- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
PNP
őstag
Üdv!
Van egy olyan gondom, hogy DD-WRT alatt az USB HDD wifin keresztül nagyon bizonytalanul működik, ez azt jelenti, hogy tegnapelőtt normálisan tudtam rá feltölteni, és onnan streamelni filmet, tegnap viszont már rettentő lassan tudtam csak másolni rá (7-8-900 kB/s), szaggatva is streamelt másik gépre. Gyakran be se tudta fejezni a másolást, néha disk full-t írt ki (ami nem igaz), és volt, hogy törölni se engedett, néha pedig a kliens gép dobta el a kapcsolatot. Reset rövid ideig segített csak.
Ezt meguntam és visszatettem a gyári firmware-t, ami például az NTFS filerendszer, és úgy általában az egyszerű konfigurálhatóság miatt tetszik, vélhetően stabilabb is, mint bármelyik 3rd party fw, de ezzel nem tudom megjeleníteni a HDD tartalmát úgy, mint DD-WRT-nél, hogy hálózati meghajtó legyen, akár explorer, akár TC alatt, rendes könyvtárakkal, stb., hanem van helyette (?) Media server, ami egyből a Media playert nyitja meg, amit egyáltalán nem szeretnék. Van erre valami megoldás? Mindenféle file-t szeretnék wifin mozgatni két gép között, nem csak lejátszható tartalmat, és azt se a Windows Media Playerrel szeretném nézni.Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- macOS PC-re
- LTE frekvenciák
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gitáros topic
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- További aktív témák...
- Kingston FURY Renegade KF426C15RBK2/64 (128GB KIT)
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Kolink riser 30cm gen5.0 vadiúj kábelek bolti ár feléért
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest