Aktív témák

• B-L-A-C-K

titán

válasz penge111 #30811 üzenetére

Jaj mindenki ezt írja, nem érzi a fix tippeket se olyan oltárian hogy megérje, mivel ami nem nyert azt kihúzza.

Nézzük is csak miért mondom hogy nem éri meg. Tegyük fel minden nap megrakom 1000 Ft-al amit kitesz, számoljunk átlag 1.6-os odssot. Okt. 10-től tünteti fel, az tegnapig nézve 56 nap, na most 2 nap írta kimaradt az az 54 nappal kell számolni, és most ami bejött neki (mivel nem 54 mert ami elment azt kitörölte és nincs feltüntetve, de látszik hogy azok a napok nincsenek ott), az 34, azaz a befektetett összeg 1000x54=54 000 Ft, nyeremény 1.6x1000x34= 54400 Ft. Szóval tényleg jól megy neki 54 nap alatt 400 Ft tiszta haszon. Tapsoljuk meg... :)

Jarod1 : "Azt vágod hogy M city vezeti a premier l-t? pláne otthon nem valószínű hogy kikap..."

Igen tudom, de írtam is az a pakk szinte esélytelen, de szerintem 1-2 onnan befog jönni. Elméletileg simán kéne jönni abból a paírformának, de egy 1-2 nagy csapat botlani fog úgyis. Én amúgy nem is lepődnék meg ha City/Chelsea kikapna...

Aktív témák

Hirdetés