Új hozzászólás Aktív témák

• mettek

addikt

válasz velizare #2679 üzenetére

Most mér? Nekem bejön a játék. Betát végigtoltam, kimaxoltam és megszereztem kb mindent. Annyit mondtam csak hogy az SP se tartalmaz igazi térképet. Ennyi. Az 1 év meg a tendencia. Ha jók az eladások akkor kb pár hónapon belül neki is állnak a folytatásnak ahogy a Watch Dogs 2 is készül.

2678:
    Az e3 video valóban odavert de valljuk be, nincs olyan játék a piacon jelenleg ami úgy nézne ki vagy azt ígérné hogy úgy fog kinézni...pláne open worldben. Felfoghatjuk techdemonak vagy nagyon távoli irányvonalnak. Én azt mondom hogy a jelenlegi konzolgeneráció de még a pc-k se képesek ilyen látványvilágra egy dinamikus openworld világban.
    Oké hogy egy cső menetes Codban vagy Bf-ben csillog villog minden meg oda van scriptelve a ház összedőlése de egy nyilt világban ezt nem tudják megcsinálni. Jelenlegi ennyi fér bele a vasakba. Kétlem hogy jókedvükből butítanak.
    Én még így se tudom 1440pben futtatni 60fps-sel egy gtx980-on. Örülni kell hogy egyáltalán van és a mai trendekhez képest ilyen jó állapotban van már most és nem egy bughalmaz fos....lásd Batman, Watch Dogs, AC Unity, Cod és társai.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés