Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
Aktív témák
-
Major Major
senior tag
Van egy X23-asom. Ugye USB 1.1 van rajta. Ki akarom cserélni a vinyót egy 160-asra, és a mostanit meg beletenni egy külső házba. Az 1.1-es USB elég áramot ad le, hogy működjön a vinyó? Alaplapot nem teszi tönkre? (Van valami rémképem valami ilyesmiről, talán itt a topicban volt szó, bár nem tudom melyik modellnél) Ugyanerre vonatkozó kérdés, hogy mobil töltése USB-n keresztül nem káros-e?
-
Major Major
senior tag
Sziasztok!
El tudja valaki nekem magyarázni, hogy mi a különbség az Ultrabay 2000 és az Ultrabay Plus között? Eddigi olvasmányaim alapján az a sejtés alakult ki bennem, hogy néhány kivételtől eltekintve, minden, ultrabay plus csatolóval felszerelt géphez való bővítmény megy ultrabay 2000 ben is. Javítsatok ki, ha tévedek.
Szóval Ultrabase X2-be akarok optikai meghajtót venni, és nagyjából már felismerem hogy néz ki az Ultrabay Plus és a 2000 (ugyanúgy), csak nem tudom van-e valami rejtett különbség, ami miatt az előbbi nem menne bele a gépembe, vagy csak néhány egzotikus hardver az ami csak a Plusban használható. -
Major Major
senior tag
Elméletileg a Li-Ion akksiknak nem tesz jót a meleg, ezért hálózatra téve a gépet jobb kivenni, és távol tartani minden hőforrástól. (hűtőbe rakni pl.
)
http://en.wikipedia.org/wiki/Li-ion_batteryGyakorlatilag, sokak szerint, semmi különbség. Nekem konkrét tapasztalataim nincsenek...
-
Major Major
senior tag
válasz
Shadowfax
üzenetére
Hello!
Köszi az infót. Így már nagy eséllyel inkább ezt választom, mint a német e-bay-t. Ha jól értem akkor ez új, dobozos IBM akkumulátor. Raktáron maradt készletként gondolom nem mai gyerek, nem árt ez az élettartamnak? Vagy első használat előtt bármennyit állhat? Mi a helyes beüzemelési módja egy ilyen aksinak?
Nálad mennyit bír? (Az a 200 MHz vajh sokat számít a fogyasztásban?) Nem tudom nem lenne-e jobb egy 5200Ah-s utángyártott.
Plusz még egy más témájú kérdés: Nem látom át teljesen. Az X23 mindegyik változatában van előre beépített wifi antenna, csak némelyikben (pl. az enyémben) nincs wifi kártya?üdv
-
Major Major
senior tag
Sziasztok! A nemrég itt is hírdetett X23 révén én is ThinkPad tulaj lettem, rövid anyázás után telepítenem is sikerült rá egy Kubuntu Gutsyt, tökéletesen megy vele. Viszont szükségem lenne egy bal oldali ctrl billentyűre és egy aksira. Az előbbihez az lenne a kérdésem, hogy hol lehet kapni, a másodikhoz pedig, hogy itt mi az átvágás
üdv
Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Háztartási gépek
- Gaming notebook topik
- AliExpress tapasztalatok
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Formula-1
- LEGO klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 (17,3") AN517-54 + monitor + hűtőpad
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 5490 27% 14" QHD+ IPS érintő Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Envy 17-da0830nd 17.3" FHD IPS érintő Ultra 7 155H 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi