Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Anonymus23

veterán

válasz alibiman #46108 üzenetére

Azzal egyetértek, hogy ki kell próbálni, hogy kinek mi jön be, mert a saját stílusához könnyen lehet adaptálni.

Viszont a számítás:
    Az alap: 0,02%, erre jön rá 3000 staminánként + 0,05%, ez abszolút lineáris, csak szorozva van a stackeléssel.
    Amit te írsz, az a max, nem a standard heal.

Azaz 1 hit:
    3000 stamina - 0,02 + 1x0,05 = 0,07% heal
    6000 stamina - 0,02 + 2x0,05 = 0,12% heal
    9000 stamina - 0,02 + 3x0,05 = 0,17% heal

Na most ez stackelődik, ha eléred a 100 hitet (amit ugyan nem nehéz), viszont, te a fenti számolással azt feltételezed, hogy mindig 100%-on van a stack, ami ugye általában nem igaz, max akkor ha folyamatosan csapatban és mobok ellen megy a harc.
    Amikor egyedül mész, akkor nem mindegy, hogy mennyi idő alatt lövöd le az ellent, a fenti full PvE szettjeimmel 1 tárból adott esetben 5-6 sárga ellen hullik el (igyekszek fejre tartani), és így nekem jön (1-es szint) 4-7% heal másodpercenként, viszont ahogy harcból kikerülsz abban a pillanatban lemegy a számláló.

Én inkább vagyok híve a fix nagyobb sebzésnek, mint a stackelődő mikor hogy adja szerverlaggos bónusznak.
    PvP: nekem az a tapasztalatom, hogy a playerek nagy többsége nem áll egy helyben, mint a hőzöngő mobok, legalábbis akik jobban tolják, akik meg egy helyben tolják, azok többnyire amúgy is easy kill, így kevésbé megy fel a számláló.

De érdemes kipróbálni és ide-oda pörgetni mielőtt kimaxolja az ember, mindenki be tudja lőni a saját kényed kedvére és képességeihez.

Új hozzászólás Aktív témák