless válasza [CS]Blade2 (#20001) üzenetére


fateless
veterán

Örülök, hogy nem vagy forgatókönyvíró ;]

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#20004) Ijk


Ijk
nagyúr

Itt már nem lehet megfelelni a rajongóknak, olyan meredek teóriakat hallottam, hogy még 8 évadot ki lehetne velük tölteni.
Szerintem a teoriakkal tultoltak a másokat, itt meg túl egyszerű volt a lezaras. Jó lenne megtudni a motivációjukat, ha Brant csak ki akarta iktatni akkor miért kellett ceremónia szeruen körbevenni, még fél percig bámulni, miután lassan odabandukol. Mintha maga az ejkiraly is bizonytalan lett volna Brannel. Illetve a sárkány tűznél elmosolyodott, érdekes volt látni rajta érzelmi reakciót. Mindenképpen kellene valamiféle kifejtése ennek a szalnak.
A kép meg sötét volt, mert sötétben játszódott a csata. Eleve minden filmet sötét szobában kellene nézni, ennél a sorozatnál meg kötelező.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#20005) DaveNo1 válasza Ijk (#20004) üzenetére


DaveNo1
veterán

Az a baj, hogy az HBO is rárepült ezekre a teóriákra. 7 évadon át erősen nyomatták benne a megjövendölt herceg teóriát, erre úgy néz ki lehet semmi sem lesz belőle.

8. évad 1. részében megint benne volt a mások által kirakott motívum, erről se tudtunk meg semmit.

You are not prepared.

(#20006) gghrtz


gghrtz
őstag

(#20007) S1M0N válasza enginev3.0 (#19878) üzenetére


S1M0N
senior tag

Igen, errefelé megy a sorozat a 3. rész után, de elvileg a végét anno megbeszélték Martinnal, szóval szerintem lesz még itt csavar a dologban, kétlem, hogy happy end lenne, a fontosabb szereplők közül meg fognak halni páran.
Plusz így valószínűleg láthatjuk majd a várva várt Clegane párharcot is.

[ Szerkesztve ]

(#20008) Gyuri27


Gyuri27
félisten

Ign kibeszélő spoiler! [link]

Amd - Radeon - Ryzen

(#20009) basaharc502


basaharc502
aktív tag

Én még nem akarok messzemenő következtetéseket levonni, de jelenleg sajnos beigazolódni látszik a félelmem, hogy szimplán elintézik Szörszit is és happy end...amiért megszerettük a sorozatot, pont azok hiányoznak itt a végéből...nem azt mondom, hogy ki kellett volna nyírni a fél szereplőgárdát, de most itt lett volna az alkalom, hogy elbúcsúzzunk pár fő karaktertől...még azzal is kiegyeztem volna, ha a rész vége másképp alakul...pl. Arya elhalálozik majd vágás és stáblista...hagyva Brannek is valamit a következő részre...

Titkon azért remélek valami komolyabb fordulatot, csavart...hátha NK sem esett végleg darabjaira...de a 4. rész előzetese nem sok "jó" sejtet...

(#20010) pachito válasza Ijk (#20004) üzenetére


pachito
őstag

Szerintem szo sem volt semmifele felelemrol..mar a csatamezon is megveto mosollyal az arcan bandukolt, ketsege sem volt afelol hogy gyozni fog, szerintem Brantol vart csak valami reakciot, ez tokeletesen latszik a mozdulaton mikor kicsit oldalra biccenti a fejet.

[ Szerkesztve ]

(#20011) zolka95


zolka95
őstag

Theon Greyjoy || Home

Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?

(#20012) [CS]Blade2 válasza pachito (#20010) üzenetére


[CS]Blade2
addikt

Eddig nem volt érzelmi reakció az NK-tól, csak itt a 3. részben, de itt meg rögtön elpuhult, és csak éjkirályocska lett.
A szerencsétlen marhája pillanatok alatt eldobta a biztos győzelmét. Csak állni kellett volna, mint egy... és amikor már van vagy 50.000-100.000 halott, akkor széttárni a kezét. Még vár így fél órát, és csak Bran lett volna egyes egyedül. Onnan meg már nem lehet olyan szerencsétlen, hogy a tolókocsis kisfiút ne tudja ledobni egy jégdárdával. Itt is látszik, hogy mennyire elpuhult, a 7x6-ban még egy sárkányt is ledobott, mint a büdös sz***.

(#20013) Izzé


Izzé
őstag

Nagyon vegyesek az érzéseim. Látványos volt, a vége megdöbbentő,, de történet szempontjából meg nagyon lol. Egyetértek Wun-Wun minden egyes szavával.
Ami idegesít:
Bran 1 órán keresztül vargol. Mit, kit, miért? Nem volt semmi szerepe a háromszemű hollónak!
R'hllor? Fény ura? Ez volt a nagy help? Nemá'

(#20014) Gyuri27 válasza zolka95 (#20011) üzenetére


Gyuri27
félisten

Arya not to day [link]

Amd - Radeon - Ryzen

(#20015) bagyulajuve válasza Ryder1 (#19977) üzenetére


bagyulajuve
addikt

mocskosul jól eltalált :R
köszi a linket

Resistencia eterna

(#20016) Aventador91 válasza Izzé (#20013) üzenetére


Aventador91
őstag

lehet hogy ő irányított mindenkit és úgy lett ez a végeredmény. elképzelhető

(#20017) bagyulajuve válasza Izzé (#20013) üzenetére


bagyulajuve
addikt

dehogynem volt értelme a vargolásának :D

Resistencia eterna

(#20018) pachito válasza [CS]Blade2 (#20012) üzenetére


pachito
őstag

De miért várt volna mikor így is lazán bevonult a szentélybe az elittel? Az azért nem elvárható még az Éjkirálytól sem hogy majd valaki vagy valakik átmasíroznak a privát kis seregén és a vezérein, pláne nem ilyen sebességgel. Főleg nem olyantól aki előtte fél órával a könyvtárban bujdokolt és csúnyán lebukott néhány peon előtt.
Szerintem nagyon cheap lezárása lett ennek a szálnak így, lehet itt jönni ezzel hogy de Cersei az igazi ellenség meg mittudomén, de nem. Nem Cersei meg akármilyen kis királyocska eljövetelét jövendölték meg, meg féltek a már a Hosszú Tél gondolatától is mint cigány gyerek a fürdőtől meg ismételték évadokon át hanem az Éjkirályét. Jól mondta a Hound, ez a Halál. Emellett eltörpül majd bármilyen zsoldos hadsereg meg csata. És ennek ellenére már Winterfellnél megáll a 'nagy sereg'. Oké.
Ez csak az én véleményem, ettől függetlenül másnak még biztos ez volt a zsenialitás netovabbja, bennem azért bőven maradt hiányérzet.

(#20019) [CS]Blade2 válasza pachito (#20018) üzenetére


[CS]Blade2
addikt

Be volt sz*rva a gyerek(NK), hogy "jó vagyok", "biztos, hogy ilyen könnyedén meglesz?" "Ez a Bran gyerek nem készült semmivel?" A leírt taktikával kockázatmentesen meg tudta volna csinálni. Elkapkodta. A f.ért ment be, amíg volt pár 100 élő.

(#20020) zolka95 válasza basaharc502 (#20009) üzenetére


zolka95
őstag

Az öreg háromszemű hollóval mi történt, amikor lekaszabolta? Csak feltámasztotta, nem? Lehet valami belőle is ugyanolyan Éjkirály lett. :Y

Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?

(#20021) Ijk válasza pachito (#20018) üzenetére


Ijk
nagyúr

Deresben volt az összes karakter. Ha onnan tovább vonul a NK azt jelenti minden szereplő meghalt. Kivéve Cersei, azt a következő részben intézi el, és a NK elfoglalhatja a vastront.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#20022) ROBREGGAE válasza pachito (#20018) üzenetére


ROBREGGAE
tag

Én elfogadom, hogy kinyírják a Night Kinget és visszaakarnak térni a politikai játszmákhoz, az áskálódásokhoz stb. Viszont, amilyen ócska módon lett ez megírva, az fáj. Igazából az ember ezért nézte az egész sorozatot, mert bárkit kinyírhattak meg szerettük utálni Kisujjt, Joffreyt, hogy a karakterek nem papírmasék voltak, árnyalt karakterek voltak, egy Ser Davosnak vagy Varysnak jelentős szerepe volt. (S tényleg nem a fantasy része adta a zsenialitását a sorozatnak, azt azért tudjuk jól...) Ez sincs már meg, szóval ha a fantasy részét nem sikerült normálisan lezárni, meg klisés fos jelenetekkel kellett tarkítani, majd a Cersei-jel való szarkavarást hogyan fogják megvalósítani? Nekem hiteltelen ezután a rész után az egész, a karakterek 90 százalékának halottnak kellene lennie, azok után amit láttunk, ezzel szemben szépen megy a banda Briennestől, Jonostól, Danystől(mert hát ő is olyan helyzetekbe keveredett a sárkányán vagy Jorah mellett, hogy hagyjuk) Királyvárba.

(#20023) [CS]Blade2 válasza Ijk (#20021) üzenetére


[CS]Blade2
addikt

Meg lehetett volna oldani, hogy Deres elesik, de nem hal meg mindenki. Megcsinálhatták volna úgy, hogy a sima zombik nem ilyen kemények, hanem ritkán állva egy barbár dothraki pl. 5-t lever, ha jó napja van. Az éjkirály folyamatosan feltámasztja őket, de a várárok a tűzzel beválik, a sárkányokkal szépen tudják permetezni őket fentről, stb... és marhára vesztésre állnak, és egy jó részük el tud menekülni pl. Sasfészekre. Pár fontosabb karakter meghal, pl. Jamie vagy Sansa, csak érted, legyen már valami, amire nem számítunk. Közben Sam és Bran rájön, hogy a sárkányüveg nyelű tőrrel lehet megölni, ennek a magyarázatát bedobják egy Bran látomásba, meg ott van az a könyv Fellegvárból. Kitalálnak valami taktikát Sasfészeknél, hogy szépen tudják aprítani az ellent, és ott történik csak meg a Bran-es sz*rság. Jon megy az Éjkirály ellen 1v1, de az Éjkirály levágja, mint egy disznót, majd, ha nagyon ragaszkodnak az Arya-s témához, akkor ő ugrik be helyette, de őt is szépen leveri, majd egy pillanatban Bran összeszedi minden tudását, és vargolja az NK-t 2 másodpercre, ami alatt Arya ledöfi, mindenki happy, megmentettük az emberiséget, majd Bran agyvérzést kap a tolószékében az erőlködéstől, és stáblista. Szóval érted, annyira azért nem volt megkötve a kezük, hogy csak ennyire teljen. Oké, alacsony a költségvetés, ilyen kevés pénzből nem lehet csodát tenni, nem fér bele 3 csata, de így is f.ok voltak, mert beharangozták, hogy tv történelem, óra 20-as csatajelenet... mi a f.nak. 90 milliót mondanak az évadra. Aztán a TV történelmüket leverném egy youtube videóval, mert megcsinálnám a dothraki jelenetet 5 órásra lassítva, és akkor TV történelem pipa.

(#20024) pachito válasza Ijk (#20021) üzenetére


pachito
őstag

Nem tudom, nem vagyok rendezo..biztosan lehetett volna maskepp is csinalni. Akkor en lattam bele tul sokat a szalba es nem volt akkora szerep szanva a NK-nek vagy nem tudom.
Nekem a kezdetektol az eloholtak / Three-Eyed Raven jelentettek a fo cselekmenyt ami az ido elorehaladtaval mellekszalbol egyre nagyobb teret kap, nem Cersei es foleg nem Euron. De hat mint mondtam nem vagyok se iro se rendezo igy kenytelen vagyok elfogadni a dontesuket meg ha nem is tetszik maradektalanul.

(#20025) fateless válasza pachito (#20018) üzenetére


fateless
veterán

Évadokon át azt ismételgették a Starkok, hogy közeleg a tél, közeleg a tél, de attól még nem erről szólt minden.
Akkor ennyiből az első évad óta legalább annyiszor elhangzik, hogy egy Lannister megfizeti az adósságát, szóval akkor erről szól a sorozat?
De ennél még többször elhangzik az, hogy Sárkányok anyja, láncok letörője, stb, akkor erről szól a sori?
Nrm, nem arról szól ez a sorozat, hogy a tél közeleg. Az utóbbi két évad (6-7) szólt sokat erről (is), de főként a yt volt tele erről szóló teóriákkal, és akik ebben elmerültek (én is), azok hihették azt, hogy ez a sorozat lényege.
A nem GoT b*zi ismerőseim nagyon tudták élvezni ezt az epizódot, persze nem is ismertek annyi vad teóriát és morzsát meg infófoszlányt, mint én, de nem is volt olyan elvárásuk, mint nekünk itt, a fórumban. De azt azért ne feledjük, hogy bár itt mi fanok vagyunk többségében, de a nézők nagy része nem ilyen hozzáállással nézte a részeket.

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#20026) pachito válasza fateless (#20025) üzenetére


pachito
őstag

Az ido elorehaladtaval mindenki szamara nyilvanvalova valt, ha korabban nem is akkor legkesobb a 7. evad utolso nehany reszeben, hogy nem a Starkok agymenese a Tel hanem valos fenyegetes; hogy lehet ezt egy catchphrase-zel osszehasonlitani egyaltalan? Nem egeszen ertem.
Ha nem errol szol akkor mondom, vagy en ertettem felre valami nagyon vagy kurvara felresiklott az errol szolo utalasok sulya. Szerintem inkabb az utobbi. Hidd el nekem, azert majd valahogy sikerul tullendulnom a dolgon de ettol fuggetlenul megdobbento volt latni, hogy ilyen viharos gyorsasaggal elvarrjak a szalat; azert ennek a kibontakozasat boven elneztem volna meg nemhogy nehany resz de nehany evadon keresztul is. Szerintem tul gyors volt ez az egesz de az egyszeri nezonek biztos bejott elejetol a vegeig es gondolom csak ez szamit a nap vegen.
Ezeket a dolgokat leszamitva a zene es a latvanyvilag, a koreografia, maszkok stb. mind zsenialis termeszetesen.

(#20027) [CS]Blade2 válasza fateless (#20025) üzenetére


[CS]Blade2
addikt

Az én mércém akkor is ugyanott van, ha nem olvasok, nézek ilyen teóriákat. Pl.: az előző 5-10 év mozifilmjei annyira nem jöttek át, hogy az előző 5 évből semmit nem néztem szinte meg. A SW régi trilógia pl. marhára bejött, aztán megvette mostanában a Disney, hogy lehúzzon pár rókabőrt, és kihozta a 7. részt, és az annyira nem tetszett, hogy az előző 2 filmet meg sem néztem, és a következőt sem fogom.
Egyszerűen ezek a mostani hollywoodi filmek arra készülnek, hogy a melós hazamegy, és kikapcsolja az agyát, és megnéz egy ilyen mozit, és abban a 1,5-2 órában jól szórakozik kikapcsolt aggyal.
Na most azzal, hogy áttértek a GoT-nál is erre, nem azzal van a baj, hogy van háttértudásunk a fantázia világról, a GoT univerzumról, meg, hogy ismerjünk azt a 100-200 teóriát, hanem, hogy kikapcsolt aggyal kellene nézni. Akkor nem számít, hogy mi történik benne... mindegy, túlélte, ott termett, stb.

A 6. évadig is megvolt az ismeret és a teóriák, azok mégis bőven személy szerint a mércém felett álltak. Még kifejezetten azt mondtam, hogy végre egy sorozat, ami bevállalja, hogy főszereplő is meghalhat, felépítenek egy csomó karaktert normálisan akár erre a célra. A karakterek az első gondolat mentén döntenek, naná, hogy kinyírja, megkínozza, stb. Rendkívül fordulatos, és állandóan megadja amit a néző várna, majd amikor már örül a néző, akkor hirtelen elveszi tőle, hogy mégsem, sőt pont az ellenkezője, még a másik b.ott rá.

ha nem kikapcsolt aggyal nézed, akkor már a 3. percben Szellemet keresed a csatamezőn...közben ő nem is harcolni ment, csak már k.va régóta be volt zárva, és futott egyet, meg játszott, és a 4. részben hazatér. :W

(#20028) Aventador91


Aventador91
őstag

már ott bukik az egész, hogy a fáradhatatlan holtak serege, ha olyan tempóval haladnak, mint amikor összecsaptak, akkor már deresből nem lenne semmi.. nemhogy felkészülni nem tudtak volna hanem szószerint még csak fel sem fogták volna :D jó, eddig azért húzta az éjkirály, mert sereget gyűjtött, hogy mínél többen legyenek, de a támadás előtt felesleges volt az egész jeleket hátrahagyok dolog, ha ezek a zombik ilyen tempóval tudnak haladni fáradtság nélkül.

(#20029) Aventador91


Aventador91
őstag

s8e3 forgatás, dumázások stb [link]

(#20030) Aventador91 válasza Aventador91 (#20029) üzenetére


Aventador91
őstag

egyik komment:

"Night King: I'm the main Villain

Cersei: Hold my elephant"

:DDD

(#20031) zolka95


zolka95
őstag

HBO GO szerint 78 és 80 perces lesz a 4. és 5. epizód.
A 3.-ra 78 percet ír. Akkor mégsem ez volt a leghosszabb.

A királyvári csata lesz olyan hosszú, mint a deresi csata. Marad még két epizód. Ha a következő csak beszélgetős rész az se baj.
Az első két rész csak ~55 perc körüliek voltak, de ott ugye fel kellett vezetni az évadot meg mindenki találkozott mindenkivel. Most pedig kapunk egy jó hosszú részt ezek nélkül.

Lesz itt arra idő, hogy megmagyarázzanak mindent. :C

Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?

(#20032) Integrale


Integrale
veterán

Ennyi picsogast.
Nem tudom miert gondolta barki, hogy a masok a foellenseg, egy percig sem tunt ugy, hogy errol szolna a sorozat, ez egy eros mellekszal, ami sokak fejet elcsavarta.
De ez mellekszalnal nem tobb, ez mar tudhato volt az elso resztol kezdve.

"Bad reklám is reklám too"

(#20033) csababarca válasza zolka95 (#20031) üzenetére


csababarca
őstag

Kétlem, hogy a következő részben már csatáznának újra.
Azért sereget is kéne szerezni újra, sebek nyalogatása, stb.

kövi rész: magyarázás, seregszerzés, trónigény megbeszélése, stb.
5. rész: csata
6. rész: szálak elrendezések, magyarázatok, stb.

én így számítom, nagyon meglepne egy következő részes királyvári ostrom.

iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0

(#20034) Ijk válasza Integrale (#20032) üzenetére


Ijk
nagyúr

Pontosan, a sorozat címe Trónok harca.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#20035) whitezo88 válasza Ijk (#20034) üzenetére


whitezo88
nagyúr

Azert is tok mas mint a regeny, ott a saga neve Tuz es Jeg dala.

(#20036) tatararpad


tatararpad
őstag

Jó látni, ahogy sok évadon keresztül felépítik a Másokat, mint egy potenciális, az emberek egymás közötti acsarkodását értelmetlenné tevő, minden elő dologra veszélyt jelentő túlvilági fenyegetést, aztán egy jön egy repülő nindzsa, és egy Rey-féle elejtem a másik kezembe a kardom trükkel kicsinálja, egy rész alatt. Bravó. Snoke halála is kb. ilyen színvonalú volt az Utolsó Jediben, nem csak a kardos trükköt vették onnan. Aztán az egész tele deus ex machinákkal, megmentelek aztán meghalok klisékkel, egyedül Jon animés poweruppolása tetszett a sárkánnyal szemben, remélem lesz pár videós aki majd vizuális effektet is csinál neki. Úgy tűnik ez van, ha 6 rész alatt kell lezárni egy történetet, amit valószínűleg maga az író is nehezen fog. A zene viszont jó volt.

(#20037) Peppo válasza whitezo88 (#20035) üzenetére


Peppo
őstag

Azért az ötödik évadig egy szálon futott a regény és a sorozat. Azóta is csak azért nem, mert nincs könyv.

Na mindegy. Nekem a százezres élőholt sereg után egy Cersei valahogy közel sem tűnik akkora durranásnak. Egyébként is, ha Arya ezek után nem intézi el öt perc alatt, akkor megint csak az időt húzzák.

(#20038) pachito válasza whitezo88 (#20035) üzenetére


pachito
őstag

Pontosan.

#20032: Azt azert elarulhatnad mi abban a picsogas ha kulturalt keretek kozott kifejezem a nemtetszesemet egy sorozattal kapcsolatban, amit egyebkent kedvelek. Vagy automatikusan fel kell pattanni a vonatra es eljenezni? Tilos kritikat megfogalmazni?

(#20039) Aventador91


Aventador91
őstag

amúgy danynek is zöld szeme van. csak mondom :D

(#20040) [CS]Blade2


[CS]Blade2
addikt

Újra eljött Azor Ahai, és elhozta a hajnalt. Az új Azor Ahai Arya Stark, egy bérgyilkos kislány volt, a Fény Urának bajnoka, az Éjkirályölő. Elűzte a telet, ami Westeros történetének eddigi legrövidebb tele volt. :U Volt egy Macskamancs nevű valyriai tőre, amit az egyik testvérétől kapott, aki pedig egy sz*r alaktól kapta. Abból nyerte az erejét, hogy bérgyilkosnak tanult, és feláldozta a tőre patent élét jégkocka vágásra/Theon-t/semmit.

(#20041) bagyulajuve válasza Integrale (#20032) üzenetére


bagyulajuve
addikt

Hát mert ők veszélyeztették az emberiség létét, a királyok meg jönnek meg mennek, hol rosszak uralkodnak, hol meg kevésbé rosszak, hol meg "megkirályölik" őket. De mivel megszűnt a létezést fenyegető ellenség, ezek után nem mindegy, hogy Cersei vagy Jon vagy Gendry uralkodik?

[ Szerkesztve ]

Resistencia eterna

(#20042) Aventador91 válasza bagyulajuve (#20041) üzenetére


Aventador91
őstag

a másokat már egyszer leverték az elsők pár ezer éve. nem kell meglepődni hogy most is, és nem kell őket halhatatlannak hinni :D

(#20043) [CS]Blade2


[CS]Blade2
addikt

Trónok Harca 8.Évad 3.Rész - Spoileres Kibeszélő Pimp Thy Mind

Én kaptam 1-2 magyarázatot benne. Pl.: hogy Mel hogy tudott a holtak serege felől megérkezni 2 perccel a csata előtt.

(#20044) raider21 válasza gghrtz (#20006) üzenetére


raider21
aktív tag

Köszi! ;) :)

raider21

(#20045) raider21 válasza Aventador91 (#20029) üzenetére


raider21
aktív tag

Volt már. ;) :P :)

raider21

(#20047) raider21 válasza [CS]Blade2 (#20043) üzenetére


raider21
aktív tag

Na ezt bizony meglesem. :) ;)

raider21

(#20049) k-adi


k-adi
nagyúr

ahogy látom lassan most már az is csinál kibeszélős részt YTra, aki nem is látta a részt :DDD :DDD

(#20050) Integrale válasza bagyulajuve (#20041) üzenetére


Integrale
veterán

Az en olvasatomban ok nem voltak soha foellenseg. Volt evad, amiben nem, vagy csak egy pillanatra voltak, magyarul, nem kiserik vegig a sorozatot, csak mellekszal.
Ha Bran nem kivancsiskodik, akkor NK nem fogja meg a karjat, nem talal ra sosem, es nincs haburo sem veluk.
Igazabol ez az egesz ôk a foellenseg dolgot a sok teoria okozta, a sorozat onmagaban nem.
Cersey nagyobb veszelyforras, mint a masok, ha megolik, attol nem esnek ossze az ellensegek. Az elso evedtol kezdve errol van benne szo, kiralysagok harcolnak egymassal, a Starkoknak van egy mumusuk a masok szemelyeben, mert rajtuk kivul egyebkent soha senki nem hozta szoba. John, ugy, hogy fingja nem volt arrol, hogy kik ok, es mit akarnak, beallitotta oket potencialis, emberiseget veszelyezteto ellensegnek.

20038: pachito.
Irtam ilyet? Nem!
Picsogas azert, mert jaj nem igy kellett volna, hanem amugy, meg kellett volna halnia mindenkinek, hiszen a masok az uber alles.
Igy mar szar, 5/10.
Mert a masokat hogy lehetett elintezni ennyi ido alatt, a fogonosz csak ennyit kapott? Mikor es ki mondta, hogy ok a fogonosz?
Jaa, hogy valaki azt hitte, es csalodott. Egyeni problema!

[ Szerkesztve ]

"Bad reklám is reklám too"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.