- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
pohár #105941 üzenetére
és a mu - arsenal?
tudom, hétfő, meg izé.
de legalább egy 1-1-et egy 1.59-ért összehoznak? nem?lacio - fiorentina?
gg?
0:0....most nézem:
vagy 0:1.
csak azért, hogy a táblázati görbék megint keresztezzék egymást...**
**(#105943) pohár
bocsánat.
ez csak egy szokásos, meggondolatlan beleöteletlés volt.
igazából semmi értelme nem volt.
teljesen más szorzókban, eseményekben mozgok... -
bammbula
tag
válasz
pohár #105669 üzenetére
Igaz, hogy nyomós indok a pénz, de elég gyorsan megadtad magad..
(#105671) pohár: Ha jön az a legjobb
. Igazából Én 1/x-re tenném, ha nem papíroson játszanék, de szerintem benne van az X eléggé. Valószínűleg ma kihagyom a kamit, úgyhogy szurkolok, hogy meglegyen a hazai győzelem neked.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
pohár #105648 üzenetére
remek.
így még jobban bosszant.****
még az elején, (asszem kb. 1:1-nél), azon röhögcséltem magamban, hogy mi van a női sportolóknál.
hormonkészítményekkel vigyázni kell a dopping miatt.
és ha bezuhan a piros hógörgeteg, (gyk: havi lavina), akkor mi van?és erre látom, hogy feladta.
tampon, meristin, akármi.***
ezen kb. annyi ideig fogok dühöngeni, mint amikor taylor nyert a darts vb elődöntőjében.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
pohár #105646 üzenetére
nekem konkrétan 17k->27k-s szelómat vitte.
(fener kosár + montpellier kézi jött.)
ezek a feladások nagyon felqúrják az agyamat.
és az, hogy ilyenkor nem 1*-es jóváírás van, ha vezető helyzetből nincs végigjátszva.
mert ha hátrányból adja fel egy teniszező, akkor ok.
de így?asszem nadal szopatott meg sokakat nem olyan régen.
na, mind1.
csak utálom, ha ilyen sz*ság rongálja a statisztikámat.****
de megint mi volt:
a meccs előtt nekiáltam kiposztolva drukkolni, hogy timííí.
egyből nem jött az esemény.
ez azért már tényleg elég vicces.****
ez csak egy kiegészítő gondolat volt a hétvégére.
nem is érte el a 2* eredőt.
jó, hogy inkább ez ment el, mint valamelyik 2*+-os. -
kopilaci1993
csendes tag
-
-
yogibear
addikt
válasz
pohár #104619 üzenetére
Nem hiszek az olyan csodákban, amikor a hazai vesztésre áll egy félidő alatt 2 góllal, aztán a 2. félidő elején egész véletlenül 11-est kap és még a vendég egy pirosat is.
Főleg nem egy olyan bajnokságban, ami köztudottan fertőzött szőrmeügyileg...
Persze maga a tizi lehet nem volt kamu, de hogy nem volt véletlen abban szinte biztos vagyok... -
Shkiz0
nagyúr
válasz
pohár #104542 üzenetére
Telenoros vagyok, de igazabol ha van jo ajanlat akkor atmegyek, mert ez is szarrago brigad.
Ugye meg valamikor 2000 korul sikerult flottas csomagba kerulni (Fidesz DPI) ami akkor meg jo volt, mert nem volt divat ez a fajta csomag. Egymas kozt ingyen beszelgetes havi 100 sms ingyen (kesobb kototteknek mar csak 20)
stb. Aztan telt mult az ido egyre tobb hasonlo lett, majd jott a red azota meg mar szinte ertelmetlen ez a csomag.
Jelenleg 10k/ho 2gb mobilnettel es 2000 perc beszelgetessel amit halozaton kivul es belul is le lehet dumalni.
2.5 eve meg ugy volt, hogy bementem barmelyik telenor boltba valasztottam uj keszuleket, alairtam 2 ev huseget aztan befizettem xy osszeget a maradando reszt meg reszletekbe. Na most mar ilyen nincs, a DPI-s emberek csak a fidesz.dpi.net oldalon tudnak venni keszuleket es meredjenek meg ott nincs reszlet csak egyosszegben veheted a telot. Aztan azert most nem csengetnek ki 200k-t kp-ra ha nem muszaj.
A masik dolog meg az hogy ahogy mar tobb szolgaltatonal tobbszor tapasztaltam, ahogy z eletben oly sok mas esetben is, hogy ameddig nem vagy ugyfel addig igernek fut fat mindent, aztan meg ha alairtal le vagy szarva.
Valamelyik nap unatkoztam es elkezdtem nezegetni, egy S5-el szamolva hogy hol mennyi lenne egy hasonlo csomag a teloval.
Kiszamoltam hogy ha alairok 2 evet es hozok egy S5-ot akkor a 2 ev alatt a telefonra meg a havidijra kiperkalok tobb mint 500k-t, ugy hogy 10 eve ugyfeluk vagyok (es havi 10k azert nem egy alapcsomagnak szamitszerintem)
viszont ha azt valasztom hogy uj elofizeto vagyok akkor hasonlo feltetelek mellett 2 evre levetitve 38k-val kevesebbet fizetek. Nesze neked huseg :/ -
szab.tam
nagyúr
válasz
pohár #104053 üzenetére
"illatmintás kis zacskómat"
nap végére valóban sokaknak illatos lesz.
és mintás is.
vonalkódos...***
apropó.
illat.
kouros.
80-as évek 2. fele. imádtam.
jó lenne kukázni valahonnan. nem tudom, gyártják-e még, de itthon sehol sem látom.
az egyik joop hasonlít rá, de nem az igazi.
és ráadásul még azt sem tudom, melyik joop... -
B-L-A-C-K
titán
válasz
pohár #104026 üzenetére
Ja hogy azt mondod, azt hittem egy egész nagy oszlopot amiből van 10. Amiről te beszélsz az biztos nem úgy lesz, hiszen ha egy függőleges kis oszlop lenne egy meccs, akkor pl olyat be se tudnál rakni hogy 111-es esemény vagy 233... Magyarul ahol 2 vagy 3 egyforma karakter szerepel ebben az esetben nem lehetne megrakni...
-
szab.tam
nagyúr
válasz
pohár #104020 üzenetére
elmagyarázom:
legyen 987. esemény d
az első sorban a 9-est a d sorba írod be. a 8-ast, 7-est meg a helyére.
a jobb oldali 2 oszlop meg micsoda, nem tudom.a kötések, kombinációk rész elég homályos.
mi az a 20?az érdekes lenne, ha minden kombináció engedélyezett lenne.
egyenesben csak sima x, és kombinál x-et rakunk pl. a 4-re, és a 8-ra.
az pedig automatice 4/8-at jelentene.******
sajnos a mu meccsből még túl sok van hátra.
lefújhatnák.
döncire ezt is bevédtem, de azért jobb pénz lenne, ha buknának.*****
azért ez nem volt tétlen les.
a kapust rendesen megzavarta, hogy ott állt rúni bácsi.
lehetett is látni, hogy megtorpant.
de pipa vagyok. -
Shkiz0
nagyúr
-
stefyY
őstag
válasz
pohár #103358 üzenetére
Akkor mi volt ez a szorzó? Elnéztek valamit? Így jött volna a 17-es odds, hendivel nyert az Amur, 3-2 lett a végeredmény.
Ezt meg jó, hogy megraktam...kapna görcsöt Gulbis
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Megjelentek az iOS, iPadOS és watchOS 26 nyilvános bétái
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR