- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- hcl: Vízóra :D (okosóra számlap)
- weiss: Pant* rant
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Scalpel
senior tag
válasz
KilgoreTrout #3454 üzenetére
Én is tervezek ilyesmit. Szerintem +2GB, így utána, ha szánsz rá megint, és teszel rá 64bites oprendszert, akkor teszel mellé az egyes helyett még kettőt... és még a teljeset ki is tudod használni. 32bites op alatt nem lehet megcímezni mind a négy gigát... így felesleges. A vinyó tényleg szűk keresztmetszet, én pl. csak hibernálok, mert megöregszem, mire teljesen bebootol... persze kiírtani a sok processt, ami fut, lusta vagyok...
Sokak szerint nem igazán érezhető a DC megléte.
Egyébként meg Geil modulokat néztem, gyanúsan olcsók, legalábbis a corsair-kinston-kingmax triumvirátushoz képest, van rajtuk hőterítő, ami inkább csak jól mutat (notiban mi értelme), és elvileg elég megbízható márka. Persze lehet megcáfolnak.
Mondjuk négy gigát hibernálni... az sem normális dolog... tényleg, hibernálásnál a teljes memóriatartalmat bitről bitre kiírja? Ergó az üres területeket is? Ezt tudja valaki? Vagy csak a használatban lévő területeket?
Aktív témák
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest