- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
mettek
addikt
válasz
velizare #2679 üzenetére
Most mér? Nekem bejön a játék. Betát végigtoltam, kimaxoltam és megszereztem kb mindent. Annyit mondtam csak hogy az SP se tartalmaz igazi térképet. Ennyi. Az 1 év meg a tendencia. Ha jók az eladások akkor kb pár hónapon belül neki is állnak a folytatásnak ahogy a Watch Dogs 2 is készül.
2678:
Az e3 video valóban odavert de valljuk be, nincs olyan játék a piacon jelenleg ami úgy nézne ki vagy azt ígérné hogy úgy fog kinézni...pláne open worldben. Felfoghatjuk techdemonak vagy nagyon távoli irányvonalnak. Én azt mondom hogy a jelenlegi konzolgeneráció de még a pc-k se képesek ilyen látványvilágra egy dinamikus openworld világban.
Oké hogy egy cső menetes Codban vagy Bf-ben csillog villog minden meg oda van scriptelve a ház összedőlése de egy nyilt világban ezt nem tudják megcsinálni. Jelenlegi ennyi fér bele a vasakba. Kétlem hogy jókedvükből butítanak.
Én még így se tudom 1440pben futtatni 60fps-sel egy gtx980-on. Örülni kell hogy egyáltalán van és a mai trendekhez képest ilyen jó állapotban van már most és nem egy bughalmaz fos....lásd Batman, Watch Dogs, AC Unity, Cod és társai.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Robotporszívók
- OLED TV topic
- Yettel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kiegészítette az öregedő professzionális Radeonokat az AMD
- Hardcore pizza és kenyér topik
- További aktív témák...
- Dell Vostro 3520 notebook Core i3-1215U processzorral eladó
- AudioQuest Boxer SUB kábel - 2 m (197cm)
- Prémium Z77 félkonfig - i7-3770K + Asus P8Z77-V Deluxe + Be quiet! hűtő
- Thinkpad T16 GEN 1 16" Touch screen vPRO i5 1345U 32GB DDR5 512GB NVME SSD Lenovo Gar.
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest