Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silentfrog
veterán
Köszönöm a segítségeteket, elmentem akitől vettem az autót, és megtudtam , hogy ő múlt év végéig etanollal járt. Ilyenkor nem volt semmigond a check engine lámpával hisz Hunflex etanol átalakító van az autóba szerelve.
Mondta, hogy fél éve járt benzinnel ,mivel annyira drága már az etanol, hogy nem éri meg azzal járni, így nála is többször kigyulladt a check engine lámpa szerelőnél is volt ,kiütötték a hibakódot,gondolom előtte megnézték, hogy mi is a gond.
Így a szerelő javasolta, ha nem használja csak benzinnel akkor szereltesse ki az átalakítót,mert benzinnel folyton hibajelzést fog mutatni.
Levettem az akkusarut tankoltam a 30 liter mellé 8.5 liter etanolt és azóta nem volt még a sárga lámpa felgyulladva.Most meg az a bajom, hogy vegyem ki az átalakítót vagy használjam így? most a benzint éri meg tankolni de kit tudja mikor lesz megint 450 forint ebből egy liter,akkor meg az etanol a jobb vétel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BestBuy topik
- Politika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Könyvajánló
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest