Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
Aktív témák
-
Buldozer99
senior tag
M. Youzhny - I. Kunitsyn 1.33 --- 2.52 H
Linz - Klagenfurt 1.79 4.15 2.85 H
Braga - Besiktas 1.70 3.35 4.45 H
Zenit-Benfica Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) 1.75 --- 1.73 H
Arsenal szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) 1.43 --- 2.22 Hvélemények?
-
Bencus88
nagyúr
Nem akartam ma még beírni nem vagyok babonás, de mind1 beírom
5/4-es kombi
Sakaryspor - Akhisar V 2,35 JÖTT
Monaco - Bastia V 2,5
Siena - Roma V 2,28
Napoli - Chievo D 3,55
Benevento - Ternana V 3,00 JÖTTHajrá mindenkinek
-
tmark27
csendes tag
Fortuna Düsseldorf - Eintracht Frankfurt (Hány gólt szereznek?) Kevesebb mint 3,5
Real Sociedad - FC Sevilla (Háromesélyes fogadás) FC Sevilla ?
SSC Napoli - Chievo (Háromesélyes fogadás) SSC Napoli ?
AC Siena - AS Roma (Hendikep 0:1 ) AS Roma ?
AS Monaco - SC Bastia (Hány gólt szereznek?) Kevesebb mint 3,5 ?Odds:8.31
Tét: 500ft -
janos1988
addikt
-
janos1988
addikt
Na persze Helmond, még a sípszó se hallgatott el de már gólt lőttek.
-
vikvuk
senior tag
Elefántcsontpart bunda volt tegnap?
-
umek7
őstag
válasz
B-L-A-C-K #36889 üzenetére
Pontosan ezért írtam hogy te kicsit kevered a dolgokat. Az igaz hogy ilyen célra is szoktak szelvényeket venni, de 1., olyan szelvényt nehéz venni ami minimális tétből sokat hoz 2., ha valaki más költségeket akar így fedezni az nem ilyen módszerhez fog folyamodni, a NAV körbefogja röhögni, erre vannak sokkal biztosabb "praktikák". A könyvelővel lehet (kell) beszélni, de akkor sincs semmi hogy ha bizonyítani kell, mert akkor bizonyítod.
Lényeg a lényeg: Tippmix/Tippmaxból nem kell adóznod, még 10 millió esetén se.
-
B-L-A-C-K
titán
Lehet nem fogalmaztam érthetőn ezzel hogy "leírják az adóból". igen minden ilyen adómentes, de ha év végén kell xy adót befizetned, akkor tippmix szelvénnyel igazolhatod hogy innen van a pénz és nem kell, ezért is szoktak vásárolni. De a könyvelőnek akkor is oda kell adni mindenképpen ha ilyet akarsz, mert adóhatóság nemfog utána nézni hogy neked honnan van ez.
-
janos1988
addikt
Én hallottam olyat is, hogy ha pár százból esetleg ezerből több százezret, esetleg millió felett nyersz megveszik "egyes" cégek a szelvényt a helyszínen.
Amúgy meg ha olyan "nehéz" helyzetbe kerültök, hogy rátok szakad pár tíz/száz millió ft, a Szrt. Zrt. is ad ki igazolást, amit elég a NAV orra elé tartani és érzékeny búcsút is lehet venni egymástól.
-
B-L-A-C-K
titán
Én nem fogok ezen veszekedni se magyarázkodni, barátomnak fogadóirodája van, gondolom ő jobban tudja. Ha nyersz lotton azt is ugyan így kell, most az adóhatóság nem fogja felvenni minden egyes cégekkel a kapcsolatot hogy tényleg nyertél e, azt neked kell elintézni a könyvelőd által...Nem véletlenül írtam azt sem hogy szoktak vásárolni nyertes szelvényt...Ismerősöm is a nyertes putto szelvényét nem váltotta ki mivel az utalásos hanem eladta 200 ezerrel többért...
-
umek7
őstag
válasz
B-L-A-C-K #36882 üzenetére
Mit kell rajta könyvelni? Eleve mikor már valaki megírja a kérvényt, bemutatja a szelvényt azt rögzítik, tudják hogy te azt nyerted.
Illetve a tippmix adómentes a felhasználók számára. Szóval teljesen más okból vásárolnak ilyen szelvényeket, ezzel nincs kapcsolatban általában.
-
válasz
concret_hp #36879 üzenetére
A szelvényt vissza KELL adniuk a kifizetés után, nem kérheted őket arra h kidobják vagy bármi. [Így már a te felelősséged, hogy megőrizd, mint igazolás.. gondolom]
-
N-vidi-A
őstag
válasz
Hmm, itt valaki nagyot kaszált!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ha több 10 milliókat nyer max akkor mennek rád (vagyis az illetőre), most 1-2 milliónál nem jönnek neked megkérdezni honnan van. De amúgy ha jönnének is annyit kell hogy a nyertes szelvényt egy könyvelőnek oda kell adni, és ö elintézi hogy az adóbevalláshoz majd csatolva legyen, és ennyi. Semmilyen nyugta vagy ilyesmi nem kell csak a nyertes szelvény, lepecsételve hogy fizetve van.
Sokan szoktak olyat csinálni hogy nyertes szelvényt vásárolnak, a nyertes összeg 7-10%-ért mert letudják írni az adóból...
umek7: Az utalásost is ugyan úgy el kell könyvelni...
-
umek7
őstag
(#36857) N-vidi-A
(#36859) B-L-A-C-KTudtam hogy így félreérthető lesz.. nem, annyi a várható.
(#36879) concret_hp
200k fölötti nyereménynek nyoma marad a rendszerben (is, na meg ott a kérvény..) hogy honnan lett utalva a számládra, azzal nem fognak baszogatni. 200k alatti nyereményt pedig a lepecsételt szelvénnyel igazolhatsz. (ui:
viszont azt megkérdezhetik hogy a tippmix szelvény árát honnan szerezted)(#36882) B-L-A-C-K
Te kevered a dolgokat szerintem, mert ha 10 milliót nyer tippmixen akkor se fognak rászállni ok nélkül (előző zárójeles bejegyzésem).
-
Jokes67
tag
válasz
Lehet ,hogy nagyobb nyereményeknél adnak valamiféle "nyugtát"?Vagy csak kérni kell?Saaaajnos ezt még nem tapasztaltam....
.
Gondolom azért a rendszerükbe belekerülsz,igy tudod kérni tőlük ha kell az igazolást vagy mit.... -
concret_hp
addikt
lehet hogy hülye kérdés, de aki tippmixen nyerő, az hoygan igazolja, hoyg tényleg tippmixen nyerte a pénzt, ha a szelvény ellenében fizetik ki a nyereményét?
mármint mittom kap vagyonosodási vizsgálatot, akkor honnan igazolja, hogy tényleg tippmixen nyerte?
-
Jokes67
tag
Az a baj ezekkel a visszavágós meccsekkel,hogy általában az első meccsen visszafogottabbak a csapatok.Általában puhatolózva játszanak és főleg a védekezésre koncentrálnak.Na persze ha a vendég gólt szerez,akkor borul minden.A visszavágó teljesen más tészta.Ott már könnyebb fogadni,mert a hátrányba lévő csapatnak hajtani kell. Az első meccsen online szoktam fogadni,vagyis "élőben".Mikor már látszik a játék alapján mire érdemes tenni....
-
giigz
veterán
Nekem ma sokat nem kell szerintem izgulnom, 6/1 vagy 6/2 találatot várok.
-
janos1988
addikt
-
sz_abika
addikt
válasz
Buldozer99 #36868 üzenetére
A srác egyaltalán örül annak is kb hogy újra tud focizni
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Buldozer99 #36865 üzenetére
Akkor Cristiáno R. mennyi ilyen egybeesést vonhatnának le? Ritka az olyan meccs ahol nem lő gólt...
-
giigz
veterán
BL
Mi erről a véleményetek, lehet el kellene lőni, kecsegtető a nyeremény.
123 Leverkusen - Barcelona 1. félidő eredménye H 5,45
130 *(0-1) Lyon - Apoel Nicosia H 2,13
208 Milan - Arsenal: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,72
196 Zenit Szentpétervár - Benfica: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz H 1,60Eredő odds: 31,94659
Tét: 800 Ft
Várható nyeremény: 25.555 Ft -
Buldozer99
senior tag
Néhány órával Aaron Ramsey szombat délutáni gólja után elhunyt az amerikai popzene világának szupersztárja, Whitney Houston. Hogy mi köze az Arsenal-középpályásnak a 48 éves énekes halálához? Természetesen semmi, de tény, hogy kilenc hónapon belül már a negyedik olyan tragédia rázta meg a világot, amelyet egy Ramsey-találat előzött meg...
A hátborzongató egybeesésből egy következtetést mindenképpen levonhatunk, valakinek nagyon sok szabadideje van. Egy Arsenal-drukkerről van szó, aki felfedezte, hogy Oszáma Bin Laden, Steve Jobs és Mohamed Kadhafi halála előtt is megzörgette a hálót a walesi középpályás, s szombat délután összeszorult a gyomra...
A szaúd-arábiai terrorista és a líbiai diktátor egy nappal, az Apple amerikai társalapítója három nappal a soros találat után hunyt el, most néhány óra elteltével jelentette a szomorú hírt a világsajtó: Whitney Houston nincs többé, holtan találták Los Angeles-i szállodaszobájában.
-
sz_abika
addikt
Na én meguntam a gondolkodást és a kis oddsokat.
Heti 2 szelóm lesz 3/5 X-ek.Ha csak egyik jön be, már jó vagyok a hétre, mert ezt a barca féle, mkb veszprémes kikapok 1,3ért nem pálya.
-
-
DonGyno
csendes tag
A hétvége ezt hozta
Nyereményszorzó 3.30
Tét fogadásonként 1500.00 HUF
Nyeremény 4947.97 HUF
Manchester United - FC Liverpool Szerez gólt az 1-es csapat? igen 1.16
Blackburn Rovers - Queens Park Rangers A 2-es csapat szerez gólt? igen 1.30
Aston Villa - Manchester City A 2-es csapat szerez gólt? igen 1.14
Betis - Athletic Bilbao A 2-es csapat szerez gólt? igen 1.30
FSV Mainz - Hannover 96 Szerez gólt az 1-es csapat? igen 1.20
Borussia Mönchengladbach - Schalke 04 Szerez gólt az 1-es csapat? igen 1.23
-
wmarci
senior tag
válasz
Buldozer99 #36854 üzenetére
Linz - Klagenfurt 1.79 4.15 2.85 H
Braga - Besiktas 1.70 3.35 4.45 H
Zenit-Benfica Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) 1.75 --- 1.73 HEzeket lopom.Ez így nekem optimális egy 5-össel.
-
umek7
őstag
Toltam már egy 2 napos 6k$ USD-s okosságot is, kell az izgalom
-
N-vidi-A
őstag
-
B-L-A-C-K
titán
Zenit Szentpétervár - Benfica
Zenit vajon elpicsázza a Benficát?
Oroszországban -20 fok
Braziliában + 30 fokNem hiszem a Benfica játékosainak jót tesz ez a csekély 50 fokos hőmérséklet változás...
Aktív témák
- DJI NEO MotionFly More Combo drón szett - 4 akkuval és kofferrel - alig 2 hónapos
- 27% Számla! GIGABYTE RTX 4090 GAMING OC 24G GDDR6X Videokártya
- iMac A2438 (2021) All-in-One 27% 24" 4.5K Retina M1 16GB 2TB SSD gar
- Garanciális Audiolab 6000A erősítő eladó
- Thrustmaster T300 RS GT Edition + Thrustmaster TH8S Shifter
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AM 5 lapok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest