Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
válasz
szpal17
üzenetére
Örülök, hogy erre tévedtél üdv!!
Én MU-ra azért nem tettem elvitte már 3-4 szelvényem.Nem tettem rájuk nyertem is.De most megtettem őket ideje már nyerniük.
Hercules vendégként elverte Barcát igaz meg volt a labdabirtoklási különbség meg minden barca rontotta el, de én nem merném megtenni.Másik csapatról sajnos nem tudok mondani semmit.Kibújt belőlem az ördög és hétvégén lehet teszek egy Zaragoza - Barcelona H 10-es szorzóval.
-
szpal17
őstag
Sziasztok!
Most találtam rá a topikra...látom mennek a tippek rendesen.
Ripper kolléga személyében pedig ismerőst is véltem felfedezni
Múlthéten jött egy 22 K-s győzelem az európabajnoki selejtezőkből és azóta belemerültem rendesen...
Sajnos a MU vitte a hétvégi szelvényemet...pedig 27 K lett volna..
Mit szóltok ehhez a két mai meccshez egy szelvényen? Elég húzósak, de szerintem bejöhet a formákat tekintve...
Hercules- Villareal V
Biefeld-Duisburg VOdds: 6.05
-
jenei92
senior tag
Arsenal-Sahtar Doneck H
Barcelona-FC Köbenhavn H
Debrecen-PSV V
Arisz-Leverkusen Vodds:6,35
-
giigz
veterán
2 határozott válasz. Akkor nem rakom meg.

-
giigz
veterán
Én mára egy Empoli - Siena D-re gondoltam... Mellé 1-2 meccs a szorzó miatt, és egy 10k-s tétből már 6 számjegy körül vagyunk.

Vélemények? Szerintem sima X pl. 1-1 simán lehetne.

-
Bencus88
nagyúr
1;Ez mai gondoltam ha nyerek nyerjek nagyot

Lok.Jaroszlav - Met.Magn H
SZKA Szpv - Din.Minszk H
InterTurku - Myllyk.PA H
Helsinki JK- Turku PS H
Dordrecht - Veendam H
Blackburn - Sunderland H500Ft----->36160Ft
2;Van benne hiba, de szerintem simán jöhet.
Bayern - CFR Cluj H
Szpartak Mo. - Chelsea V
Marseille - Zilina H
Arsenal -ShatarDoneck H
Twente - Bremen H
Schalke - Hapoel TA H
MU - Bursaspor H
Barcelona FC Köbenha H1000Ft------>27480Ft
-
Bencus88
nagyúr
Tegnap nem voltam látom jól beindult a topik.Raktam mára meg egy holnapi szerdai mixet.Sok sikert mindenkinek

-
pohár
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
na azért, menjél aludni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nekem is fél 7-kor ébresztő, bláááR... nem azt mondtam, hogy a szádra verem, hanem hogy verek, nem összetévesztendő a kettő

-
pohár
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
nana, a szádra verek mingyá

-
pohár
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Jets, Vikings és SF

de csak poén 300ft-tal, nem értek én ehhez
-
pohár
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
ja hogy így, á

de nincs nekem arra pénzem hogy még ennek vegyek egy 20k-s media stationt, áááá
de amúgy ha el tudod adni a TV-t akkor add, nekem ami LCD, abból csak újat, ki tudja mi megy benne tönkre 2 hét múlva
az NFL-em meg kezd szarul kinézni, gyerünk már

-
ForRedGlory
félisten
válasz
whited
üzenetére
Nem értem, de biztos azért, mert nem bwin

pohár: a TV-t nem akarom eladni, félreértés ne essék, csak Neked felajánlottam olcsóbban. Amúgy tökéletes, a kép, minden, szóval nekem nem létszükséglet az eladása, csak ha összejön a LED TV-re való lovetta. Heti 80k-val hétvégente összejönne 2 hónap alatt... de szép lenne, de azért ebbe nem élem bele magam. Nincs nekem mindig időm egész hétvégén csak játszani, max ha garantálnák a minimum 50k tisztát
-
whited
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
látom felkeltette az érdeklődésedet
olyan prg amivel csak a prg-ba lépsz be és onnan tudsz irányítani bármit
-
pohár
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
jóvan
de minél tovább nézegetem, annál csúnyábbnak találom

na meg az USB-ről való filmjátszás, az nagyon kellene, ahogy látom ez nem tudja a DTS hangsávval együtt, ami pedig nem ártana
-
whited
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
kell 1 prg ami lényeges segít és meggyorsítja a fogadást

-
pohár
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
áhááá, így már jó

de mikor a TV? az LG-kre asszem 3 év gari szokott lenni
-
whited
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
azért ezzel vitába szállnék, azt leszámítva hogy(még) nincs magyar nyelv a betfair-en sokkal jobb élő fogadás szempontjából és az odszok is sokkal magasabbak mint bíwinen

-
ForRedGlory
félisten
Így keresd: [link]
Annyiban más az enyém ettől, hogy a TV állványa nem kör alakú, hanem trapéz (42LH4010)
Ezért nem találsz róla érdemi infót, mert ez nem olyan elterjedt, mint a "sima" 42LH4000. A számbeli különbség pusztán ennyit takar.
Amúgy nem tudom hogy mennyi a gari, ritkán nézem, csak ha meccs van, vagy Full HD filmet kiteszek rá. Heti 3 órát megy kb, szal nincs lestrapálva
-
pohár
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
te, mikori az a TV? mert neten alig találok róla valamit

gari, tartozékok, doboz, stb...? -
dnelb
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Megtettem de csak 2k val
Pedig all int akartam de mind1. Köszi a tippet 
Tettem amugy még1et, sevilla győzelmet, lion nyerés 0-1es hendivel, meg atl go nincs 3. gól . De ez elfog menni sevillán
-
dnelb
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ez az utolsó volt mondjuk, kombi atl go szerzi az első gólt + lyon 1.5 góltól több

-
R
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
melyik topic? ki az?

-
dnelb
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
1.14 és 3.9 közt randomba

# 16155 : bwin -
ForRedGlory
félisten
Jól hangzik az a 8x-os lóvé, grat

Ha két nap alatt hoztad össze Te is, akkor nem 2-es szorzókat tettél

Én is ezt vallom amúgy, no offense
szerk: emlékszik valaki, hogy azt mondtam itt bármikor is, hogy amit nyertem 1 milliót, azt elbuktam? Légyszi, ha igen emlékeztessetek már, sg.hu-n nagyon veri a száját valaki, hogy itt olyat olvasott Tőlem.
-
dnelb
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Köszi. Eddig jó, 2 nap alatt 6500 --> 50k
Most szerintem pihizek, holnap hátha lesznek jobbak. -
-
pohár
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
raktam egy poén NFL-t, majd kiderül mi sül ki belőle

-
dnelb
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Dehogynem. Folyamatos élőfogadás

-
ForRedGlory
félisten
Na mi van gyerekek, már senkinek sincs izgulni valója?

-
giigz
veterán
Ilyen hét után, még jó, hogy a vasárnap nyerő nap.

-
Tomics
addikt
Na, elkezdem a BL-es tippek sorozatát: elméletem: 2 meccset tutira veszek amit berakok 2 szelvénybe is, a 3. szelvény pedig független a másik kettőtől. Ez az elmélet most hétvégén bejött, 3ből 2 szelvény jött. Tehát:
Bayern - CFR Cluj H 1.22
Real - Milan H 1.52
MANU - Bursaspor H 1.18
Barca - Copenhagen H 1.12
Marseille - MSK Zilina H 1.25
3.06MANU - Bursaspor H 1.18
Barca - Copenhagen H 1.12
Inter - Tottenham H 1.65
2.18Ajax - Auxerre H 1.55
Shalke - Hapoel H 1.38
Spartak Moszkva - Chelsea V 2.05
4.381000Ft körüli tét/szelvény, kicsiben játszok

Chelsea, Inter a húzósabb, ha a Real úgy játszik mint hétvégén simán hozza
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
-
Jarod1
veterán
na ez City-s mecs 2 félideje kemény volt 80 perc 1-1 na, mondom elbuktam 10 rongyot amit betoltam all in.... erre 1 percen belül 2-1 ... majd 3-1 , na se baj így is jött 6 ezer plussz,
Ja igen a citre tettem

-
pohár
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
wow, ezt megfontolom, erősen ajánlott kategória az ajánlatod

-
Tomics
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Óránként két ilyen 500Ft és máris van egy 1000Ft/órabéres melód

-
ForRedGlory
félisten
Tisztán nyertem kapaszkodjatok... 500 Ft-ot

Megtettem Salzburg meccsen (hoki) 3 perccel a vége előtt, hogy nem lesz még 2 gól... Mire a rendszer bevette a szelvényt, a szorzó leugrott 1.05-ről 1.02-re, pedig 1000 felett lett volna a nyeremény. Sebaj, 2 sajtburger
-
HaZsolt
őstag
Nyert a city. Én már hét közi BL-re készülök. Nagyobb pénzzel akarom megtenni a Barcát és az Intert. Szerintetek?
-
ForRedGlory
félisten
62. percben 1-2-nél mondom megteszem, mert Galata otthon, nehogy már kikapjon... Mire megtettem volna, 1-3... mondom fasza, lecsúsztam... Meg se teszem, mert 1-3, beáll bekkelni az ellen, aztán nem lesz gól... Erre a Galata rúgott egyet, 2-3, és még van 20 perc... na akkor eljött az idő, feltoltam mindent
A 91. percben gyönyörűen lekontrázták a vendégek a Galatát... Nagyon durva volt, folyamatosan meg-megállt a stream, és képzeld, pont akkor állt meg, amikor a kapust már kikerülte a labda, de még nem lehetett látni, hova megy... aztán a kép nem is jött vissza, de a hang igen, és abból kiderültek a dolgok... 92. perc...

pohár: gyűjts lóvét TV-re, eladom olcsón, nem viccelek... Ha jól viselkedsz, lehet 110-ért odaadnám, a többit, ami a LED TV-hez kell, meg hozzányerem

nem viccelők pappa....LOL:
Arisz Szaloniki - AEK Athén meccsen 1.85 a szorzó hogy nem lesz piros lap. Eddig fél óra alatt 5 sárga volt
Be kéne próbálni... -
pohár
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
egyre jobban utállak

-
giigz
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Az igen.
Grat.
És még messze a vége. 
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Grat szép, csak 1x elmegy egy ilyen kis szar és oda minden pénzed...
Mondjuk igy is lehet nyerni, de emlékszem még régebben mikor pár tizezerből csináltál 1 misi felett az is szép volt, csak amilyen gyorsan megcsináltad olyan gyorsan visszament, ezzel arra célzok én nem tudnék kockáztatni ennyi pénzt ilyen kis szorzókra, de grt...

-
B-L-A-C-K
titán
Na lassan BL, rakok megint egy nagyott, remélem nem ugy fog elmenni mint multkor...
Éjfél után ugye már fent van az uj lista?
-
giigz
veterán
Nekem mára 11k plusz, de ha eredeti terv szerint 30k-val rakom a szelvényt, akkor 95k tiszta haszon lett volna.
ForRedGlory: Köszi, neked is.

-
pohár
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
azt, garatot

köszi szépen, ma +2300ft, összességben 6300ft-on áll a tippmax/mixes számlám

-
Manitou
veterán
-
giigz
veterán
Hoppá.

Akkor már csak a Vidi kell, 2 gólos előnyük van.

Nahh még 1 FIFA.
-
giigz
veterán
City meccs 1-1, aztán 1-2...
Én ezt nem bírom, tolok egy FIFA 11-et.

-
pohár
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
én asszem tolok egy kis Borderlands-ot, aztán arra térek vissza hogy nyer a Vidi, akkor jön a másik szelóm is

a Hoffenheim góllal jött az első szelóm is, happy vagyok
-
pohár
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
na ezt add össze

ezekből lesznek a hatalmas X-ek
amúgy Tevez gól, már csak egy Hoffenheim gólt kérnék de nagyon nagyon

-
giigz
veterán
Vezet a City, 2-vel megy a Vidi... Csak MARADJON így!!! Léccciiii.

-
ForRedGlory
félisten
Na győzött a józan paraszti ész... 100.000 Ft-ot kivettem, nem kockáztatom a mindent vagy semmit, és a maradék 16.000 Ft-ot feltoltam a Hamburg győzelmére: kézilabda meccs, és félidőben 16-13-ra vezetnek... 1.1-es szorzó. Remélem jön. Ma ezt a 16-ot fel kell vinni 30-ig...

szerk:
LOL bazz, most nézem... Az ellenfél eddig veretlenül vezeti a tabellát, mondjuk a Hamburg meg otthon veretlen. Na ha ezt tudom, azért nem teszem meg
-
Tomics
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Azigen
Na majd 1x kipróbálom ha lesz egy kis pénzem 
Most nézem, a számlám zárolva van, szerintem még én zároltam pár éve, de azt írják 6 hónap után feloldhatom, de nem automatikusan, gondolom írnom kell nekik egy emailt.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Tomics
üzenetére
Kétszer majdnem buktam mindent ebből is... 1.01-es szorzó volt... szal

Egyik az volt, hogy 80. percben 4 gól volt, megtettem hogy 6.5 alatt maradnak, vagyis nem lesz még legalább 3 gól... Erre a 89. percben már bent figyelt a 6. gól. A hosszabbításban vért izzadtam...
Másik meg pingpong volt... 8-3-as vezetésnél megtettem hogy nyer a játékos (11-ig mennek, bár gondolom tudod), erre bakker volt 9-8 és 10-9 is... Az ellenfél úgy feljött, hogy őrjöngtem... Mondom ilyen nincs. Aztán nem is lett szerencsére

-
Tomics
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Aha, csak ha mondjuk egy 1.20as nem jön be amire van esély akkor bukó az egész. De mondjok ha 5ből 4x sikeresen zársz egy élő fogadásos hétvégét akkor már +-osan jössz ki gondolom. Jónak tűnik, tetszik, de félnék belevágni mert nagy tőke kell ehhez.

Aztán meg jönne a függőség és nem bírnék leállni
-
ForRedGlory
félisten
-
giigz
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ezt én is így gondolom... Pedig ez volt az utolsó lehetőségem kb.
Legalább a Vidi vezet, csak a City kellene.
-
ForRedGlory
félisten
Nem akarok vészjósló lenni, de a City nem fog nyerni. 0-0 lesz a meccs szerintem, vagy 1-0 a Blackinek.

Tomics: Ez mind élő fogadás, csak abban utazom. Gyorsan lehet nyerni, és még gyorsabban veszteni

kifizetnésnél nem kekeckednek.A tapasztalatom a következő: indítom a kifizetést (eddig mindig szombaton indítottam. Vasárnap, de még lehet szombat este jön is az emailes visszaigazolás, hogy Mr. Kiss, vettük az igényét
Elég lassan kerül a számlámra, mert eddig mindig úgy volt hogy szombatot követő hét utáni hét keddjén este 18:00 körül íródott jóvá a számlámon, de azt az 1.5 hetet simán kibírom, nem az a lényeg hogy mikor adják, hanem hogy adják. Ha csak Karácsonykor adnák, azt is letojnám
-
Tomics
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
hű gratula. ezeknek a nagy része élő fogadás, ha jól sejtem, ugye?
ez bwin? kifizetésnél nem szoktak kekeckedni? -
giigz
veterán
Szedje már össze magát a City.

-
pohár
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
nekem is kell a Vidi, jó látni hogy nem csak én bízok benne

a TV, hát az még odébb lesz asszem...

nekem most egy City gól kellene de nagyon, Vidi győzelem, és a Hoffenheim meccsen 1-1 gólocska
-
ForRedGlory
félisten
Még mindig nincs meg a TV-d? Az már megvan, van egy az aláírásomban lévő, de hamarosan csere LED TV-re, húzzá bele pappa

Figy, biznic: összehordasz valahogy szerencsejátékban 120k-t.
Oda is adom a Tv-m, csak Neked, jutányos áron ócsóé. Én meg másnap megyek egy 46"-os LED TV-ért... Tegnap Média hüly azért nem vagyok boltban láttam egyet, igaz "csak" LG volt, de az állam a földön kerestem, valami eszméletlen brutális a képe. Kimászik a képből a film.pohár: nem tettem meg (látod a listában?), de meg akartam... 1.2-es szorzó volt bwin-en. Ha jól emlékszem, akkor 70k volt az egyenlegemen. mondom sima liba, tiszta 14.000 Ft... LOL... ha megtettem volna, tuti kiugrom az ablakon, a MU-nak mostanában 2 gól előny inkább hátrány.... Olyan művészi szintre emelték hogy kell elbaszni az előnyt, hogy az már na...

Kis vér kéne a pucámba és feltolni ezt a teljes összeget a Vidire,,, bwin-en 1.31-es szorzó... Nem merem, úgy látszik öregszem, vagy csak nem akarok bukni?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pohár
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
hát te megintcsak nem szarozol öcsi
de van egy olyan érzésem, hogy tegnap megtetted a United-et is...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
giigz
veterán
Közben a 20k-s szelvénynek bukta...
Még kell a Videoton és a Manchester City...
Itt 10-ből jöhet 41k 
-
giigz
veterán
Győr 26 : 25 Hajrá!!

-
Jarod1
veterán
ez az everton, well done- kárhogy csak 2 ezret tettem rájuk
Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Képregény topik
- Elektromos autók - motorok
- Házi hangfal építés
- Apple MacBook
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
igen pappa...

![[link] [link]](http://www.kephost.com/images3/udcawjnb257bobtuwn77.png)