Aktív témák

• _ak_

addikt

válasz Scalpel #6831 üzenetére

Sajnos az eddigi ismereteim ezt cáfolják. Már az sem biztos, h van rá iws, és ha van, akkor sem biztos, h szerelik Magyarországon. A típus számot beírva a megfelelő helyre kiad egy táblázatot, amin országok vannak telefonszámmal, már ha nem azzal kezdi, h erre típusra nincs iws, ha kis hazánk ott van, akkor elvileg szervizelik itthon is. Na és itt kezdődik a baj, h csak elvileg, mert erről senki nem tudott semmi biztosat mondani.

A válltáska meg szerintem alapból failure, jó h pl öltöny mellé nem elfogadható a hátizsák, de h 4-6 kiló egész nap a vállamon lógjon az tényleg, már több mint kellemetlen.

TOZ: én is ezt hallottam az egyik ismerősömtől, ezért nem tudnám nyugodtan kivárni, mire elfogynak a t500sok és érkezik vmi új, mert nem tudni h mikor és azt sem, h mi fog jönni.

Úgy h teljes mértékben hiszek neked Dottore, h fogok még szitkozódni a súly miatt, hisz a táskám üresen egy laptoppal szinte 5 kiló lesz és ha tutira tudnám, h lesz kisebb modell, akkor ki is várnám. Pl a pc házamra képes voltam 3 hónapot várni, de azt legalább tudtam, h úton van.

Mondjuk ami érdekes, h elvileg a 12.1es msi-m és a t500as között 5dkg különbség van, szal ki tudja, lehet, h nem is fog annyira feltűnni a különbség. ;]

Aktív témák