Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Jhonny06: Új gépsárkány
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Lehet, de én nem vagyok fanatikus. Se pingvin, se ablak. Szal nem tólságosan zavar.
Használnék én linuxot ha 1. futna rajta minden program amit használok, 2. ugyanolyan könnyű lenne kezelni mint a windowst (ne kelljen már kernelt fordítgatnom meg drivert kézzel hekkelni, fel/le mountolgatni a cserélhető eszközöket, stb), 3. egységes lenne, nem 23456 féle verzió, aztán én találjam ki melyiken mit hol találok, 4. nem lenne helyenként gagyibb mint a win (jó, máshol meg a win gagyibb, de a másik fele is igaz). Sztem még a linuxnak nagy utat kell megtennie hogy valós alternatívája legyen a windowsnak. Sajnos - mert amúgy szimpatikus cucc, csakhát mindig van vmi "de...".Charybdis:
Sztem ez a billentyűzet kiosztásától függ, mert pl X200 van duplasoros és egysoros enterrel is. Előbbi magyar, utóbbi eng.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Napelem
- Milyen TV-t vegyek?
- Filmvilág
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Asus Z13 Flow Acronym Limited Edition
- ELADÓ: ASUS ProArt Studiobook H7600H 64GB RAM / i9 / RTX Studio / 4K OLED
- Lenovo ThinkPad T480s - i5-8350U
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Használnék én linuxot ha 1. futna rajta minden program amit használok, 2. ugyanolyan könnyű lenne kezelni mint a windowst (ne kelljen már kernelt fordítgatnom meg drivert kézzel hekkelni, fel/le mountolgatni a cserélhető eszközöket, stb), 3. egységes lenne, nem 23456 féle verzió, aztán én találjam ki melyiken mit hol találok, 4. nem lenne helyenként gagyibb mint a win (jó, máshol meg a win gagyibb, de a másik fele is igaz). Sztem még a linuxnak nagy utat kell megtennie hogy valós alternatívája legyen a windowsnak. Sajnos - mert amúgy szimpatikus cucc, csakhát mindig van vmi "de...".