Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szetib

tag

válasz pdr755 #10091 üzenetére

Igen, az lenne. Nekem nincs magyar számlám, ezért nem látok bele, viszont azt látom, hogy pl egy közüzemi számla befizetésekor (nem tudom melyik bank) simán fizethetek qvik-kel.

A neten 100-bol 99szer a qvik fantasztikus előnyeit lehet olvasni, de a beállítását azt nem. A wise írt ennyit:

A qvik használatának megkezdése:

Ha úgy döntesz, hogy bevezetnéd a qvik fizetést a vállalkozásodban, a folyamat rendkívül egyszerű.

A qvik fizetéshez szükséged van egy fizetési szolgáltatóra, amely képes a qvik fizetéshez szükséges hátteret biztosítani. Az Innopay Zrt. a GIRO Zrt-vel regisztrálja ezeket a szolgáltatókat, vagy más néven Sub-Aggregátorokat. Jelenleg ilyen az OTP Mobil Szolgáltató Kft (Simple Pay) és a Raiffeisen bank. Ők felelősek a QR-kód, az NFC jel, vagy a fizetési link generáltatásáért, a fizetés elszámolásáért, valamint a cégeddel való szerződésért és kapcsolattartásért.

A szamlazz.hu szerint van ilyen lehetőség ilyen számlát kiállítani, és a K&H is ott van a partnereik között, de én csak az ügyfél vagyok aki ingyen olcsóbban akar fizetni a saját pénze után (Isten bocsássa meg eme ördögi vágyamat).

Ez már a sokadik számla/utalás lenne a wise-ról, és lassan már egy jól látható összeg megy el a habokba.. A revolut ezzel szemben kvázi ingyen van, ami a wise-nál 1300Ft, az a Revoluton csak párszáz ft.

Új hozzászólás Aktív témák