- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AttyVin
aktív tag
Nem, nem.
A "távgyógyászat" mindig nehéz ügy!
Nem témába vágó ügy.
Mivel úgy tűnik Te is Renault-os vagy, egy hasonló élmény.
Tegnap este a Mégane-omat leállítottam, majd újra akartam indítani. Minden kijelző ég, az összes relé kerreg, a műszerek megbolondulnak, a központi zár hol zár, hol nem, a rádió, az óra, a fedélzeti computer lenullázva és természetesen a motor nem indul.
Mérgelődés, mit csináljak este 7 felé? Na, majd reggel! Reggel csodák csodájára a 4-5-ik alkalomra indul a motor, DE nincs alapjárat. Nem kívánom senkinek azt az 600 métert sem, amíg eljutottam a legközelebbi (nem Renault) szervízig. Diagnosztikai cucc rádug, fejvakarás, az ő műszerük nem elég, tessék szakszervizbe menni (kb. 6 km + rengeteg lámpa).
Mivel a forgalom felénk nagy és így vezetni életveszélyes, azt gondoltam elég 9 után indulni. Várok egy órát és csodák csodájára minden tökéletes - alapjárat normális, műszerek jól működnek, stb. Csak a rádiót és a fedélzeti computer beállításai (pl. fogyasztás) nem álltak teljesen helyre, de ezt már manuálisan is helyrehoztam.
Azért a Renault-szervizig csak elmentem, megint fejcsóválás, minden rendben, mit akar még. Azért a biztonság kedvéért holnap reggel egy motordiagnosztika még lesz.Most nem tudok, hogy örüljek vagy mérgelődjek. A rendszer leállt, de kb. 12 óra alatt "meggyógyította" magát. Tegyem hozzá, hogy eddig 3 Renault-om volt és úton sohasem hagytak cserben, minden hiba hazaérkezéskor, garázsban vagy otthoni elinduláskor jött elő. Pedig sokan szidják őket...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Küszöbön az androidos PC-k
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gumi és felni topik
- Home server / házi szerver építése
- sziku69: Szólánc.
- Borderlands 4
- Milyen TV-t vegyek?
- Peugeot, Citroën topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- További aktív témák...
- P15 Gen2i 15.6" 4K OLED érintő i7-11850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad P16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam ga
- Jó állapotú!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 16GB 512GB SSD
- Megkímélt!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 16GB 512GB SSD
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen7 4750U
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest