- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
krealon
veterán
válasz
vmaxter #12879 üzenetére
"Töröltem az Avast-ot. Azóta óta stabil. Tegnap reggel az F1-et néztem online, mikor előjött sokadszorra a probléma. Gyanus volt az Avast, mert nemrég rámerőltetett valami SecureLine VPN nevű dolgot, aminek a 30 napos próbavezióját feltettem. Miután lejárt a próbaidőszak, töröltem azt. Akkor kezdődtek a gondok.
Most vírusvédelem nélkül vagyok fent a neten. Nem tudom mi legyen? Évek óta használtam gond nélkül az Avast-ot. Maximálisan meg voltam elégedve vele. Nem tudom visszateszem-e?"Telepitsd egyeni modban, es csak azt pipald be, amire tenyleg szukseged van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i5-480M I 4GB I 128SSD I 12,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest