- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Sziasztok!
Pár éve stabilan működik nálam a router Vargalex fw-jével, de sajnos időnként szenved valami nyavalyával. Eddig másnak tulajdonítottam (MPC pufferelése, külső winyó spindown ideje), most azonban észrevettem valamit.
- WDR3600, Vargalex 1.1.7 35342
- USB2.0-s külső winyó, EXT4
- Se torrent, se másik user, semmi egyéb terhelés
--> Win7-es laptopról wifin keresztül elkezdek nézni egy filmet, ami a routerre kötött winyón van.
A lejátszás egy idő után megáll, MPC befagy. MPC-t kilövöm, megpróbálom megint megnyitni a fájlt: csak homokórázás megy, a külső winyó 5 perc múlva le is állítja magát, tehát hozzá már nem érkezik kérés. Weboldalak lassan töltődnek be, ISP pingje magas / timeout. Rápingelek a routerre, többszáz ms.
Belépek a routerre, Free Memory 2-3%, cached ~80%. Ránézek a Processes oldalra, többség 0%, néhány 1-2-3% memory usage, összeadva max. 20%
Nyomok egy router soft-rebootot. Router ping, web ping helyreáll, filmet megint tudom nézni.Ez kb. 100-ból csak pár esetben fordul elő, de tegnap kivételesen 3x volt, az egyik filmnél 2x is.
Próbálom újra előidézni, hogy logot is tudjak nézni, de Murhpy él és dolgozik, most direkt jól viselkedik, a tegnapi problémás darab gond nélkül végigment (hiába volt 1-3% között a free memory)
Rákerestem itt a topikban, másnál is volt már hasonló gond, de nem láttam megoldást. Esetleg azóta lett?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- EAFC 25
- Részesedést vásárol az Intelben a Softbank
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- LG OLED42C44LA 2 Év Gyári Garancia
- LG OLED65B49LA 2 Év gyári Garancia
- Kingston FURY 64GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3184, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest