Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• EmberXY

veterán

válasz KROK640 #42095 üzenetére

"szökik a hűtő a ház elől "

Ez egy kicsit clickbait-re sikerült... Kifejthetnéd bővebben is.. :D

"De látom téged az sem zavar, ha kicsit rózsaszín"

Ilyen volt a boltban, elémraktak belőle 3 db-ot, hogy válasszak. ;] Kaptam hozzá törlőkódot is (amit még eddig nem sikerült megértenem, hogy mi a f***nak, hát már törölni se tud a paraszt rendesen? :D), meg elvileg garis is, mittudomén. De különben a széria többi része is hasonlóan férfias színeket visel: [link] , sőt, az a rózsaszín van, ahol pirosas, de pl az alzás linken tényleg rózsaszín. Az enyém is rózsaszínes, de ha rávilágítok, akkor inkább pirosasnak tűnik, de ez engem nem zavar, tegnap délután bedugtam a gépbe, azóta benne van, nem is nagyon tervezem hordozgatni. A kupak meg alig jött le róla, szóval elveszni csak akkor tud, ha használat közben veszik el.
    Elvileg 230 gigának látja a rendszer, eddig 88 gigát pakoltam rá, de az tényleg rajta is van.
    Annyi eszem viszont nem volt, hogy ne a megszokott USB portba dugjam be, mert az csak 2.0-ás (fekete), és van 2 db kék is, most az egyik kékbe dugtam be, egy kicsit másabb az írási sebessége is, bár nem acélos, 40 mega körül indul, aztán átlag 15-20 megára áll be, ennek szerintem többnek kéne lennie, de nem tudom, mi befolyásolja.
    Lefelé másolásnál követni se lehet, 1,7 gigát kb 2 másodperc alatt tol le róla.

Új hozzászólás Aktív témák