Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prien
addikt
válasz Aventador91 #159250 üzenetére
Szerintem kőkemény "megélhetési" meccsek vannak arrafelé.
A kevés is több a semminél.
-
rwin5
őstag
Anno volt itt egy giigz nevű srác, elég sokáig nyomta a topikot am. Na ő i s durván elszállt a tétekben, végén már ilyenekkel dobálózott, hogy 50k-t rátolt erre meg arra, 'oszt mikor argentin dogot vettem elkezdtem keresni a kutya topikot aztán ott láttam kommentelni, hogy milyen kutyát tudnak neki ajánlani ami nem eszik sokat mert nincs sok pénz a fenntartására fél napig nevettem rajta, szelvényt igaz nem mutatott de a neten nagy király volt
-
sz_abika
addikt
Mit gondolunk a Federer meccsrol? 3-0 vagy mondjuk elso szettes meglepetés es nyeri azt Mischa?
Akármennyire is nem hiszek a tundermeseben, az oreg zverev azert az elmult 2 honapban, hozott szettet minden nagyágyutol..
PSN: xszabikax
-
nek999
tag
Sziasztok
mit szóltok ehhez a 3-as kötéshez mai napra komoly 500 píízel ?
Alavés - Alcorcon H 1,85
Swansea2 - Coventry H 2,30
Oldham- Peterborough V 2,25Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal, és amazokra is, akik testvéreim ármányos elpusztítására törnek, és majd megtudjátok, hogy az én nevem nek999, amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok!
-
sz_abika
addikt
Nyer-e a játszmát a 2. játékos? 2.1x
Lesz-e 4. játszma? 2.3xBírom az efféle ajándékokat ^^
-
sz_abika
addikt
Na nem bírtam megállni a Fedex meccset, és úgy látom hogy az underem és a huszasom egy játékon fog múlni
-
Bigemperor
senior tag
Na így kellene mindig élőzni, felraktam 1,5 gólra a mostani török kupát, kb. 10 mp múlva ott volt a gól, a mindkét csapat szerez góllal szemezgettem, de azért az 1,95 (5k tét) is fincsi. Lesz mit elveszteni, na jó nem.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Aventador91 #159263 üzenetére
Ez volt a beetető...
-
Zoja™
őstag
Majd látjuk, nem ebből fogok meggazdagodni.
Kis tétek, 3/5-ös kombináció, csak az íze kedvéért. -
Bigemperor
senior tag
Góleső a galata török kupa meccsén, de jó hogy beültem élőzni.
Sejtettem, mint macska az esőt.[ Szerkesztve ]
-
férfiállat
tag
Estére valami tipp?
-
Aventador91
őstag
Azta milyen gólt láttam hokiban 2 ember is becsúszott a kapuba fekve és az ellenfél így is bekotorta a korongot a kapu is elcsúszott a helyéről, de mivel a lövés pillanatában még a helyén volt így megadták a gólt. lassítva nagyon komoly volt jó kis pénzt hozott
-
Aventador91
őstag
egyébként már majdnem megdupláztam a tegnap feltöltött 17k-t. ezért jobb nagyobb pénzzel tolni. 1-2 ezret kinek lenne kedve 1-2 napig forgatni a duplázáshoz? nem is a kedv, de olyan kis lóvéval könnyebb elszállni és rátenni valamire egybe ha már meguntad a forgatást. bele se gondolok mi lenne ha lenne 100k és 1 nap alatt megdupláznám de hátha elérem azt is.
-
zsolti72837
addikt
Még régebb lett linkelve Digi Sportos stream, de nem találom, ha valaki tudna linkelni megköszönném.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Dinter
addikt
válasz Aventador91 #159269 üzenetére
Mekkora tétekkel játszol?
-
Dinter
addikt
válasz Aventador91 #159272 üzenetére
Élőt raksz? Mekkora oddsokra?
Erről mit gondoltok? Nagyon pici oddsok nagy pénzzel.
https://www.facebook.com/phillybeasthun/
-
Aventador91
őstag
válasz Dinter #159273 üzenetére
jaja élőzök. most a héten nem dolgozok, azért is gondoltam hogy ráfekszek kicsit a témára hozzám képest nagyobb tétekkel. ma hokira fogadtam csak. gól harmadokra.
kis oddsokkal is lehet pénzt keresni mint ez az ember akit linkeltél. nekem is volt pár éve hogy felvittem 1500at (beten) 50k-ra kb. egy hét alatt, csak elbuktam mert elkezdtem 20 ezrekkel rakni.
-
Aventador91
őstag
válasz Aventador91 #159274 üzenetére
pl úgy lehet kis oddsokkal kis kockázatot vállalni, pl egy bajnokságon belül egy nap ha volt már pl 1/2-es meccs akkor szinte esélytelen hogy lesz mégegy aznap azon bajnokságon belül. szóval ha például vezet a hazai csapat akkor valószínűleg már nem fogja a vendég megfordítani a meccset mert aznap már volt egy ilyen meccs és nagyon kicsi az esélye hogy több ilyen van egy napon. ilyenekkel is el lehet fogni simán 1,2-1,4 oddsot
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Aventador91 #159275 üzenetére
Ez aztán a taktika...
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Aventador91 #159277 üzenetére
Azért gólok bármikor bárhogy lehetnek, azaz jóformán kiszámíthatatlan, az viszont hogy egy csapat ~15 vagy több meccs óta veretlen (és nem egy Real, Barca csapatra értem) ott már várható hogy kikap pár meccsen belül.
-
szab.tam
nagyúr
válasz Aventador91 #159275 üzenetére
rossz hírem van: élőben, 2-es kötésben már több fordítást elkaptam.
igaz, ezek nem mindig voltak klasszikus, ht/ft fordítások.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
-
nzsolt77
tag
celtic mikor fog már kikapni? talán holnap?rakni kéne elenük mert egy csapat se tud mostanába minden bajnoki meccset megnyerni
-
nek999
tag
nadal - raonic 41,5 felett csak hozza
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal, és amazokra is, akik testvéreim ármányos elpusztítására törnek, és majd megtudjátok, hogy az én nevem nek999, amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok!
-
-
nek999
tag
válasz sz_abika #159284 üzenetére
igen sajnos nézem a meccset (vagyis az irodában csak a játékmenetet ) de azthittem nagyobb küzdelem lessz , igaz még fordulhat ... remélem...
2,10 volt amikor fogadtam , esélyesnek tünt számomra
[ Szerkesztve ]
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal, és amazokra is, akik testvéreim ármányos elpusztítására törnek, és majd megtudjátok, hogy az én nevem nek999, amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok!
-
biceps
tag
Sziasztok!
Van IOS-ra tippmix radar applikáció (Szerencsejáték Zrt. általi). Gondolom ezzel nem mondtam újat.
A kérdésem viszont az lenne, hogy miért vannak benne olyan versenyek, mérkőzések, amiket megsem lehet játszani semmilyen formában a tippmixpro-n, vagy akár normál tippmixen sem. De lehet csak Én nem találom. Konkrét példa: Ma, Tenisz, ITF Men- Franciaország F3, egyéni, Lesznek ma meccsek (vagy 10-15 meccs, még 17:30-kor is) és nem találom őket sehol, se a tippmixpro-n se a tippmix oldalán. Akkor miért szerepel a tippmix radar app-ban ha nem is lehet rá fogadni?PSN ID: BulldozerHUN
-
expander
senior tag
válasz biceps #159286 üzenetére
mert nem a zrt csinalta az appot, hanem egy nagy kulsos ceg, ami sok-sok mas fogadoirodanak es eredmenyjelzo oldalnak adja a motorjat es bele a tartalmat. gondolom meglenne a lehetosege beletenni oket a fogadasi kinalatba, de ilyen hokamoka ligakat nem raknak bele (es valoszinuleg ezert van a "kenyesebb" focimeccsekre is a kotestiltas naluk, ami ugye egyaltalan nem jellemzo sehol mashol a vilagon...)
welcome to hungary
-
Vandit.
addikt
Nadal lehozza 3:0-ra vajon?
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
nek999
tag
válasz Vandit. #159290 üzenetére
hát akkor ezt bukom jobb lett volna 3-1 -re nyerne
-
nek999
tag
válasz Aventador91 #159292 üzenetére
nekem mindegy csak legyen 41 felett az össz játékok száma
-
Vandit.
addikt
válasz Aventador91 #159292 üzenetére
Akkor ez most ajándék odds volt úgy tűnik.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
nek999
tag
válasz Aventador91 #159294 üzenetére
bukni is kell sajnos.... de majd visszahozom nem volt nagy tét szerencsére ,de reménykedtem
-
Bigemperor
senior tag
Megint agyfaszt kapok! Gólokra játszom, szinte mindig.
Ha csak azon eseményeken, ahol tizit hibáztak, jóváírnák nekem gólnak, többszázezer forintom lenne. Most a tetü bursaspor a 90. percben kihagyott tizivel 36k-tól fosztott meg. Volt olyan meccsem (francia 2.), ahol két hazai és egy vendég tizi után is 0-0 maradt az eredmény, nem kicsit voltam ideges, mert fogadtam rá, mint tutira.[ Szerkesztve ]
-
Aventador91
őstag
válasz Bigemperor #159298 üzenetére
én is rendszeresen belenyúlok. de még így is nyereséges vagyok hálisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest