- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- gerner1
Aktív témák
-
umek7
őstag
Minden bizonnyal. Amúgy nem tudom észrevetted-e, de nekem akaratlanul tűnt fel az hogy általában mindig az ilyen statisztikailag "tuti", más szemszögből meglepi gyanús meccsekbe nyúlsz bele. Pl. délután írtam is hogy szerintem nyer az Umea, mert éppen ideje lenne már. Szinte mindig egy ilyen "meglepetésen" múlik, pl. a múltkori mikor az egyik csapat valami 10 meccset nyert meg otthon aztán a 11.-et már nem (vagy valami ilyesmi is volt..). Talán ha lemondanál ezekről a "tutikról" és egy kicsivel nagyobb hangsúlyt fektetnél arra hogy elkerüld ezeket, akkor hamarabb elmúlna ez a "rossz széria". Persze ez nem egy mindent megoldó dolog mert ettől még lesznek meglepetések ugyan úgy, de érted..
Ja és ez nem kioktatás akart lenni, félre ne értsd.
Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Notebook hibák
- LEGO klub
- Yettel topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest