Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: A csodálatos mandarin
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Shadowfax
üzenetére
Tandem Café-ra gondoltam (IX. kerületben, a Pipa utcában van, a Nagyvásárcsarnok mellett).
Nem rossz hely (sőt, nekem a törzshelyem, tehát ha asztalt akarunk foglalni, azt könnyen elintézem), igény szerint van sör/kávé/tea/egyéb, nem késdobáló és van wifi. (Ha már Thinkpad-tali...
) Ha javarészt nemdohányzók vagytok (én dohányzom ugyan, de megtartóztatom magam
), akkor javasolt a pince. Ja meg ott jobban el is férünk, ha gépeket is hozunk. 
Viszont nekem egy problémám van: ez a hét nem jó (betelt a naptáram
), jövő héten meg gondolom, mindenki ünnepel, tehát lehet, hogy a tali 2008-ra marad. 
Aktív témák
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (FOGLALVA)
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Ha javarészt nemdohányzók vagytok (én dohányzom ugyan, de megtartóztatom magam
), akkor javasolt a pince. Ja meg ott jobban el is férünk, ha gépeket is hozunk. 
), jövő héten meg gondolom, mindenki ünnepel, tehát lehet, hogy a tali 2008-ra marad.