Hirdetés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Azért kérik, mert törvényi kötelezettségük. Bizonyára másra is tudnák költeni a pénzüket, mintsem erre a célra fenntartani néhány tucat teljes állású alkalmazottat.
Attól, hogy vállalkozó, még kell hogy legyen valamilyen megbízásra szerződése, illetve állít ki számlát minden hónapban, de ott pontosan fel van sorolva, hogy miket fogadnak el.
Esetleg ne küldjön be semmit és inkább nyisson egy számlát az OTP-nél, az valóban egyszerűbb lehet.
"Jah az is érdekes hogy én át tudom írni a lakcímem , bele tudok klikkelni a mezőbe , az övének szürke a mező része és nem tudja átírni a lakcímet. Ez is milyen már..."
Nem értem, hogy ez ebben az esetben miért olyan baromi fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 16 pro max 256gb desert titanium eladó
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 7700 XT 12GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB NVMe SSD / 750W
- Eladó Gamer számítógépem.
- Honor 90 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- OnePlus 15 16/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Akciós!! Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest