Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Törpilla
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mynia
csendes tag
Sziasztok!
Régóta használom a TC-t, többször akadtam már ebbe a problémába. Elég primitívnek tűnik, de valahogy sehol nem találom a megoldást és rengeteg időt vesz el.
Szóval rengeteg képet kéne 1-2 mappába átmásolnom, de ezeket a "készítője" külön egyesével mappázta, amiket aztán megint újabb mappákba rakott és így tovább. Szóval minden egyes mappát
meg kell nyitnom és egyenként kimásolni a képeket belőle.
Próbáltam már beállítani, hogy csak a képeket másolja, vagy minden file-t csak a mappákat ne. Próbáltam áthelyezéssel, másolással, csak *.jpg vel is, de sehogy sem jön össze.
Valami "Összes kijelölt mappa tartalmának másolása alkönyvtárak nélkül" funkciót keresnék, vagy erre valami megoldást, mert nagyon időrabló egy dolog.....Köszi előre is....

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 32 GB (2x16 GB) DDR5 SODIMM memória + DIMM adapter asztali PC-hez - garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
meg kell nyitnom és egyenként kimásolni a képeket belőle.