Új hozzászólás Aktív témák

• vitya81

tag

Üdv!

Végre volt időm szinte az utolsó pillanatban kipróbálni a játékot (9:00 óta ülök előtte kisebb megszakításokkal)
    Vélemény: kellemes, pozitív csalódás. Ubi-tól mostanában fél a gamer, de ez a játék nekem bejön, igaz a grafika meg sem közelíti azt amivel anno 'lenyűgöztek' minket, de talán nem is annyira fontos. A single részét egyedül nyomtam végig, be kell valljam egyedül számomra unalmas volt már fél óra után. Egy jóbarát kell ebbe a játékba, akivel lehet kommunikálni, különben nagyon 'magányos' az ember. DZ-ben voltam kb. 1 órát az előbb. Teljesen más a hangulat ott, tetszik hogy sokkal jobban kell félni mindentől, mindenkitől, óvatosabb az ember, és itt tényleg nagyon érzi a társ(ak) hiányát az ember. számomra ez a Rogue Agent dolog egyáltalán nem tiszta. Légyszíves írjátok már le, hogy ez miről szól. Történt ugyanis, hogy becsatlakoztam 3 olasz (?) sráchoz, elmentünk a kimenekítési pontra, ahogy odaértünk rám rakták (??) ezt a Rogue Agent titulust, azt sem tudtam mit kell csinálni, mire jó, mi az előnye (hátrányát már olvastam itt, de arra is kíváncsi lennék).... mígnem meghaltam, mert megöltek más játékosok. Hogy lehet túlélni egy ilyen Rogue Agent dolgot? Mire jó ez? Erről jó lenne több infó, mert nagyon nem látom a lényeget.

A játék lehet hogy első napos vétel lesz nálam, jól optimalizált, szép is (bár vannak ronda részek), tetszik a napszakok, időjárás változás. Fegyverek, hangok nagyon jók..
    Délelőtt 4 óra játék alatt Ultra beállításokkal Avg: 51.164 - Min: 24 - Max: 62 fps.
    A következő indításnál viszont nagyon sok és gyakori fps drop volt (3-10 fps-re leesett), rohadt zavaró.... az okát nem tudom... CPU-t szépen kihasználja, átlag 50% 8 szálon (gépem az adatlapomon).

A sok vélemény közé remélem még elfér az enyém is, és nem unjátok még :D A játékot annak ajánlom aki nem akar magányosan mászkálni, inkább csapatban játszana, és szeret kommunikálni. A single részében is el lehet lenni, de elég egyhangú és ismétlődő küldetések voltak.

Légszíves a Rogue Agent-ről írjatok egy hosszabb-rövidebb tájékoztatót.

Köszönöm. :R

Viktor

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés