Hirdetés
- Jhonny06: Új gépsárkány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
Aktív témák
-
ArrayOfLilly
aktív tag
Sziasztok,
gondban vagyok.
Kb. 14 hónapos T61 bekapcsolt állapotban lecsukás-felnyitás után nem indult el. XP van rajta, nem én használtam, de úgy emlékszem, hogy ilyenkor alvó állapotba került vagy azt se.
Mindenesetre benne volt egy gyengélkedő aksi, valamint be volt dugva.
A fedél nyitása után semmire nem reagált, ezért megpróbáltuk ki-be kapcsolni a power gombbal, ami már önmagában nem sikerült: az aksi és az elektromos hálózat ledje elkezdett villogni, és a holdacska kialudt (ez azt valószínűsíti, hogy aludt), de ezen kívül nem csinált semmit.
Kihúztuk, aksit leszedtük, onnantól kezdve hiába helyeztük újra áram alá, az égadta világon semmi életjelet többet nem adott.
(Valószínűleg) nem garanciális.
A gond az, hogy a férjem ezen dolgozik és ráadásul nincsen egészen friss mentés a vinyó tartalmáról sem (ne mondjátok, én is mondtam, minden nap...) - mondjuk ezt megoldom hamar. Ellenben másik gép kéznél akkor sem lesz...
Naszóval. Kéne valami ötlet, hogy kivel és hol érdemes megnézetnem, ha marha sürgős lenne nekünk egy működő gép.
Vagy ez, vagy tudni, hogy ez már nem fog menni. Ill. szempont lenne egy esetleges javítás költségvonzata ugyanezen okból.
Javaslatokat várok, hova menjek, kit keressek.
Nagyon szépen köszönöm,
AOL
Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Futás, futópályák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mikrotik routerek
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Asus Z13 Flow Acronym Limited Edition
- ELADÓ: ASUS ProArt Studiobook H7600H 64GB RAM / i9 / RTX Studio / 4K OLED
- Lenovo ThinkPad T480s - i5-8350U
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi