- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
gecsoz
aktív tag
válasz
Major Major #6409 üzenetére
Fura dolog. Van egy külső IBM HDD keretem benne az eredeti IBM -es 80GB -os HDD -vel.
a T41 -emen és a T400 -on gond nélkül megy úgy, ha csak az adat USB kábelt csatlakoztatom, de ha asztali gépnél hazsnálom, akkor a másik (csak tápot szolgáltató) USB kábelt is csatlakoztatni kell. -
Tim82
félisten
válasz
Major Major #6414 üzenetére
Elnéztem, na, szóval három.
Az én (volt) X20-amnál emlékeim szerint nem volt a képernyő tetején semmi, az Ultraport mintha oldalt lett volna...
Dottore: rövid kábelem van.
Adrian Mole: valószínűleg nincsen benne antenna (ott lenne a specifikációknál, hogy "Wireless upgradeable"), de még utánanézek.
-
Tim82
félisten
válasz
Major Major #4591 üzenetére
Tapasztalatból mondom, hogy nincsen különbség.
(Van egy A30-om, amelyikben mindkét csatoló megtalálható, a bennük lévő ODD-k stb. gond nélkül felcserélhetőek.)
-
Sipi
addikt
válasz
Major Major #4591 üzenetére
Ez alapján majdnem egyformák.
UltraBay Plus: same as UltraBay 2000, but can take the UltraBay Plus Device Carrier which in turn can hold the UltraBay Plus c500 Cradle or the UltraBay Plus Numeric KeypadA ThinkWiki szerint csak az UltraBay Plus Numeric Keypad és az UltraBay Plus c500 Cradle nem megy Ultrabay 2000-ben.
Sipi
-
Shadowfax
addikt
válasz
Major Major #3373 üzenetére
Valószínűleg kettéosztják az X sorozatot 13.3"-os X300-as és 12"-os X200-as modellekre.
Nekem nagyon bejövős.Lealázza majd a Macbook Air-t.
Láttátok, hogy visszatették a hagyományos piros-kék csíkokat a trackpoint gombjaira? A Lenovoblogon erre szavaztak a júzerek pár hónapja.
-
venember83
nagyúr
válasz
Major Major #3373 üzenetére
Az R61 és T61 alatt van súlyban és kijelzőméretben, tehát nem. De gondolom a nagysága miatt lett X300 és nem X70. Külön kategória típuson belül.
-
atosz
őstag
válasz
Major Major #3303 üzenetére
A nagy meleg tényleg nem jó neki. De egy szobahőmérséklet teljesen OK. Ráadásul a T40-41-42 szerintem az egyik valaha leghűvösebb gépek, nagyon jó a kialakításuk, nem fog melegedni az akku, ha lóg a 220-on. Ha csak asztalaon használod, akkor nyugodtan legyen benne az akksi, de célszerű legalább 1-2 hetente megjáratni egyet az akkut.
-
Tim82
félisten
válasz
Major Major #3270 üzenetére
Arra a válasz: nem mindegyikben (X23-nál három eset lehetséges: hogy már wifivel adták, vagy csak az antenna van benne, vagy még az se - a Te esetedben az utóbbi kettő a valószínű), így a pontos típusszám alapján keress rá... Google is your friend.
Nem utolsósorban picimacis wlan-kártyával még mindig tudod használni.
-
wienattwo
tag
válasz
Major Major #3264 üzenetére
Én láttam már 1 és 2 éves 4400mah-s ibm akkut is, ami előttem lett berakva a notiba, előtte senki nem használta soha; simán elérte a max kapacitását és a mai napig szuperül működik. Szerintem arra a dobozos ibm akkura azonnal csapjál le. Én egy eredetinek jobban örülnék, mint egy utángyártottnak.
-
Shadowfax
addikt
válasz
Major Major #3258 üzenetére
a másodikhoz pedig, hogy itt mi az átvágás
Semmi átvágás nincs, raktáron maradt készlet. Én is tőlük vettem kb. két hónapja az X20-asomhoz, s klasszul műxik (eredeti IBM, nem utángyártott). Csapj le rá, amíg van.
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Macbook White 13" unibody
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged