Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- droidic: Safe Mode az agyban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Aktív témák
-
Timon1980
csendes tag
Sziasztok!
Már lassan egy éve vagyok tulaja, egy T43-nak, és ebből a fórumból annak idején, sőt most is sok érdekes dolgot tudtam meg. Most is azért írok, hogy hátha volt már valakinek hasonló tapasztalata, mint nekem. Mondom, kb egy éve használom a gépet, de eljött az ideje, hogy újra rakjam az XP-t. Van egy olyan funkció a gépben, hogy vissza lehet állítani a gyári beállításokat. Na ez megtörtént, rendben. És akkor jött a meglepetés, hogy amikor a rendszer teljesen szűz volt még, akkor egy DVD filmet 3 perc alatt kitömörített. De mihejst felkúsztak az XP frissítései, megint ugyan ilyen feltételekkel 30 percbe telt egy DVD kitömörítése. És én így használtam már egy éve. Azt hittem, hogy mivel csak 5400-as vinyó van benne, ez a normális...
Szóval most a rendszert nem merem frissíteni, nehogy megint belassuljon.
Valakinél hasonló tapasztalat????
Szép napot!
Aktív témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- E-book olvasók
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Starlink
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple asztali gépek
- Monitor hiba topik
- iPhone topik
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Itt az igazi AJÁNDÉK ÁR! - ÚJ, bontatlan Macbook Air 16/256GB AZONNAL! - Midnight
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest