- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Aktív témák
-
Scalpel
senior tag
válasz
KilgoreTrout #3454 üzenetére
Én is tervezek ilyesmit. Szerintem +2GB, így utána, ha szánsz rá megint, és teszel rá 64bites oprendszert, akkor teszel mellé az egyes helyett még kettőt... és még a teljeset ki is tudod használni. 32bites op alatt nem lehet megcímezni mind a négy gigát... így felesleges. A vinyó tényleg szűk keresztmetszet, én pl. csak hibernálok, mert megöregszem, mire teljesen bebootol... persze kiírtani a sok processt, ami fut, lusta vagyok...
Sokak szerint nem igazán érezhető a DC megléte.
Egyébként meg Geil modulokat néztem, gyanúsan olcsók, legalábbis a corsair-kinston-kingmax triumvirátushoz képest, van rajtuk hőterítő, ami inkább csak jól mutat (notiban mi értelme), és elvileg elég megbízható márka. Persze lehet megcáfolnak.
Mondjuk négy gigát hibernálni... az sem normális dolog... tényleg, hibernálásnál a teljes memóriatartalmat bitről bitre kiírja? Ergó az üres területeket is? Ezt tudja valaki? Vagy csak a használatban lévő területeket?
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- sziku69: Szólánc.
- Kuponkunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Windows 11
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- MacBook Air M3 13.6" 8/256 100% akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest