Hirdetés

2024. június 17., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-03-18 14:44:30

LOGOUT.hu

A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15779) Ck.


Ck.
addikt

No, szétnéztünk és annyira nem ájultunk el a kínalattól. A Yaris túl kicsi és lapos nekünk, elől még csak-csak, de hátul én bevertem a fejem a mennyezetbe, pedig csak 183 vagyok. A Yaris Cross elől kicsit szélesebbnek érződött, hátul volt rendes fejtér, de a felhasznált anyagok kicsit "olcsó" hatást keltettek mindkettőnél, főleg ennyi pénzért. Aztán jött a C-HR, meglepő módon ebben fértünk el a legjobban és ez adta a legkellemesebb környezetet is a beltérben a három közül.
Átsétáltunk a Kiahoz is, ahol viszont megakadt a szemünk a kiállított új Niron. Az állam leesett, annyira el van találva kívül-belül, a felhasznált anyagok és design nagyon kellemes, gazdag felszereltség és egy nagyon hangulatos autó. Méretben is ég-és föld a fenti modellekhez képest, árban viszont megegyezik a Yaris Crossal. :Y Nem léptünk egyelőre semmit sehova és eleve olcsóbb autót kerestünk, de ez a Niro nagyon maradandó élmény volt.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.