Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- ldave: New Game Blitz - 2025
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Gondwana
addikt
Ha úgy lennének tervezve, hogy hálózati használat mellett le kellene szedni az akkut, akkor azt szerintem Nagykékék ráírták volna (OK, hogy egy FuSi vagy MSI vagy ... melyik gyártót nem sértem meg - nem írta volna rá, de egy IBM...) szerintem...
Hallottunk már olyant, aki leszedegette, de előbb kimúlt az akkuja, mint aki nem szedegette le. T42 óta nem tölt rá mindig, ha konnektort lát (nekem szimpatikusabb mondjuk a T42 féle változat a mostani T60 féle stratégiánál).
Ami biztos kinyírja az akkut, az a hideg (azt hiszem, már 6 fok alatt, bár a víz 4-en kristályosodik és zúzza le a lítium-elektróda pórusait). Ami mégjobban, az a meleg (50 fok felett). Azt is sokan leírták már sok helyen, hogy 50% körül töltve tárolni a legegészségesebb az akkunak. -
Major Major
senior tag
Elméletileg a Li-Ion akksiknak nem tesz jót a meleg, ezért hálózatra téve a gépet jobb kivenni, és távol tartani minden hőforrástól. (hűtőbe rakni pl.
)
http://en.wikipedia.org/wiki/Li-ion_batteryGyakorlatilag, sokak szerint, semmi különbség. Nekem konkrét tapasztalataim nincsenek...
Aktív témák
- HP ProBook 470 G3 17.3 nagyképernyős laptop i5-6200U 8GB DDR4 240GB SSD világítós billentyűzet
- Lenovo LOQ - Jótállás & Garancia- Ryzen 7 7435HS / RTX 4050 / 512GB SSD / 44GB DDR5 /Notebook táska
- Lenovo LOQ - Prémium Care Garancia - i7 13650HX / 16GB DDR5 / RTX4050 / 1.5TB SSD
- Lenovo 5-15IMH05H - Type 81Y6
- Apple MacBook PRO M3 16 (RAM 36 GB, SSD 512 GB) 2023
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)