Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Még lett is volna esélyem a Brazíl fordításra, ha ezt a 11-est piros lappal fűszerezve megadja, és be is rúgják... Na de így már biztos kuka a kamim...
A bírót szerintem elverik majd...
-
csib41
aktív tag
Szerencsétlen Brazilok. Kapnak egy jogtalan 11-es gólt, majd les gólt, végül egy jogos 11-es helyett sárga. Még nekem fáj, képzelem ők mit éreznek...
-
SzlobiG
félisten
Jön HULK.
-
janos1988
addikt
válasz B-L-A-C-K #74451 üzenetére
Egyértelmű, hogy a bírót és a partjelzőket megvették. Épp most foglalta össze a teljesítményüket a kommentátor. Ezek után ez elég egyértelmű.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
-
pohár
félisten
gyerünk már brazilok, rúgjatok már egy tetves gólt
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Chereiose
addikt
Á mègis szeretem őket, ezaz
[ Szerkesztve ]
-
Jarod1
addikt
dühből rágórtam mindent a németekre....
-
yogibear
addikt
Yesssss 3...
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
SzlobiG
félisten
3:0
-
csib41
aktív tag
Kegyelemdöfés.
-
dnl91
tag
Na akkor holnap nemet sima+hendi..
-
B-L-A-C-K
titán
Asszony is rakott egy ezressel Holland nyer, Német nyer. Még itt vagánykodik nekem hogy Ő megmondta...
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #74467 üzenetére
ilyen szopadék csapatot, mint a brazilok... egy szutykos gólt nem bírnak rúgni, remélem felgyújtják őket a stadionokkal együtt
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
SzlobiG
félisten
Ez a hendi szépen jött éreztem hogy a brazilok semmire nem fognak menni.
3k->19k.
Ha holnap a német nyer rendes játékidőbe akkor szépen fogok szakítani így a vb végére, ha mégse, akkor is plusszal zárok. Német hendit már nem fogom megrakni.
-
szab.tam
nagyúr
**
én tényleg elkapcsoltam, nem bírtam nézni.
inkább telefonteszteket néztem, holnap jár le a red hűségem...lényeg: az összes fifa spori mejen egy vazelin partira a blatter család összes testrésével.
és viszont. a nyitó horvát meccstől kezdve.
a végén peidg aki talpon marad, szívjon egy kis szpídet, és menjen át az állandóan zöldike-prüntyőke ruhás, szappanopera-fejű, brazil elnökasszonyon...
(6 szótag+, többszörösen összetett szó. éjfél után is figyelek b+...)
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
yogibear
addikt
Az mekkora tasli lenne a braziloknak, ha az argentinok nyernék a vb-t.
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
szab.tam
nagyúr
még azért maradt 3 szelóm versenyben.
2 fordítós.
és egy "te féléd".
csak én az utóbbihoz hozzáraktam a maiból a 2.5+ gólt. az jól jött kis szorzó feljavítóra.az 5 szögletet elnézve spóroltak nekünk azzal, hogy kimaradt a sáraga és a szöglet az étlapról...
de azért háborog a lelkem a bírók miatt.
az egészről az a kis japó g_i tehet, ott az elején.
a horváth meccsen.
ha az rendesen vezeti, az egész vb teljesen másképp alakul.
de azt a kis g*i blatter papa megvette.
nem tudjuk mivel.
muszáj volt, mert különben a vb-t le sem tudták volna a polgárháború közepette rendezni...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #74476 üzenetére
"csak én az utóbbihoz hozzáraktam a maiból a 2.5+ gólt. az jól jött kis szorzó feljavítóra."
azaz majdnem:
most nézem a szelót.
az van rajta, hogy mindkét csapat rúg gólt.
0:3-nál ez valszeg nem ugyanaz, mint 2.5+.
na, ezt is jól benéztem...
holnap telerakom a papír hulladékos szelektív kukát a darált szelókkal.csak nehogy valami recskás pzs is ott landoljon.
(a gondnoknő ugyanis nagyon szeret turkálni nsa/cia-s módra az infók között...)azért púl úr valszeg jobban fogja majd savazni a sptv-n, mert nem a honi haverjairól van szó...
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #74478 üzenetére
tudjuk, tudjuk. és még hiszek a mesékben....
de álmodozni olyan jóóóó.....
ja, már lassú is vagyok.
nem az álmodozásra értettétek.
asszem reboot kéne....nem baj. majd ha ti is konvergáltok az 50-hez, majd rájöttök...
a khon-vergálás ugye megint egy majdnem matematikai fogalom, hasonlít a khon-vektorhoz.
de most már tényleg megyek aludni.
(még jó, hogy zuglóban sok a "téglagyári" munkásnő - ezt black black kollégának, külön...)[ Szerkesztve ]
-
zolee5016
őstag
Stabaek vendég kéne nagyon........
raktam egy óvatos 500pénzeset de elég húzósat.. hosszú idő óta...ez hiányzik már csak.......[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
sz_abika
addikt
PSN: xszabikax
-
lacy86
addikt
Black
Akkor nemet hendi vallalhato?!
-
törölt tag
Tippmixfoson lesz lehetőség online fogadni majd a vb meccsre ?
-
giigz
veterán
válasz GabN73 #74487 üzenetére
Elképzelhetetlennek tartom, hogy az argenítnok nyerjék... Sima német lesz, persze nem biztos, hogy sok góllal, de a győzelem nem lesz veszélyben...
A németeknek ezen a VB-n minden összejön, tudnak játszani, tudnak gólokat lőni, védelem is van, ha kapnak is 1 gólt az argentínoktól, tudnak lőni 2-t szerintem...
Most a hollandok kiverése miatt van felértékelve Argenítna, szerintem még ekkorának sem kellene lennie a szorzónak, ajándék az 1,61-es nyerés... 10-20k-val nekem is meg kellene pedzeni...
[ Szerkesztve ]
-
asuspc96
őstag
A németek ma is ebbe a mezbe fognak játszani igaz ? [link]
-
giigz
veterán
válasz GabN73 #74496 üzenetére
10-20k-val tervezem, de mivel most megint be van tervezve egy 50k-s kiadás az autóra, ezért inkább nem fogom megtenni. 10-et 6-ért kockáztatni nem akarok, 20-at 12-ért már jobb lenne, viszont a lehetőség mindig megvan a buktára, és most a karosszériáshoz kell mennem, kell a 20 is...
Szóval még majd beírom hogy döntök, de valószínűleg nem teszem meg, ami automatikusan azt is jelenti, hogy 100% biztosan meglesz a német VB, tehát mindenki megnyugodhat, felszeditek az ajándék pénzt
-
törölt tag
Szerintem ez a Német-Argentína meccs nagy bukta lesz sokaknak. Jön mindenki a Brazil 7-1-el. Brazilok összetörtek, azt se tudták hol vannak, nem volt reális az a 7-1(ami akár 15-1 is lehetett volna), nincs annyi a csapatok között. Az argentínok meg eddig szinte semmit nem mutattak, tudják ölni a játékot rendesen és ott egy Messi, aki eldöntheti a dolgokat. Németeknek szurkolok, de egy 1-1-es rendes játékidő után hosszabbításos Argentína továbbjutást mondok.
-
SzlobiG
félisten
Osztottam, szoroztam, nem bírtam ki ment még +20k német végső győzelemre a 10k mellé.
Ha bukom a jelenlegi fogadásaimat még akkor is +5k-val zárom a vb-t és akkor így is végig izgultam az összes meccset mivel mindre volt rakva valami az egész vb ideje alatt.
A játék az játék, nem igaz?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI FPV Racer drón - Beyond unlocked
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- Biliárdasztal / étkezőasztal - Garlando Miami 7' Wenge
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest