Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Dell Venue 8 Pro
Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
Spanyol kézit csak én tettem?
-
Bencus88
nagyúr
Na vagy mindenki nyer ma vagy senki

Kézi nekem is kell Reading is
izgalmas lesz a mai nap
-
-
Magyarország - Macedónia
Reading - Leeds
Valószínű ezt rakom 5k-val.
-
atila4
senior tag
Nekem ez lett a vége:

-
Bencus88
nagyúr
Én pedig mást tettem.Egyszerűen képtelen voltam bevállalni
Meg nagyon csábítottatok a kézivel is.Amint kiváltottam beírom hogy sikerült
-
atila4
senior tag
Magyarország-Macedóniát én is megraktam. Magyarra tettem. Remélem jönni fog
-
A mai kézi meccset, megmerjem tenni nagyobb összeggel?

-
pohár
félisten
válasz
juliabrilke
üzenetére
hát pedig nincs sok meccs a kézilabda szekcióban

-
pohár
félisten
válasz
Shkiz0
üzenetére
sportingbeten teeee

breki... itt ni
na, holnap ingyenpörgetés lesz, óje
55 Magyarország - Macedónia H 1,58
120 *(0-1) Bayern München - Augsburg H 1,35
193 *(0-1) Real Madrid - Valencia H 1,58
153 Milan - Fiorentina H 1,26Eredő odds: 4,24638
Tét: 1000 Ft
Várható nyeremény: 4245 Ftnekem ez van hétvégére és mára
-
válasz
juliabrilke
üzenetére
055 Magyarország - Macedónia
-
juliabrilke
veterán
Reading - Leeds meccsre tudok mondani egy pontos eredmény tippet?
Olyan 1:0 - 2:0 környékén reális, igaz?
Gólgazdag mérkőzés azért nem lesz, az fix. Idegenben a Leeds nem nagyon eredményes, nem szeret gólt/gólokat rúgni. 0:0 meg annyira nem esélyes szerintem. -
giigz
veterán
válasz
wmarci
üzenetére
Nálam erre fog menni 10k, de még átgondolom...

170 Zaragoza - Barcelona V 1,14
132 Chelsea - Wigan H 1,23
153 Milan - Fiorentina H 1,26
146 Debrecen - Siófok H 1,27
119 Bayern München - Augsburg H 1,12
200 Manchester Utd. - QPR H 1,16
192 Real Madrid - Valencia H 1,20Eredő odds: 3,49817
35.000 Ft jöhet így, de lehet, hogy 2 meccset ki fogok még venni belőle, és akkor az 5 meccsből jöhet ~25k. Érzem, hogy ez most nyerő lesz, és tiszta 25.000-ért meg kell rakni.

-
juliabrilke
veterán
Reading - Leeds ígéretes meccsnek néz ki ma. Sok lehetőség van benne, csak sajnos a korai kezdés nem egy nyerő dolog.

Itt 1-2 gólos haza sikert vártok esetleg egy kis D beütés? -
atila4
senior tag
Most nagyon pipa vagyok a Bilbao-ra. Szóval hétvégére egy ilyen:
119 Bayern München - Augsburg H 1.12
193 *(0-1) Real Madrid - Valencia H 1.58Odds: 1.77
Tét: 10 000 Ft
Nyeremény: 17 695 Ft -
sniper elite
senior tag
Bet-at-home-nál 3 eurós kuponból sikerült összehoznom kicsivel több mint 60 eurót. Aki kap kupont azt bátorítom, hogy használja fel mert bejöhet elég jól

-
Mai mixem

-
bikatóni
csendes tag
A csütörtöki meccsek szépen elmentek...
Fürth - Cottbus H 1.32
Jokerit - JYP H 1.95
Norvégia - Svédország V 1.38
Valencia-Alkmaar H 1.42
Eisbären Berlin - Straubing H 1.65Bilbao-Schalke H 1.85Metalist Harkiv - Sporting CP H 2.00A péntekit már így rakom meg:

-
Élő fogadáson visszahoztam a kis bukómat.

Sporting ha nyer, jött volna 20k.
-
WoTer
csendes tag
a mai fogadast elbuktam,gondolom sokan vagytok meg igy :S
holnap troyes-le havre h es lecce -roma v hatha visszanyerem a mait.
black amiket irtal felettem melyikre mondod hogy szerinted tuti bejon? -
B-L-A-C-K
titán
Szerk: Ja nem pohárnak akart menni hanem mindenkinek...
Én még nem döntöttem el mi legyen hétvégére egy 2-3 meccses 5 ezres szelót lehet rakok, csak még nem fixálódtak a meccsek bennem, mindenesetre addig is ezt 3x feladom holnap:
61 Reading - Leeds H 1,60x
65 Swansea - Newcastle V 2,66x
82 Veendam - Cambuur V 1,75x
124 Mönchengladbach - Hertha BSC H 1,57x
155 Cagliari - Internazionale V 1,90x
158 Lecce - Roma V 1,90x
191 Ath. Bilbao - Sevilla V 3,00x
198 Schalke - Hannover H 1,70x
234 Fulham - Chelsea V 1,95x
235 Blackpool - Barnsley H 1,56x
240 Hull City - Middlesbrough V 2,70x3 x 200Ft (600 Ft) ---> 3 x 353 645 Ft (1 060 935 Ft)
-
n_gy_k
aktív tag
Hali!
Valaki nem tud holnapra valami 2* odds körüli 1db meccset amire érdemes felrakni kb 3k-t?
Genk - Gent H ? Én erre gondoltam.Üdv.

-
pohár
félisten
komolyabb szelvényed nem lesz hétvégére amúgy?
nekem eddig jó, már csak arra kéne rájönnöm, hogy a Davis-kupa eredményeit mikor írják majd jóvá...

nekem valami ilyesmim lesz hétvégére:
120 *(0-1) Bayern München - Augsburg H 1,35
153 Milan - Fiorentina H 1,26
205 Arsenal - Manchester City: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,73
193 *(0-1) Real Madrid - Valencia H 1,58Eredő odds: 4,64951
Tét: 500 Ft
Várható nyeremény: 2325 Ft -
Online nyertem pár ft-ot, papír elment mind.
Visszajött a pénz.
semminél jobb. -
wmarci
senior tag
Én is nyertem egy 10et tisztán, de az utolsó meccs nagyon para volt. Főleg a vége.
Pana-Maccabi E. kosár 86-85

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
juliabrilke
üzenetére
Szép munka, bár elég kockázatos vagy húz vagy nem szitu volt...

-
walakii
tag
válasz
juliabrilke
üzenetére
Grat, nem néztem volna ki abból a meccsből

-
walakii
tag
Nekem 5/6-os kötésben ment el a bilbao, így kapok valamennyit, de az aprópénz az eredetihez képest

-
juliabrilke
veterán
Ott a várt 1:1 a Sporting meccsen. +20k 10k téttel.

Szegény AZ. Azt hittem, hogy megy majd nekik.

-
BéHGT
senior tag
Csicska állat bilbao... 6 bejött, a 7. ment el...
-
walakii
tag
Szerintem kicsit visszaveszem magam a tippmixtől, mert 2 nap alatt 6 szelvényem ment el úgy, hogy biztos voltam magamban :/ Így is nyertem de 9200 helyett csak 1200 at

-
umek7
őstag

Cambuur - Veendam:
Azt mondják a holland srácok hogy ez a Veendam teljesen reménytelen csapat, teli van lassú, technikátlan védővel.. A Cambuur egy teljesen más színvonalt képvisel, formában is vannak, az első meccsen 5:1-re nyertek, "straight AW"Troyes - Le Havre:
Ha nyernek a hazaiak akkor a második helyre ugorhatnak fel. Ennél nagyobb motiváció alig ha kell. A Havre-nek még csak hasonló ambíciója sincs, bár még pár pont kell majd ahhoz hogy tuti ne legyen gond a kiesés szempontjából, de azt ők is tudják hogy nem ezen a meccsen fogják megszerezni. Egyébként sérült a kapusuk Boucher, a gólkirályuk Ryan Mendes, egyik stabil kezdő középpályásuk Julien François, a második legjobb csatáruk Yohann Rivière, és még egy csatár Paul Alo'o Efoulou sem bevethető. A Troyesnél is van 1-2 hiányzó, de eddig is boldogultak nélkülük, nem hiszem hogy pont most fog majd ez gondot okozni.Lecce - Roma:
Láttam mostanában játszani a Roma-t, relatíve nem tolták rosszul. Mindkét csapat számára fontosak lennének a pontok, kinek a kiesés ellen, kienk a dobogó közeli helyezéshez kell. Én nem hiszek a meglepiben, minden téren erősebb a Roma, míg a Lecce a hazai pálya előnyében sem bízhat mivel mindössze 2 meccset tudtak nyerni a szurkolóknak. Odahaza ikszeltek a Bolognaval, Genoaval, Palermoval, Cesenaval, egy jó formában lévő Roma már túl nagy falat lesz.Getafe - Sp. Gijón:
A Getafe elboldogul hazai pályán, és szerintem inkább ezt a meccset nyomják majd meg mint a Barca elleni idegenbelit. Gijónék a múltkori hazai 1-3-as blamával szépen elintézték magukat. Szerintem most lesz ami lesz alapon neki ugranak a meccsnek és majd kiderül mi sül ki belőle. Ha jól értesültem a spori az az őrült lesz aki a RMA - Villarreal (meg sok más meccsen is) kiosztott csomó sárga/piros lapot. Ergo ha durvulni fognak a vendégek már zuhanyoznak is. Szvsz Mikuék ha szűken is de nyernek és szorosabbá teszik a középmezőny elejét míg a vendégek lassan de biztosan mennek a másodosztályba.Mallorca - Granada:
Láttam mindkét csapatot mostanában játszani és azt kell mondjam hogy ritka nagy zsákbamacskák. Formáról nehéz beszélni, meccsről-meccsre teljesen más teljesítményt nyújtanak. Egyikőjük számára sem égető az a 3 pont, szerintem megelégszenek 1-1 ponttal annak fényében hogy az első meccs is pontosztozkodással végződött, ráadásul a Granada még nem játszott döntetlent idegenben!Real Madrid - Valencia:
Bár nagyon nem izzad meg ma a Valencia viszont ettől függetlenül még vesz ki belőlük erőt. A királyiak amúgy is nyerni szoktak, most különösen fontos a számukra, többet is pihentek, jobbak is.. Ha nyernek akkor lesz kettő közte. 3:1, 4:1 körüli végeredményre számítok.Hamburg - Leverkusen:
Dióhéjában annyi hogy a Hamburgból csomóan elfognak igazolni, új edzőjük is van Hyppia személyében, totál szétesett a csapat. Elvileg sérültjeik is vannak de nem tudom mennyire hitelesek az infók. A Leverkusen hullámvölgyben van, de ha valamikor akkor most jó eséllyel lábalhatnak ki belőle. A jobb játékosállomány, EL helyezés megcélozása (nagyobb motiváltság) mind mind a vendégek oldalára hajtják a malmot. Mikor ha nem most jelleggel ez fix V nálam.Manchester United - QPR:
Gálát várok, a MU ezt a lehetőséget nem fogja elszarni.Newcastle - Bolton:
Különösebb indokom nincs rá, megérzés, és a Bolton még nem ikszelt idegenben. -
Bencus88
nagyúr
válasz
janos1988
üzenetére
X-et nem szívesen tennék most 5 ezerrel
Amúgy Redingnek nyernie kell ha nem akar nagyon lemaradni az első helyről.Tudom a Leeds húzós ellenfél lesz, de otthon nyernie kéne a Redingnek főleg, hogy a kettővel ezelőtti meccsükön kikaptak.West Ham pedig még felkapaszkodhat az első helyig is és küzdeni fognak az ellenfélnél gyakorlatilag már megvan a bentmaradás.juliabrilke:Azt hiszem ez már végleges

-
walakii
tag
Érhetne erőteljesebben, mert már tűkön ülök, tenném a következő mixeket, de egyenlőre 30 forint van a profilomon

-
szpal17
őstag
Rohadt hannover helyzet nélkül gólt tud rúgni...nem hiszem el...egyedül a diufot kellett volna megfogni...de neeeem.

-
Bencus88
nagyúr
válasz
janos1988
üzenetére
Remélem nem ironikusan mondtad ezt
Érdekel a véleményed, ha esetleg tudsz valamit vagy ha tipped ötleted van.De elég sokat szemeztem velük és egyre jobban éreztem, hogy meg kell rakjam.Előző hetekben is nyertem és sokat nem raktam meg ami jött volna.Lehet most ez pont elmegy, de szerintem megpróbálom. -
atila4
senior tag
Nagyon érik az a Bilbao gól, de csak nem akar betalálni

-
umek7
őstag
Kicsit finomítottam a szelvényen, ez lesz végül:

-
A összes gól száma 3 : 0-3 gól, ez már el is ment.

-
walakii
tag
Váá mi folyik itt Gyöngyösön ... Komolyan nem értem
Olyan mintha ezen a héten minden gondolatomnak és formámnak a pontos ellentéte jönne be 
szerk.: 2-2, nézzük mi lesz, ugyan itt AZ Alkmaar nagyon nem fog nyerni

-
umek7
őstag
Reading - Leeds
-
Bencus88
nagyúr
Érdekes eredmények eddig.Kíváncsian várom a végeredményt még ha már buktam is a szelvényt.
-
juliabrilke
veterán
Igeeeeeen! Ott a Sporting goooooool!

-
juliabrilke
veterán
Drága Sporting még kitart!

Azért 1-2 fura eredmény van eddig.

-
atila4
senior tag
Múltkor pedig milyen szépen lehozta a Bilbao

szerk: Na milyen szép gól

-
walakii
tag
Mi a tök na ne már hogy Schalke vezet ... így oda a 9200 as mixem és csak 1200 jön ...

-
szpal17
őstag
Gyerünk Athletico!!!

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Telomanikus
üzenetére
Engem meg túlzottan nemfog megviselni...

-
Bencus88
nagyúr
Schalke is vezet.Úgy látszik nem csak a Düseldorfon megy el.
-
B-L-A-C-K
titán
Megítélésem szerint az Alkmaar már nemfog nyerni...

-
pohár
félisten
na, mondtam én hogy azt csinálja majd a Valencia mint a PSV ellen...

-
Bencus88
nagyúr
Valencia fürth-öt kellett volna nagyobb összeggel megtolnom.Na mind1 holnap kiderül.
oh már 2-0
-
Bilbao odds: Athletic Bilbao
1,01
Sok sikert mindenkinek!

-
atila4
senior tag
válasz
Telomanikus
üzenetére
Meg akartam rakni egy 10-esel, de túl kockázatos lett volna

Sok sikert neked
Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OLED monitor topic
- Autós topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Chrome
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én helyette raknék egy Burnley - Brighton X-et vagy Blackpool nyerést.