Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Magnat
veterán
Találkozott már vki olyan hibával, h az avsvc.exe ledöglik? Tegnap kikapcsoláskor előjött az üzenet és azóta szinte teljesen használhatatlan a gépem, egyik hálózati adapter sem működik (wifi, ethernet, BT, VM adapter) ... itt olvastam hasonlót, de nekem sajnos nem segített az Access connection eltávolítása. Egyszer segített az utolsó működő konfig visszatöltése, de akkor is csak addig éltek a csatolók, amíg újra nem indítottam a gépet, azóta néha segít, ha hálózat nélküli csökkentett módban letörlöm a csatolókat (normál módban még törölni sem engedi őket), utána restart után a következő kikapcsolásig időnként megjavulnak, de néha még ettől sem. Nem nagyon értem a dolgot, semmi kedvem megint Win reinstallt csinálni 2 hónapon belül másodszor (első alkalommal hasonlóan misztikus hiba miatt kellett). Jah és van még egy olyan gondom is (nemtom, van-e összefüggés, de tegnap óta jelentkezik ez is), h a tapi pad extra érzékennyé válik, ahova odahúzom a mutatót, jóformán mindenhol kivált egy klikk eseményt, de úgy tűnik, ez restart után pár percig van csak, utána megjavul

Aktív témák
- iPhone topik
- Path of Exile 2
- VR topik
- iOS alkalmazások
- TCL LCD és LED TV-k
- Bestbuy játékok
- Ingatlanos topic!
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Core I7 4K ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Acer Predator Helios 300 gamer notebook/QHD,165Hz/i9 11900H/RTX 3060/32GB/ beszámítás van
- Acer Predator Helios 300 Alza számlás garis i9-11900H 15.6" 144Hz RTX 3060 6GB GDDR6 16GB RAM 2x1TB
- Thinkpad X1 Extreme Gen 5, 4K+ IPS érintő , i7-12700H ,RTX 3060 , 64GB DDR5, 2TB NVMe, Magyar gar
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 13 mini 256GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest