- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
umek7
őstag
Minden bizonnyal. Amúgy nem tudom észrevetted-e, de nekem akaratlanul tűnt fel az hogy általában mindig az ilyen statisztikailag "tuti", más szemszögből meglepi gyanús meccsekbe nyúlsz bele. Pl. délután írtam is hogy szerintem nyer az Umea, mert éppen ideje lenne már. Szinte mindig egy ilyen "meglepetésen" múlik, pl. a múltkori mikor az egyik csapat valami 10 meccset nyert meg otthon aztán a 11.-et már nem (vagy valami ilyesmi is volt..). Talán ha lemondanál ezekről a "tutikról" és egy kicsivel nagyobb hangsúlyt fektetnél arra hogy elkerüld ezeket, akkor hamarabb elmúlna ez a "rossz széria". Persze ez nem egy mindent megoldó dolog mert ettől még lesznek meglepetések ugyan úgy, de érted..
Ja és ez nem kioktatás akart lenni, félre ne értsd.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged