Hirdetés
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
ArrayOfLilly
aktív tag
Sziasztok,
gondban vagyok.
Kb. 14 hónapos T61 bekapcsolt állapotban lecsukás-felnyitás után nem indult el. XP van rajta, nem én használtam, de úgy emlékszem, hogy ilyenkor alvó állapotba került vagy azt se.
Mindenesetre benne volt egy gyengélkedő aksi, valamint be volt dugva.
A fedél nyitása után semmire nem reagált, ezért megpróbáltuk ki-be kapcsolni a power gombbal, ami már önmagában nem sikerült: az aksi és az elektromos hálózat ledje elkezdett villogni, és a holdacska kialudt (ez azt valószínűsíti, hogy aludt), de ezen kívül nem csinált semmit.
Kihúztuk, aksit leszedtük, onnantól kezdve hiába helyeztük újra áram alá, az égadta világon semmi életjelet többet nem adott.
(Valószínűleg) nem garanciális.
A gond az, hogy a férjem ezen dolgozik és ráadásul nincsen egészen friss mentés a vinyó tartalmáról sem (ne mondjátok, én is mondtam, minden nap...) - mondjuk ezt megoldom hamar. Ellenben másik gép kéznél akkor sem lesz...
Naszóval. Kéne valami ötlet, hogy kivel és hol érdemes megnézetnem, ha marha sürgős lenne nekünk egy működő gép.
Vagy ez, vagy tudni, hogy ez már nem fog menni. Ill. szempont lenne egy esetleges javítás költségvonzata ugyanezen okból.
Javaslatokat várok, hova menjek, kit keressek.
Nagyon szépen köszönöm,
AOL
Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Proxmox VE
- Windows 10
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- Dell Inspiron 15 5518 /11.gen i5-11300H 24GB ram/512 GB SSD FHD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest