Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
rwbag2012
tag
Államkincstári értékpapírszámláról utaltam EUR-ot a Wise EUR-számlámra. Általában mennyi idő alatt szokott átérni?
-
rwbag2012
tag
Wise-zal eurós számláról online bankkártyás fizetéssel tudok eurós állampapírt venni? Vagy csak utalással tudom megoldani? Hogy ne kelljen plusz díjat fizetnem. Mi a legoptimálisabb megoldás?
-
rwbag2012
tag
Wise push értesítés nem működik, már mindent átnéztem, elvileg mindenhol engedélyezve van és mégsem... Kénytelen voltam beállítani az e-mailes értesítést, az szépen megjön. Esetleg valami tipp, tapasztalat?
-
rwbag2012
tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Köszönöm.
-
rwbag2012
tag
Sziasztok! Összesen kemény 7 euró körüli egyenleg visszatérítést kaptam a Wise-tól 2023-ban. Az adóbevallásnál van dolgom vele? És összegtől függetlenül, mi most az álláspont ebben kérdésben?
-
rwbag2012
tag
Felregisztráltam a Wise kártyámat az Amazonra. Euróv van rajta, azzal szeretnék fizetni. Miért van az, hogy az összérték kb. 590 euró, az Amazon a végén mégis 635 eurót számol, plusz a postaköltséget? Mindenképpen konvertálni akár, mert Magyarországról vásárolok? Kijelöltem pedig, hogy euróval fizetek.
-
rwbag2012
tag
Ma megérkezett a fizikai kártya. Forintos és euró számlám is van, mindkettőn van pénz, ha vásárolok kártyával, melyik élvez elsőbbséget? Illetve ezt be lehet, be kell-e állítani valahol, hogy melyik legyen az alapértelmezett?
-
rwbag2012
tag
A Wise-tól Visa fizikai kártyát fogok kapni, ha jól látom az alkalmazásban (még nem érkezett meg). Ez rendben van? Úgy olvastam, Európában inkább a MasterCard elterjedtebb, a Visa-nál, ha euróval vásárolok dupla konverzióról írnak. Ez mit jelent nekem a gyakorlatban? Rosszabbul járok?
-
rwbag2012
tag
Köszönöm a tippeket.
-
rwbag2012
tag
Kétmillió forint készpénzt szeretnék szintén készpénz euróra váltani. Kérdés: hogy érdemes csinálni? Hogy járok a legjobban? Bocsi a lámaságért, most tanulom.
-
rwbag2012
tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Igaz
-
rwbag2012
tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Köszi, ez jó hír. Ezek szerint az államkincstár nem köt talán bele. IBAN-os, betűkkel kezdődő wise-os számlaszámot adtál meg a kincstárnál, gondolom?
-
rwbag2012
tag
Kezdő vagyok ezen a téren. Államkincstáros PEMÁP lejáratakor tudok utaltatni Wise eurós számlára? Olvastam ilyen-olyan véleményt is. Valakinek van tapasztalata ez ügyben?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest