Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 
			  LOGOUT Wise díjak [link] 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

A Transferwise nem az MNB árfolyammal számol és nincs eladás, vétel és közép hiszen ilyet tevékenységet nem végeznek, nem tudom honnan vetted ezt az információt. 
 A Transferwise meg innen veszi: A valós átváltási árfolyam a globális pénzügyi piacok eladási és vételi ára között van, és állandóan ingadozik. Ezt az árfolyamot megtalálhatod többek között a Reuters-en, a Google-ön, a finance.yahoo.com-on, és a TransferWise is ezt használja..Tudomásom szerint számlán történő deviza váltásnál a számlakonverziós árfolyamot használja az Erste Bank és az eladásit mivel utalásról van szó nem deviza kereskedésről. De lehet hogy tévedek. De MNB február 1-én 317,23 Ft volt és érdekes a 16 órai árfolyam, mivel 15:00 óráig fogad be utalást a bank azután már csak a következő naptól indul a dolog és valószínűleg új árfolyammal. 
- 

Hát ma az Erste 332,39 Ft számolja az €-ot, a TW meg 319,71 Ft és általában 8-13 Ft a különbség. A példánál maradva 1000 € az 332390 Ft és 319710 Ft értékű. 
 Akkor most az Erste utalás (2400+12680)-1561=13519 Ft-ba kerülne valójában, mert bizony sok a devizaárfolyam közti eltérés
- 

Értem. Én meg beléptem és úgy. 
 Nekem normál forintos Erste lakossági bankszámlám van, úgy számoltam a minimum utalási díjat, a tranzakciós illetéket, a forint konverziós %-os díjat és azt hogy ők milyen árfolyammal adják nekem forintért az €-ot. Az 1000 €-nál sajnos közel 10K-val több mint ha TW-t használom.
- 

325000 Ft kártyáról nálam 1600 Ft. Ha van kártyám akkor van bankszámlám is, miért fizetném ezt ki ha 0 Ft lenne a díja az utalásnak. 
 Ahhoz hasonlítjuk hogy magyar forintos bankszámláról szeretnénk 1000 €-ot elutalni egy német €-os számlásra
 Az én bankomnál ennyinek az utalása minden költséggel együtt 4697 Ft lenne, de valójában több, mert itt az 1000 €-hoz nem 323K, hanem 330K kell akkor már 11700 Ft-nál járok.
- 

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest