- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
mynia
csendes tag
Sziasztok!
Régóta használom a TC-t, többször akadtam már ebbe a problémába. Elég primitívnek tűnik, de valahogy sehol nem találom a megoldást és rengeteg időt vesz el.
Szóval rengeteg képet kéne 1-2 mappába átmásolnom, de ezeket a "készítője" külön egyesével mappázta, amiket aztán megint újabb mappákba rakott és így tovább. Szóval minden egyes mappát
meg kell nyitnom és egyenként kimásolni a képeket belőle.
Próbáltam már beállítani, hogy csak a képeket másolja, vagy minden file-t csak a mappákat ne. Próbáltam áthelyezéssel, másolással, csak *.jpg vel is, de sehogy sem jön össze.
Valami "Összes kijelölt mappa tartalmának másolása alkönyvtárak nélkül" funkciót keresnék, vagy erre valami megoldást, mert nagyon időrabló egy dolog.....Köszi előre is....

Új hozzászólás Aktív témák
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Banggood
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 700W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
meg kell nyitnom és egyenként kimásolni a képeket belőle.