Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
válasz
Zjunior #50969 üzenetére
105 1860 München - Aalen D
109 Arles - Nancy D
110 Le Havre - Caen D
112 Niort - Chateauroux H
116 Creteil - Brest H
117 Marseille - Nice H
118 Liberec - Brno HÉn ezeket néztem ki mára, ebből kellene valamit alkotni.
Plusz amit papíron nem lehet rakni az a Eindhoven - Jong PSV, ezt hazaira húznám. -
zolynet
veterán
válasz
Zjunior #50735 üzenetére
azért nem csak rád alapoztam, a jóember is írta, természetesen az ő tippjeit sem veszem 100%-nak, sokszor jókat ír, de azért van h nagyon csúnyán elmennek a kombói
Pitts-et én is néztem tegnap, de mondom neeem, nem teszek korogra, csak megnézem, hogy jönne-e, hát jött, simán
Anglia U21 -Wales U21 3,5over 1,83x
még nem néztem meg teljesen de ez sem rossz
KPV - AC Kajaani H 1.9x -
giigz
veterán
válasz
Zjunior #50645 üzenetére
Itt a forumrol talan en jatszottam a legtobbet online az elmult 3-4 evben, nyertem is regebben, viszont 1-2 honapja sehol semmit nem tudok nyerni. Az utolso befizetesemnek is mindenki tudja mi lett a vege 1 nap alatt.
Toltam az elejen TippMax-on, aztan bwin, Betclic, Sportingbet, Unibet, betfair, bet365, egyik oldalon kevesebbet, masikon tobbet buktam. Bwin es bet365 jo nyero volt, a legtobbet meg a betfair-nel buktam.
Bő 4 eve nagyjabol minden nap fogadok, erdembeli hasznot ezalatt az ido alatt nem tudtam felmutatni, neha jott, neha 1-2 hetig is nyeroben voltam, aztan 5 perc alatt elbuktam az addigi osszes nyerot plusz kezdotetet. Ez vagy 10x biztos elofordult, de nyilvan tobbszor is.
Ha itthon kivalasztok egy szelot, az 10-bol legalabb 5x bejon, es szep hasznot ernek el vele, ha kivalasztom es megrakom, akkor legjobb esetben 10-bol 2-szer jon be, es siman buktas a dolog.
Viszont matol kiprobalom ezt a napi 1 meccset, ilyet meg nem nagyon csinaltam, hatha ez hozza meg a sikeremet.
-
zolynet
veterán
válasz
Zjunior #50645 üzenetére
nem adok igazat ebben, mm az 1meccses szisztémának ... nekem akkor ment a szekér mikor 1meccseket illetve gólokat tettem meg ... ahogy elkezdtem hogy na jó most akkor felmásfélszereztem az alapot és akkor nézzünk meg 1-2 kombót, jöttek a bukók és az alapom fele volt már csak meg
lásd tegnapi, nagyon éreztem a pauli gg-t de megtettem két másikkal amit nem kellett volna
most több okfejtésre nincs időm.... -
zolynet
veterán
válasz
Zjunior #50577 üzenetére
én hülye voltam mert utána még megtettem a
chesterfield + pauli gg kombót, ami ugyancsak nem jött a rohadás essen a chesterfield-be
bennem is volt h csak simán 1.72ért a gg-t megtenni, de a mohóság, áááma Angers 0.0 2.3x-ért ment, illetve
Brest-Angers V 3.5xért iskoxkids: szép fogás
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Zjunior #50273 üzenetére
8 pont az elég sok úgy hogy van a hátuk mögött még egy halom csapat, nem hinném mind megtáltosodik hírtelen ők meg nem nyernek majd egy meccset sem a hátralévő fordulókban. Illetve ugye az EL selejtezőt érő helyre sincs szinte semmi esélyük szóval szinte mind1 mit játszanak, egy párat eladhatnak, egy párat megnyerhetnek, úgyse fognak kiesni.
-
-
giigz
veterán
válasz
Zjunior #49938 üzenetére
Most ez nem ellened irányul, de komolyan nem tudom megérteni, hogy aki idejár, számtalan fogadást megtett, az miért nem tudja megérteni az AH-t.
Több oldalon le van írva a lényege, számítása, mindenki számára könnyen hozzáférhető, el lehet olvasni, meg lehet tanulni.
Pl.: Mi is az az ázsiai hendikep? I. rész
A 0.0, 0.5 nyerés esetén kifizeti az adott szorzót teljes összegre vetítve, ha döntetlen, akkor a pénz fele visszajár, a másik fele meg jóvá lesz írva a szorzóval.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Zjunior #49732 üzenetére
Ha különböző betűk szerepelnek az utolsó két kaparandó rész tetején akkor 100% nem nyert, ha egyformák akkor meg 100% nyert. Azaz nem kell kapargatni csak elég azt a részt leszedned, és tudod nyertél vagy nem. (persze így tudom nem izgalmas). És minden betűnek meg van mennyi a hozzá tartozó nyeremény...
Pl A betűk 1K, K betűk 2K, M betűk 3K stb....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autodesk - Revit
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Politika
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Google Pixel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- Update 03.31. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest