Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mave13

őstag

Üdv!

freeknight: jó olvasgatást! Van pár oldal, meg lassan lassan bővül is.
    Jogászként nem tudom mennyire vannak lehetőségek, körül kell nézni. Ja, meg megtanulni japánul.

"Egy dolgot szeretnék kérdezni. Biztos említetted már, de én nem nagyon találtam rá. Mit dolgozol/tanulsz, hogy ki tudtál jutni?"
    Az első bejegyzésben van némi háttérinfó, de egyik privát hsz-ből ideollózom a lényeget:
    A pécsi orvosi Anatómiai Intézetében vagyok/voltam/leszek (?) PhD hallgató, tanársegéd. A kutatócsoportom szoros kapcsolatot ápol a tokiói Showa Medical University 1st Anatomy Dept. részlegével (közös téma, közös cikkek, főnökök közös kutatása Amerikában, meg ilyesmi). Nem tudom én se biztosan, de valószínű, hogy a japánok nyertek valami pályázatot, aminek a feltétele / lehetőséget ad külföldi kutató foglalkoztatására. 2010/2011-ben már egyik barátom itt töltött egy évet, és most 2012/2013-ban én voltam az a mázlista, aki jöhetett. Mondhatni, jókor sétáltam szembe a folyosón a témavezetőmmel, aki spontán megkérdezte, nincs-e kedvem egy évre Japánba menni. Hát, valami rejtélyes oknál fogva, volt, úgy döntöttem egy évet simán megér a dolog. Mivel, itt a tanév áprilisban kezdődik, az egy éves kiküldetésem is 2012 április 1-től indult, és még pár hétig tart.

Mister_X:
    Jó az avatarod. A Gamepodder rang mit takar? Cikkíró vagy?
    Melyik suli, melyik szakra jársz, ha nem titok?

Új hozzászólás Aktív témák