- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
Új hozzászólás Aktív témák
-
battisti
tag
Teljesen igazad van. Ha kicsit visszaolvasol, az sosem derült ki számomra, hogy pl. usanotebookék milyen ramot tettek volna bele (bár azt mondták, addig próbálgatják a modulokat, amíg valamelyik csak jó lesz), de az új lapka óta nálam nem lépett fel hiba, és miután a ramos topikban elhessegettek, hogy ha láthatóan működik, ez a minimális eltérés nem probléma, na azóta nem is feszegettem tovább. Nem fagy meg semmi (az indukálható ati dvag hibától eltekintve, bár egy ideje már azt sem ''teszteltem'', úgyis tudom, mi baja), de tény, szerencse kérdése is.
Egy jó tanács: ha neten rendelitek a ramot, előtte kérdezzetek rá, pontosan milyen paraméterei vannak (sok helyen nem tüntetik fel, az mondjuk olyan is), és ahogy már valaki említette, ha nem működik együtt, 8 nap van a vásárlástól való elállásra. Ha helyben vásároljátok, vigyétek a laptopot, tegye bele a józsi, ott helyben kapcsoljátok be, futtassatok memtesztet, játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Négymagos Dell Latitude 3190 2-in-1 érintőképernyő laptop 360 fokban forgatható
- Lenovo ThinkPad T520 Intel Core i5-2540M 8GB DDR3 120GB Samsung SSD laptop
- Dell G3 3590 notebook (9300h,1660 Ti,16GB)
- Újszerű vékony és könnyű ÉRINTŐS Lenovo X1 Carbon (Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD Windows11)
- ASUS ROG Strix G15 Gamer Laptop újszerű állapotban, dobozával.
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest