Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
Egy ideje minden online játékban, ahol csak lehet leginkább healer vagy a healer-support kategóriákat választom.
Már nem érdekel, hogy én legyek a "legjobb" DPS vagy "legjobb" tank esetleg "legjobb" sniper.
Így itt egy field medic-et kezdtem.
Field Medic
- Class technique: Healing Drone heals and revives teammates
- Class item: Medkit heals injuries
- Class proficiencies: faster revives, carry bodies faster, and self-reviveForrás: [link]
Mivel leginkább egyedül játszottam így a gyorsabb öngyógyítás (amit nem sokszor kellett élveznem) és tempósabb hullacipelésen kívül más előnyöket nem tapasztaltam. De igazán nem volt viszonyítási alapom, mert más class-t nem indítottam.
Ahogy játszogattam úgy szedtem össze a jobbnál jobb cuccokat. Míg végül a második fegyverem a távcsöves puskám volt egyedül zöld színű. A többi kék és XP boost, stamina regen, movement speed meg már nem emlékszem milyen egyéb extrákat adtak cucconként 2 értéket növelve.
Játékstílust tekintve adott területet végig drónoztam... (tudom elég cheap
), de nem mindig! Távolról csipegettem az ellenségeket, lopakodtam és néha kis pisztollyal osztottam az áldást. Közelre pedig a cserélgetett gépkarabélyok közül használtam valamit ha Rambó módba kapcsoltam.Mindegyik fegyveren minden körülmény között rajta volt a hangtompító.
Vasárnap, a béta vége felé akadtam rá egy azonos szintű, de alacsonyabb gear score-ral rendelkező játékosra (nekem 42 volt a GS, neki 18).
Őt kezdtem el támogatni messzebbről távcsövessel ha előre rohant... és szedtem fel ha megfeküdt... aztán kezdett csiszolódni és nem öngyilkos merénylőset játszani így kialakult egy egész jó dinamikus játékmenet.
Viszont én a talent-nél mind a 4 alapot végig böktem, és adott passzív képességekre mentem rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Battlefield 6
- Milyen autót vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Villanyszerelés
- Formula-1
- Energiaital topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 Pro 16GB 512GB (2022-es gyártás)
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 Pro 16GB 1Terra (2022 gyártás) 2
- NIKON D7500 - DSLR fényképezőgép váz (+ teljes NIKON szett!)
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 Pro 16GB 1Terra (2022 gyártás) 1
- Macbook Pro 16" A2141 2019 i9 32GB 1Terra (94 Ciklus 93% akku!!) (2020.11.30.)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow-12/512 GB Használt, karcmentes Garancia 2028. 09. 03-ig
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ASTRO A50 5th gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), de nem mindig! Távolról csipegettem az ellenségeket, lopakodtam és néha kis pisztollyal osztottam az áldást. Közelre pedig a cserélgetett gépkarabélyok közül használtam valamit ha Rambó módba kapcsoltam.