Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
István89
tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Miért néztem be? Olvastad korábban a sajtóközleményt? Utaltam már TW HUF számlára és onnan is utaltam el, és mindig azonnal megérkezett. AZ MNB által használt GIROInstant előírási rendszerben működik ez is, így annak teljesülnie kell nap 24 órájában, mindegy hogy vasárnap van vagy karácsony. Az is mindegy, hogy brüsszeli cég vagy sem, hiszen magyar technikai számot adnak, amit az MNB biztosít, így tud menni ebben a rendszerben. Ezért lett ez nagy szó, mert mindenki egyedi számlaszámot kap.
Ha nem így lenne, akkor eddig miért teljesült azonnal a jóváírás? Szóval tuti volt valami probléma, mert nekem is a próba utalás 0:55kor teljesült, valamint ahogy goop írta a kártyás felöltésnek is azonnal mennie kellene, és az már független az utalástól.
Forrás: https://www.portfolio.hu/bank/20200916/hatalmas-ujitasra-keszul-a-transferwise-magyarorszagon-elarultak-a-reszleteket-448804
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest