- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
Aktív témák
-
szmissz
senior tag
Szó szerint ugyanez történt egy irodai géppel, pénteken otthagyva, ma se kép se hang, be sem kapcsolható. Egy T23 volt. Röhely, de átdugva egy másik konnektorba, működik. Az előző konnektor most is ellát lámpát, telefontöltőt, de a notit meg sem moccantotta. Pedig hónapok óta abban volt.
Próba szerencse!
-
Tim82
félisten
Vaterán van esélyed.
Mindenképpen 256 megás SDRAM-ot keress (SO-DIMM vagy notebook), ha lehet, márkásat (pl. Kingstont), vagy olyat, amelyiknél kiírják, hogy Compaq notiban volt eredetileg (áll. a Compaq által használt RAM-ok gond nélkül mennek TP-ben).
Ragaszkodj a kipróbáláshoz is, hogy megy-e a gépedben. Azért készülj fel, hogy ez egy két-három hónapos prodzsekt lesz, amíg beszerzel 2*256 RAM-ot, tűrhető áron...
Főkukac: elméletben a Vista minimumkonfigja PIII 800 MHz és 512 MB RAM, ha jól emlékszem... a T43-on pedig gond nélkül el kell futnia.
-
dabgergo
őstag
Phuuu, érdekes ez a Vista
Leírom előről a folyamatot, hogy egyértelmű legyen:
Tegnap szövegbuborékban megjelent, hogy a Vista frissítéseket talált és hogy töltsem le őket, elindítottam a letöltést kb 1 óráig ment és 35 egységet szedet le. Miután ez kész volt kiírta, hogy ajánlott az újraindítás vagy vmi ilyesmit. Oké újraindítottam. Még ugye kikapcsoláskor megállít és kiírta, hogy a frissítések telepítése 1/1. Ez eltartott egy ideig de végzett vele, ezután újraindult a gép és amikor már bebootolt és a felhasználói fiókokat kellet volna megjelenítenie akkor csak annyit írt ki, hogy a frissítések konfigurálása. Ez nem tudom, hogy mennyi ideig ment, mert 2óra után megunta a nézését és ott hagytam éjszakára. Ma reggel ugyan ez a képernyő fogadott csak nem folt kiírva semmi... De nem is lehettet semire kattintani stb. Szal nem tudtam mást cisnálni mint újraindítani. Mostmeg amikor bekapcsolt és már a fiókokat kellett volna megjelenítenie akkor annyizt ír ki, hogy a Windows folytatása és pürögg mellette az a karika jelezve, hogy várjak. Én várnék, de mennyit?Mi lehet a gond, mi tévő legyek?
-
sssent
senior tag
Beletehetsz Intel Mobile Pentium III-at 1GHz-ig, 2*256 PC100-as RAM-ot, és 2,5"-os HDD-t, amekkorát akarsz. Ezek közül memóriát és CPU-t csak igen nagy szerencsével találhatsz bele ésszerű áron (ilyen guberálós, valami sufniban rábukkanós technikák jöhetnek szóba).
OFF: újoncként ajánlanám szíves figyelmedbe a PH! alapelveit, momentán különösen a "jótanácsok... ha hozzászólsz..." részeket. Dióhéjban: ez itt nem chatszoba, és az egyébként csodaszép sormintáid sem pont ide valók, mert elkopik a pöcökegerem a sok görgetéstől és káprázik a szemem
Fentiek figyelembevételével üdv itt a ThinkPad-esek között!Sipi: épp, hogy 500MHz fölött volt a Coppermine, egészen a jó kis Tualatin-okig.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Revolut
- Óra topik
- Milyen egeret válasszak?
- Ingatlanos topic!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Apple MacBook Air M2 8/256 (GARANCIÁS!!! 2026.09.18.)
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest