Hirdetés
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Titanfall
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slystyle
őstag
Nem értem miért kell össze mixelni a PC és konzolok világát. Aki kontrollerrel akar játszani, az játsszon konzolon. Persze megértem azokat is, akik pl. a kanapéról az 50"-os TV-jükön akarnak játszani a PC-jük segítségével, mert az milyen nagy móka. Bár nem hinném, hogy grafikailag annyira ütős lesz, hogy TV-n is jól nézzen majd ki, főleg a nagyobb példányokon.
Ehhez mindig úgy álltam hozzá, hogy single- és multi-player játék? Jó, akkor konzolon mindkettőben lesz assist, PC-n pedig legyen rá opció (kontrollerünk csatlakoztatása után természetesen) az assist kapcsolására single-player-ben, multit meg tessék egér+bill-el játszani.Az aim assist-al kb csak annyit érnek el, hogy majd aki kontrollerrel játszik, arra könnyebben mondják majd, hogy csaló, mivel az assist hatására elég smooth lesz a lekövetése. Persze ez majd az assist mértékétől fog függeni, de én ebben akkor sem találok semmi jót.
Új hozzászólás Aktív témák

- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Dell Optiplex 3020 SFF,i3-4150,4GB RAM,250GB HDD,DVD+RW,WIN10
- Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49mm Natural Titanium Case with Blue/Bright Blue Trail Loop - M/L
- ÚJ !! Apple MacBook Pro 14" M5 10 CPU / 10 GPU / 16 GB RAM / 512GB - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Huawei Mateview 34 Standard (3440x1440 165Hz) ultrawide monitor
- Eladó egy Gigabyte komlet gép
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest