- bambano: Bambanő háza tája
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Oliverda
üzenetére
Nekem is és van még 3 akinél tudom hogy megy, még ebben az évben is sikerült neki összekötni.De nem ilyen egyszerű a helyzet.
Nem vonták vissza, nem törölték azoknak sem akik eddig hozzá tudták adni, írtak ilyet is.
De az utóbbi időben (márciustól) mivel telefonon nem érhetőek el, nincs élő kapcsolat, az üzentekben azzal jönnek hogy virtuális bank bankszámlája nem köthető hozzá és nem oldják fel a számla hozzáadás blokkolást, nem is adják hozzá.
Így ez 90 %-ban elméleti opció marad egyenlőre.
Persze ha magyar számlát akar valaki (normált) hozzáadni másodikként az sem megy, mert a számlahozzáadás blokkolást ezek a még mindig home office-ban dolgozók nem tudják feloldani, szóval kriminális a helyzet.
A Gránit bank forintos számláját elsőként hozzá lehet adni, pedig a fogalmaik szerint az virtuális bank számlája.
Új hozzászólás Aktív témák
- B-Twin Rockrider 340 26-os férfi bicikli. NEM TUDOM VINNI SEHOVA
- Apple Watch SE(2020) 44mm Cellular 74%
- Egyedi autós matricák szélvédőre, üvegre, fényezésre
- Intel i5-4670K + ASRock Z97 Anniversary félkonfig (NVMe Boot, Win11, 8-24GB RAM opció)
- Ryzen7 5700G/ 32GB DDR4/ 1TB m.2 alapú mini PC/ garancia
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4460, 100% Akkumulátor
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest