Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Abysmal

aktív tag

Sziasztok!
    Pár hete vettem egy Toshiba Satellite L750-124-et és lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban. (ez az első notebookom amúgy)
    1. Mivel a hangszórók nem szólnak azért olyan jól, ezért mondom majd otthon használom a hangfallal, de az eredmény eléggé borzalmas lett. Halk is és torz is, sokkal rosszabb, mint a beépített hangszórókkal. Ez általános dolog az L750-es szériánál? Szar a hangkártya, vagy mi van? A hangfalra kötve az iPodom 1000x jobban teljesít. Valamit be kéne hozzá állítani, vagy a driverrel van a baj? (csak rádugtam, nem állítgattam semmit, eddig sosem kellett)
    2. Hallottam, hogy a notebook aksik szeretik elég gyorsan megadni magukat. Alapból van 3 év garancia és 1 év a töltőre, valamint az aksira. Csak hogy tudjam: Mikor kell érvényesíteni az aksival kapcsolatban a garanciát? Mi az amire azt mondják, hogy ezt cseréljük akkor?
    3. Gondoltam, hogy nézek egy pótaksit is tartalékba és az eBayen találtam pár igen kedvező árú és egyben az alapnál nagyobb kapacitású telepet: ezt ez és ezt
    Én úgy tudtam, hogy a notebook aksik olyan 10-20 ezer környékén kezdődnek, így ez eléggé baráti ár. Mennyire megbízhatóak ezek a kínai utángyártott akkumulátorok? Hallottam már olyat, hogy nem is akkora volt a kapacitásuk, mint amekkora rá volt írva, meg kigyulladt, robbant, rossz volt, de itt mindegyik eladó >99% pozitív visszajelzéssel bír.
    4. Végül még az lenne, hogy jó laptop táskát (oldaltáska kellene) hol lehet olcsón venni hozzá? Kicsit sokallom, hogy 10000-től kezdődnek szinte mindenhol. Vaterán találtam 3000Ft körül is, de nem tudom, hogy azok mennyire jók. Mire kell figyelni ezeknek a vásárlásakor?

Új hozzászólás Aktív témák