Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaymoira
tag
válasz
Badboys
üzenetére
Hát lényegében a proof of income öröklés esetén az okirat, ami alapján neked itélik ezt.
Adásvétel esetén igazából, ha pár napig áll és nem a határidő utolsó napján küldöd nem igazán okoz gondot szerintem.
> Viszont ha a saját x banki számlámra utalok x összeget akkor csak a Wise veti ki a tranzakció árát. jól gondolom?
Igen
> Igaz azt a bankban kellene megkérdezni, hogy milyen összegig ingyenes ebben az esetben.
20M-ig lehet használni fizetési kérelmet tranzakciónként, általában addig ingyenesek is, ahogy én látom.
> A Wise számláról az eladó benyújthat fizetési kérelmet?
Ezt nem teljesen értem. Wise-ról nem lehet küldeni qvik fizetési kérelmet. De egy magyar banktól küldhetsz fizetési kérelmet Wise-os számlára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Crimson Desert
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gitáros topic
- Futás, futópályák
- Kés topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/512GB - Újszerű, Független, Ezüst - 1 év garanciával
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- GAMER PC! i9-9900K / RTX 3070 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 1TB NVMe / 650w! BeszámítOK
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest