Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Pfandrückgabe / Mohus repont automata kalandok 14 :
Ma délelőtt 9:30 körül indultam, 4 nagy (2L-es) és 4 kicsi (fél literes) üveg fér el kényelmesen összenyomás nélkül a táskámban. Így egy ilyen packkal indultam. QR kódot még itthon elővettem.
Odaértem, sehol senki, QR kódot is elsőre bevette SZIA, KROK ÜdvözöltEzután két 2L-es üveg meg a két kicsi bement rendesen majd, egy 2L es üveget nem akart bevenni. félreraktam, dobtam be másikat. Majd ismét ez az üveg, de állandóan azzal jött, hogy óvatosan tegyem be az ép palackokat. Már épp ott tartottam, hogy felrúgom az automatát mikor eszembe jutott a múltkori módszer : Bele is fújtam az üvegbe, hogy kijjebb horpadjon. Ekkor bedobva ismét hiba, de immár új : "nem lehet azonosítani a vonalkódot". Akkor láttam, hogy ott is van egy kis horpadás. Újabb fújás, még mindig nem jó. Újabb fújás, és bevette
Ezután kifizetés gomb, megköszönték, hogy papírmentes vagyok.Mostanában ha "rákap" a QR kódra akkor már nem veszíti el, tuti jött valami frissítés a rendszerre.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 05.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest