- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
7/5-be kéne de úgy a tét 21x kell kifizetni mondjuk ezt mint irtam nem vagyok benne biztos a szorzókban mert nem rakok perest soha, (magyarul ha megrakom 1 ezeressel 21 ezret kell kifizetnem de ha bejön nem 21 ezres téttel kell szorozni hanem 1 ezressel, de viszont ha 2 elmegy még akkor is nyerek valamennyit...) de szerintem egyenesbe rakom, 1-2 ezerrel, meg rakok 5 ezerrel valami tutibbat szintén egyenesbe...(csak még azt nem tudom mit...
)
Múltkori BL-es tippmixemen is 7 volt 6 jött 7.ik 80 percben vezetett majd x-elt 5 ezerből jöhetett volna 300 ezer felett, az az 1 miatt elment, 1 hónapja úgyan igy jártam csak 6-ból 1 ment el, a legtutibbank tűnő x-elt, ott 5-ből 200 jött volna...Szóval ha ezeket is peresbe tettem volna nyertem volna csak nem 5 ezer kellett volna így hozzá hogy persbe rakom hanem vagy 50 ezer...
Mostmár nyernem kéne mert 1-1 mecs több mint félmilliós nyereménytől szabaditott meg...
-
B-L-A-C-K
titán
Egyenes kötés az, hogy ha pl raksz 5-t ha 5 bejön csak akkor nyersz, de lehet olyat is pl 5/4, 7/5..stb ha elmeny belőle akkor is nyersz értelemszerűen 5/4-esből elmehet 1, de ezekért többet is kell fizetni. Nem tudom pontosan hogy van de azt hiszem 5/4-nél a feltett összeg 3x de ebben nem vagyok biztos, na és itt már nem 400 ezer a max kifizetés peres kötésbe hanem jóval több de pontosan ezt sem tudom...
-
giigz
veterán
Tessék.
Rakjál rá vagy 5.000-et
188 Alba Volán - Villach V 2.15
187 Észtország - Magyarország V 1.07
189 Zenit Szentpétervár - Alanyija Vlagyikavkaz H 1.20
221 Atl. Madrid - Almería H 1.45
209 Dinamo Kijev - Ilicsivec Mariupol H 1.16Eredő odds: 4.64333
Tét: 5000 Ft
Várható nyeremény: 23215 Ft -
ForRedGlory
félisten
Nem tudtam, ez élő fogadás, kb 3 percig volt aktuális
Ráadásul másodpercek alatt változik a szorzó.giigz: tudod hogy van ez, ha megy a szekér....
Megérzésre játszok nem esélyekre. Már nagyon régóta szakítottam azzal a mentalitással, hogy azt nézzem ki a jobb, és ez eddig kifizetődik.
Amúgy nem volt ez akkora hazardírozás mint aminek látszik. Peru kb kétszer annyi pontot szerzett a meccsen, mint Algéria -
Bencus88
nagyúr
vasárnaptól vasárnapig megnéztem, de nem találom
ForRedGlory: Igen néha én is elkövetem ezt a hibát, hogy na ismeretlen na semmit nem tudok, de játszok mert nem tudom mit csináljak meg nyerni akarok ilyenek.Ebbe gyakran beleesik az ember, de ez bárhol előfordulhat.Ha meg nyertél volna akkor meg nem lenne miről beszélnünk.Benne van sajnos
-
ForRedGlory
félisten
Ezt a http://www.myp2p.eu/ oldalon néztem. Ajánlom mindenki figyelmébe. Pöpec oldal, minden meccs fent van, ami csak számít.
Bwin-en nincs élőben minden meccs, csak ahol jelzi. Jellemzően tenisz és német első, illetve másodosztály van rajta élőben. Néha spanyol foci is. Olasz és angol sosincs. Legalábbis nem találkoztam még. -
ForRedGlory
félisten
-
törölt tag
Van olyan fogadás is, ami 2 esély: Az azt jelenti, ha van A csapat meg van B csapat, akkor:
A csapat vagy Döntetlen, B csapat vagy döntetlen, A csapat vagy B csapat ez a 2 esély....
A másik dolog a az úgynevezett DNB(Draw No Bet=Döntetlen nincs fogadás, tehát döntetlen esetén 1,00-val számolják a fogadást és visszakapod a pénzt):
A(DNB): Ha A nyer, akkor nyersz, ha döntetlen lesz, akkor visszakapod a pénzed, ha B nyer, akkor buksz. -
Bencus88
nagyúr
1;
Szpartak Nalcsik - Szpartak Moszkva D
Slavia Praha - Sparta Praha D2;
CSZKA Moszkva - Szibir Novoszibirszk H
U17Magyarország - U17Andorra H
U17Szlovákia - U17Feröer-szigetek H
Nacional Madeira - Porto V
Helsingborg - Mjällby HNa tettem egy harmadikat is, de azt csak akkor írom ha nyertem vele
-
törölt tag
Igen-igen.
Nem tudom, hogy ki emlékszik arra, amikor tavaly volt Atl.-Barcelona meccs. Akkor az Atléticónak rosszul ment a Barcának meg jól, de én írtam(mas volt meg a nickem), hogy H lesz sztem és ha jól emlékszem, akkor nyert is az A. Madrid...
Persze azóta van pár új játékos itt is, ott is... De sztem akkor se fog nyerni a Barcelona.
Aktív témák
Hirdetés
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Fire TV stick/box
- Futás, futópályák
- Formula-1
- Sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest