Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Toshiba notebook topic (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#8151) LaptopSystem válasza Kbali (#8150) üzenetére

igen arrol

Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!

(#8152) LaptopSystem válasza LaptopSystem (#8151) üzenetére

senki nem válaszolgat nekem(

Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!

(#8153) T. Almeida válasza LaptopSystem (#8147) üzenetére


T. Almeida
senior tag

Nekem is Qosmio-m van, egy X500-11w, imádom, nagyon jó gép, egyszerűen tökéletes. Ha nem sajnálsz rá ennyi pénzt, vedd meg! Én a cégemmel vetettem, azzal, hogy virtualizációs tesztelésekhez kell az erős gép :)

(#8154) T. Almeida válasza LaptopSystem (#8148) üzenetére


T. Almeida
senior tag

google?

http://www.google.hu/search?q=Toshiba+Qosmio+X300+remote+control

Első találatnál a megoldás a Win7 problémára.

[ Szerkesztve ]

(#8155) looser


looser
addikt

Sziasztok! Egy olyan problémába futottam bele ismerős notiján (Satellite L30 + legutolsó bios), hogy a boot idő nagyon hosszú és amikor már a rendszerben vagy, ott is iszonyú lassú a programok indulása. A gép már töredezettségmetesítve lett és le lettek szedve még a gyári Toshiba programok is, gyakorlatilag maga a windows a frissítéseivel (xp home sp3) + firefox, Avast, Telenor kliens, windows live, Samsung PC studio van rajta. Víruskereső nem jelez semmit. A rendszertulajdonság lapon azt látom, hogy 410 @ 1.46GHz. Ez nem lehet esetleg az oka? Mármint hogy folyamatosan mintha a Speedstep visszavenné a teljesítményt? Már ha ez a proci (Celeron M) támogatja ezt a technológiát. Van ötletetek?

Mindent tudok a rákászszakmáról...

(#8156) Kobe válasza looser (#8155) üzenetére


Kobe
veterán

nekem akkor fordult elő hasonló baromi belassulás asztali gépen amikor BIOSban rossz módba volt téve a vinyó (esetemben raidbe ahol nem is volt raid). Azt nézzétek át

(#8157) looser válasza Kobe (#8156) üzenetére


looser
addikt

Köszi a tippet! Sajnos a bios módosításai meglehetősen minimálisak, gyakorlatilag a bootsorrenden és a passwordon kívül mást nem is nagyon lehet állítani. Itt még nincs ilyesmi, ez egy 2005 környékén vásárolt noti, P4-es lakpkakészlettel; szerintem sem sata, sem raid lehetőség nincs benne, de a biosban legalábbis nem állítható ilyesmi.

Mindent tudok a rákászszakmáról...

(#8158) liderces


liderces
csendes tag

Sziasztok! Kis segítséget kérnék ha lehet. Adott egy Toshiba Tecra s1 lapi. Elvileg van benne bluetooth. Na most az érdekelne hogy tudok pl bluetooth ezközöket keresni kapcsolatba lépni más bluetooth gépekkel? Eszközkezelőben nincs sárga kérdőjel megvannak a bluetooth eszközök elvileg csak egy progi kéne amivel kapcsolódok. Köszi a segítséget! üdv

(#8159) lumpi79


lumpi79
csendes tag

Üdv! Segítséget szeretnék kérni!
Van egy Toshiba Régi (SatelitePro 6100)-as laptop.
Volt benne egy dvd-olvasó, ami pedöglött, mert nagyon nehezen adta ki a lemezt... olvasni azt tudta, illetve, mint külön meghajtó szerepelt a "saját gépbe"...
Szereztem egy ugyan olyan típusú, márkájú dvd olvasót...
betettem és se a bios se a windows xp nem látja....
gondoltam biztos rosszat vettem.... ezért szereztem még egy újabbat igaz ennek már más a gyártója... sajnos ennél is ugyanez a helyzet... beteszem és se bios se win nem látja..
ha a régi rosszat visszateszem azt gond nélkül látja és ha nem akarom nyaggatni az ajtaját még használni is lehet :(...
ez miért van? köszii.... :R

(#8160) Krystal_s


Krystal_s
addikt

van egy Toshiba T210 netbook-om. 2 és fél hónapos ,de már az akksi elhasználódás 6%...
a kiírt érték nem is érdekelne, de az üzemidő is csökkent, eddig 6-7 órát bírt , most pedig 5-6 órát. ugyanazt csinálom rajta ,amit eddig...chat és olvasgatok. normális ez h ilyen gyorsan romlik az állapota ? :((( ha így folytatja nyárra már kuka lesz...
már ennyire nem megbízható márka a Toshiba ? vagy csak én fogtam ki vmi selejtes akksit ?

(#8161) Gbi82 válasza looser (#8157) üzenetére


Gbi82
tag

Szerintem valami progi fogja le a teljesítményt. Egyébként meg nem szabad sokat várni ettől a procitól. Anyukámnak vettem egy lapost netre. 1.6-os Celeron, 512Mb rammal és még a youtube videókkal is meggyűlik a baja.
Ha netre van csatlakoztatva akkor meg durván belassul.
Sajnos ezek a régi vasak nem bírják már a kiképzést.

"ha nincs ló ,jó a szamár is" (Chicolina)

(#8162) Kbali válasza looser (#8155) üzenetére


Kbali
nagyúr

Celeronban nincs speedstep. Mennyi memória van a gépben? Azt esetleg érdemes lehet bővíteni 2 gigára, sokat dobhat a sebességen. Ezekben emlékeim szerint 512 mega volt gyárilag, esetleg max. 1 giga.
Ha van rá mód, esetleg oprendszer komplett újrarakása? Faterom ezeréves Toshibája gyakorlatilag megtáltosodott tőle. Ez akkor tud legjobban működni, ha mindent le tudsz gyalulni a gépről, válogatás nélkül, akár vinyó újraformázással.
Firefox sok memóriát eszik, erre nézzetek rá. Facebook flash játékokban (pl.: Farmville), akár önmaga 3-400 megát is.

(#8163) Kbali válasza Krystal_s (#8160) üzenetére


Kbali
nagyúr

Fél év vagy 1 év garancia van az akksira? Ha nagyon aggaszt, akkor hívd fel őket, mi a még tolerálható elhasználódási mérték.

(#8164) looser


looser
addikt

Köszi a válaszokat srácok!

Gbi82: youtube-ot meg sem néztük, egyszerűen mindent ledaráltam róla (NOD32 2.5 volt rajta, még valamikor én tehettem fel neki) úgyhogy kapott egy friss Avastot.

Kbali: én is így tudtam, ennek ellenére a rendszertulajdonságlapon így látszott, kár, hogy nem lőttem róla egyet. Gyári Toshiba logós wxp home 32bit hun verzió, viszont tényleg már elég idős szegényke. Hétvégén újratelepítem neki.

Üdv :-)

Mindent tudok a rákászszakmáról...

(#8165) Larodar


Larodar
csendes tag

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni, mi véleményetek a toshiba l670-es szériájáról?
Anyaghasználat, zsanérok, esetleges problémák vmelyik konfigurációval és egyáb tapasztalatok, ugyanis notebook vásárlás előtt állok. Egy modelt ki is néztem ebből a szériából:

[link]

A segítségeteket előre is köszönöm!

Impossible is nothing!

(#8166) Kbali válasza Larodar (#8165) üzenetére


Kbali
nagyúr

Nem rossz, ha szereted a nagy fekete tepsiket.

(#8167) bajnokpityu


bajnokpityu
félisten

l670 vagy l675ös van itt valakinek?
szoval 17,3as modern toshiba.

ezekben van valahogy működésre birható spdif kimenet? furi lenne,h a toshiba miután levédette a toshlinket,ne tenné be minden készülékébe.pedig egyelőre azt olvasom h nicns.

hangoknál kéne lennie egy digitális kimenetnek.

eladók: Hifiman HE560V3, Topping DX3PRO+ DX7PRO

(#8168) Kbali válasza bajnokpityu (#8167) üzenetére


Kbali
nagyúr

Lehet, hogy azért, mert HDMI-n is jöhet ki a hang?
Esetleg kérdezd meg őket, hátha tudnak testközeli infót.

[ Szerkesztve ]

(#8169) Akos1994


Akos1994
aktív tag

Sziasztok!

Egy ősrégi Toshiba-val kapcsolatosan kérnék segítséget.Nincs rajta op.rendszer és valahogy varázsolni szeretnék rá egy XP-t.A gépben nincs se cd meghajtó se floppy viszont van egy usb,de usb-ről nem tud bootolni.Így csak a vinyóval tudok valamit kezdeni.Rámásoltam a vinyóra az XP cd-jét és a Hirens boot cd-t,ezekután elindítottam a MiniXP-t és ott elkezdem telepíteni a rendes XP-t.Ám amikor a rendes XP-t sehogy sem sikerül felrakni mivel vagy megáll pár százaléknál,vagy hiba üzenetet dob ki,vagy ujra akarja indítani az egész gépet és utána kezdhetem az elejéről... :W Van valakinek ötlete hogy ilyen helyzetben mi a megoldás? :F

(#8170) róbert gida válasza Akos1994 (#8169) üzenetére


róbert gida
tag

Egy tipp :én sandisk cruzer contour pen drive-ot használok amely egy virtuális cd meghajtót is létrehoz és bootolható lesz róla bármi (elvileg ) persze ezt nekem a számtekos haver mondta mert én annyira nem vagyok ezen a téren spíler csak sokaltam a pen drive árát és ő homályosított fel az u3-as technikáról és az ilyen új pendrivékről.

Nyugalom ,a hosszú élet ritka ! Ne igyál bele a medve sörébe!

(#8171) raczgeza


raczgeza
csendes tag

Hali mindenkinek!
Van egy kisseb problémám.Kaptam a rokonoktol egy toshiba spm30 laptopot ami bios passwordot kér.Probáltam az elemes trükköt de hiába vettem ki.Valami más megoldás kéne.Ha valaki tud benne segiteni nagyon megköszönném!

(#8172) Gbi82 válasza raczgeza (#8171) üzenetére


Gbi82
tag

Hívd fel a magyarországi Toshiba ügyfélszolgálatot.

"ha nincs ló ,jó a szamár is" (Chicolina)

(#8173) mr_ricsi


mr_ricsi
veterán

Sziasztok!

Van két Toshiba noti, mindegyikben AMD HD4250 az integrált VGA. Az egyikhez tavaly májusi, a másikhoz ezév februári driver van fenn a Toshibánál.
Van-e valami ellenjavallat arra, hogy az újabb drivert próbáljam telepíteni a régebbi helyett?

A másik kérdésem, hogy a korábbi notimnál az Fn+F11 billentyű kombinációval ki lehet kapcsolni a kijelzőt. A Toshibáknál nincs valami hasonló trükk?

Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!

(#8174) mrke555


mrke555
csendes tag

Sziasztok!

Olyan problémában szeretném a segítségeteket kérni, hogy egyik napról a másikra Toshiba NB205-N325BL típusú mini laptopom kijelzője egyfolytában vibrál, mikor a jelszó beírására kerülne a sor. Addig simán megy minden, de mikor behozza ezt a képernyőt, valamiért ez történik :S A jelszót ha beírom, és entert nyomok, akkor elindul a windows, de probléma továbbra is marad.
Már újratelepítettem a Windowst, Ultimate volt rajta, most pedig a Startert tettem vissza rá. (Toshiba Windows Recovery-vel csináltam)
Csökkentett módban nincs ilyen probléma, ott a képernyő nem vibrál, normálisan használható a gép. Azt is észrevettem, hogy mikor kábellel rákötöm a tv-re, akkor a vibrálás a laptopon megszűnik (normál módban), és a tv-n látom a vibrálást.
Mitől lehet ez?

Segítségeteket előre is nagyon köszönöm!! :)

(#8175) mrke555


mrke555
csendes tag

Sziasztok!

Olyan problémában szeretném a segítségeteket kérni, hogy egyik napról a másikra Toshiba NB205-N325BL típusú mini laptopom kijelzője egyfolytában vibrál, mikor a jelszó beírására kerülne a sor. Addig simán megy minden, de mikor behozza ezt a képernyőt, valamiért ez történik :S A jelszót ha beírom, és entert nyomok, akkor elindul a windows, de probléma továbbra is marad.
Már újratelepítettem a Windowst, Ultimate volt rajta, most pedig a Startert tettem vissza rá. (Toshiba Windows Recovery-vel csináltam)
Csökkentett módban nincs ilyen probléma, ott a képernyő nem vibrál, normálisan használható a gép. Azt is észrevettem, hogy mikor kábellel rákötöm a tv-re, akkor a vibrálás a laptopon megszűnik (normál módban), és a tv-n látom a vibrálást.
Mitől lehet ez?

Segítségeteket előre is nagyon köszönöm!! :)

(#8176) Gerisz


Gerisz
addikt

Sziasztok!

Van egy Toshiba Satellite L300-254-es lapos. A kollégák projektoroztak rajta és megfordították valahogy a képet a laposon. Visszaűllítani csak akkor tudom ha rádugom a projektort és akkor felhozza a fordítás lehetőségét, de ha újraindítom a gépet megint fejjel lefelé van. Letöröltem a display drivert akkor helyrejött, de ha újra feltelepítem akkor megint fejjel lefelé minden. Hogyan tudom megfordítani?
Billentyűkombinációval nem fordul, sem a CTRL+ALT+nyil sem a shift+ctrl+nyillal.

(#8177) mr_ricsi válasza Gerisz (#8176) üzenetére


mr_ricsi
veterán

Az oprendszeredet találja ki az, aki segíteni szeretne?

XP-nél a Vezérlőpultban az "Intel(R) GMA driver" ikonra kell kattintani, bal oldalon a "Gyorsbillentyűk"-re, majd kipipálni a "Gyorsbillentyűk engedélyezésé"-t.

Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!

(#8178) Gerisz válasza mr_ricsi (#8177) üzenetére


Gerisz
addikt

Bocs.
XP. Megnézem.

szerk: Be van pipálva és nem csinál semmit.

[ Szerkesztve ]

(#8179) mr_ricsi válasza Gerisz (#8178) üzenetére


mr_ricsi
veterán

"Be van pipálva és nem csinál semmit."

Ez esetben nézz két sorral feljebb: "A megjelenítő beállításai"-hoz. Itt pedig a jobb szélen a "Forgatás"-t. (Pipa be, és 0°-hoz pötty.)

Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!

(#8180) Gerisz válasza mr_ricsi (#8179) üzenetére


Gerisz
addikt

Ha ott lenne már megtettem volna. De nincs ott csak akkor ha rácsatlakoztatok egy külső kijelzőt. Beállítom, hogy két képernyőt szeretnék használni, ekkor a második képernyőnél megjelenik a lehetőség a forgatásra az elsőnél nem. Beállítom a lapos kijelzőjét másodlagos kijelzőnek ekkor vissza tudom forgatni. Ha újraindítom a gépet akkor megint fejjel lefelé van ismét.

(#8181) mr_ricsi válasza Gerisz (#8180) üzenetére


mr_ricsi
veterán

Miután 2. monitorként beállítottad, rakd át első monitornak.
Vagy próbáld billentyűzeten váltani, hogy csak egy monitor legyen, a külső, azon állítsd be jól a forgatást, majd válts vissza a belsőre.

Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!

(#8182) Gerisz válasza mr_ricsi (#8181) üzenetére


Gerisz
addikt

Balf*sz vagyok nem megy. Beállítom, de amint újraindítom a gépet megint fejjel lefelé. Most újrarakom a rendszert.
Köszönöm az eddigieket!

(#8183) mr_ricsi válasza Gerisz (#8182) üzenetére


mr_ricsi
veterán

Nem lehetne még előtte megkérdezni a kollégáidat, hogy pontosan mit csináltak, és végrehajtani azokat a lépéseket fordított sorrendben?

Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!

(#8184) Gerisz válasza mr_ricsi (#8183) üzenetére


Gerisz
addikt

Felrakták a projektorra, aztán a projektor egy fali konzolon van, amire meg szerették volna fordítani a képet. (jó, hogy a projektoron kellene, mert aztán beállítottam)

Aztán nf f5-el lehet váltani a kijelzőre, meg nyomkodtak ctrl, alt F3-at amivel ki lehet elvileg kapcsolni a kijelzőt, de azt minek nem tudom. Már újraraktam a rendszert.

(#8185) guti86


guti86
tag

Sziasztok!

Jelenleg egy Toshiba L505-111 -es notebookkal rendelkezem. [link]
Két kérdésem az lenne:
1. A jelenlegi merevlemezt ki lehet e cserélni SSD-re ?
Néztem 60 Gigás OCZ-t meg 64 Gigás Kingstont. Milyet ajánlotok?

2. A laptopban lévő optikai meghajtó helyére be lehet vhogy rakni a a kivett 500Gigás vinyót?
köszi előre is.

(#8186) Pyro05


Pyro05
tag

Hali!

Valakinek van személyes tapasztalata a Toshiba NB550D-vel kapcsolatban?

Magyarországon "csak" a C-30-as APU-val lehet kapni, vagy a C-50-essel is?

Köszi!

War. War never changes.

(#8187) Thusor


Thusor
őstag

Van valakinek személyes tapasztalata a Toshiba Portégé R700-as subnotebokkal? Nekem nagyon tetszik a hordozhatósága és az akkuideje, de nem merem megvenni mert a Notebookcheck tesztje szerint nagyon melegszik és nagyon durván hangos benne az új Airflow technológia.

[ Szerkesztve ]

AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)

(#8188) Chibi


Chibi
csendes tag

Sziasztok!
Egy Toshiba L300-2CE laptopom van és valószínűleg aksi baja van. Megszeretném kérdezni hogy milyen aksi kéne bele és hol lenne érdemes venni? Plus mennyi ideig bírja ki az aksi hogy tönkre mennyen? 2000mAh vagy 4400mAh mi a különbség? Melyiket lenne érdemes venni? :O Bocsi hogy ennyit kérdezek de nem vagyok túl informált ezen a téren :U
Előre is köszi a válaszokat! :R

(#8189) pumukli23


pumukli23
senior tag

Sziasztok.

Egy ismerős vett egy Toshiba laptopot. (talán C660.. nem emlékszem pontosan, de nem is ez a lényeg)
Garanciális kérdésem lenne.
Van egy ilyen Toshiba termékregiszráló program, ahol azt írja, hogy ingyenesen választhatok az alábbi szolgáltatásokból, ha kitöltöm az adatokat: Garancia bővítése 1 évről 2 évre.
A tulaj sajnos nem tudja, hogy hány év garanciával vette, de a legtöbb Toshiba-t 2 évvel láttam anno. Lehet, hogy a 2. év csak akkor 'aktivizálódik' ha kitölti az adatokat?
(vagy ez csak a "sok pénzért bővíthetsz garanciát" opciót teszi elérhetővé? :DDD )

Köszönöm szépen a segítséget! :)

[ Szerkesztve ]

(#8190) mr_ricsi válasza Chibi (#8188) üzenetére


mr_ricsi
veterán

"Megszeretném kérdezni hogy milyen aksi kéne bele és hol lenne érdemes venni?"
Más nem megy bele, csak ami belevaló, és innen.

"Plus mennyi ideig bírja ki az aksi hogy tönkre mennyen?"
A használattól függ.

"2000mAh vagy 4400mAh mi a különbség?"
Az utóbbi 2.2-szer annyi töltést tárol.

"Melyiket lenne érdemes venni?"
Egyiket sem. A linkelt helyen 5200, 7800 és 9200mAh-sat is lehet kapni a notidhoz.

Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!

(#8191) mr_ricsi válasza pumukli23 (#8189) üzenetére


mr_ricsi
veterán

"A tulaj sajnos nem tudja, hogy hány év garanciával vette, de a legtöbb Toshiba-t 2 évvel láttam anno. Lehet, hogy a 2. év csak akkor 'aktivizálódik' ha kitölti az adatokat?"
A vásárláskor meg kellett mondják, hogy a garit a forgalmazó szervizében érvényesítheted, vagy a Neten kell regisztrálni a Toshiba világgarira.
Utóbbi esetben meg kell adni az adataidat, és cserébe kapod a 2 év garit.

Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!

(#8192) pumukli23 válasza mr_ricsi (#8191) üzenetére


pumukli23
senior tag

Köszönöm a segítséget! :)
Sajnos ilyen infókat nem kaptam tőlük. Majd megkérem nézzék át a papírokat, hátha van erről vmi. Ha nincs, akkor online regisztrálás lesz.

(#8193) Tiwa


Tiwa
csendes tag

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.Az A 300 22Z laptop csak néha ismeri fel az újraírható DVD -t.Írni sem tudok rá.Nero 10-et használok.Próbáltam több típusú és sebességű lemezzel de nincs változás.A firmware frissítés jó az ilyen hibára vagy más a megoldás?
Válaszokat előre is köszi!

(#8194) mr_ricsi válasza Tiwa (#8193) üzenetére


mr_ricsi
veterán

Csak bizonyos típusú újraírható DVD-kkel van gond vagy többfélével is?

Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!

(#8195) Tiwa válasza mr_ricsi (#8194) üzenetére


Tiwa
csendes tag

Próbáltam 2× 4× sebességűt.3 márkát is megnéztem volt benne +RW és -RW is.Ha esetleg beolvassa és írni akarok rá akkor még letörli a lemezt de utána már nem ismeri fel.

(#8196) mr_ricsi válasza Tiwa (#8195) üzenetére


mr_ricsi
veterán

Ezen vagy a fejtisztítás segíthet, vagy a meghajtócsere.

Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!

(#8197) Giduska


Giduska
csendes tag

Sziasztok! Mi a véleményetek a Toshiba Satellite C650-107 modelljéről? Az ár-érték aránya reális? (újonnan kb. 150 e mindenhol) Előre is köszönöm a válaszokat!

(#8198) Jazz


Jazz
veterán

Sziasztok!

Nem tudjátok hogy kijött-e, vagy létezik-e valamilyen firmware update, a noti kijelzőjének színhelyes kalibrálását illetően?

Toshiba L500 XR1 satellite (mobility ati 4150 kari...már nem emlékszem pontosan), és gyári beállításon nagyon eltolt színbeállítások vannak. Erősen kékes, és hideg színek. A piros nem piros...stb. Meg sem közelíti a helyes színeket.

Ati színkorrekciós beállításával valamelyest lehet kompenzálni, de az nem az igazi, és csak szemre tudod beállítni. Továbbá sokszor, egy-egy 3D-s alkalmazás futtatása után visszaáll az eredeti értékre, és ilyenkor mindig újra kell aktiválni manuálisan. Más, külön feltelepített monitor kalibráló softweare-ek meg még gyakrabban "resetelődnek" és áll vissza az eredeti rossz Toshiba beállítás.

Van erre valami tartós megoldás? Mert az amúgy szép kijelző teljesen el van rontva ezzel.
Köszi. :R

free your mind

(#8199) mr_ricsi válasza Giduska (#8197) üzenetére


mr_ricsi
veterán

"Mi a véleményetek a Toshiba Satellite C650-107 modelljéről? Az ár-érték aránya reális? (újonnan kb. 150 e mindenhol) "

Igazából te tudhatod, mire szeretnéd használni, de amennyire tudom, ezen nincs HDMI csati például. És ha ezt összevetem azzal, hogy L650-108-at láttam ugyanennyiért külön VGA-val és HDMI-vel...

Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!

(#8200) mr_ricsi válasza Jazz (#8198) üzenetére


mr_ricsi
veterán

"Nem tudjátok hogy kijött-e, vagy létezik-e valamilyen firmware update, a noti kijelzőjének színhelyes kalibrálását illetően?"
Elvileg lehetne firmwareben korrigálni a színeket, de ezt a gyártók nem szokták csinálni.
A szín az üzemórákkal elmászik idővel, ezért akinek szüksége van a színhelyességre, az időnként kalibráltassa a rendszerét.
Ezt műszerrel végzik, és a műszer előállít egy színprofilt, amit a windows képes minden induláskor betölteni.

Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Toshiba notebook topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.